sunnuntai 26. elokuuta 2018

Syksyinen kinuski-vadelma rocky road

IMG_1181 Mun viikonloppuun kuului mm. tän rocky roadin testaamista siskon kanssa. Tää oli jotenkin ihanan syksyinen ohje, eikä ihan perus rocky road mitä yleensä ollaan tehty. Ja oli kyllä tosi hyvää, ehdottomasti suosittelen kokeilemaan. Kun paloista tekee sopivan kokoisia, niin sopii tosi hyvin vaikka ihan kahvin kanssa herkutteluun. :)
IMG_1125
Kinuskikuorrute:
0,5 prk Valion Koskenlaskija Ruoka maustamaton -sulatejuustoa.
1,25 dl Fariinisokeria
Ripaus suolaa

Rocky road:
1dl Kuohukermaa
400g tummaa- ja maitosuklaata
Pakastekuivattua vadelmaa
Minivaahtokarkkeja
Marjaista muromysliä
Saksanpähkinöitä
Kuivattuja karpaloita
Tai periaatteessa ihan mitä vaan suklaan sekaan haluaa heittää
IMG_1134
1. Keitä sulatejuusto ja fariinisokeri pienessä kattilassa koko ajan sekoitellen jämäkäksi kinuskiksi. Lisää ripaus suolaa ja nosta sivuun.

2. Kiehauta kerma ja sammuta liesi. Lisää suklaat ja anna niiden sulaa kerman joukkoon ja sekoita. Me laitettiin suklaata 200g ja 200g, mutta valmis rocky road oli suht pehmeetä. Mä ehkä suosittelisin laittamaan vähän enemmän tummaa suklaata suhteessa maitosuklaaseen.

3. Lisää suklaamassaan sekaan kaikki lisukkeet. Me oltais voitu laittaa vielä vähän enemmän tavaraa, mutta ainakin noista tuli ihanan suklaisia.

4. Kaada koko massa pieneen, leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja lusikoi kinuskia suklaan päälle. Me lisättiin vielä kinuskin päälle tota pakastekuivattua vadelmaa, mutta sen voi tehdä ihan oman maun mukaan.

5. Anna rocky roadin jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.

6. Paloittele ja maista!
IMG_1145

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti