torstai 10. marraskuuta 2016

Ostoksia

Heipsan! En rehellisesti sanottuna muista millon oon viimeks esitellyt ostoksia, joten nyt aattelin kerätä muutamat viimeaikaiset jutut ja näyttää ne teille. Lähetään heti liikkeelle!
IMG_2334
Ekana ostos syylomalta eli välikausitakki. Mulla ei oo ikinä ollut ns. hienompaa takkia, joten oon miettinyt sellasen ostoa jo jonkun aikaa. Nyt just sopiva sattu kohdalle ja se lähti mukaan Mangosta. Lapaset ja pannan sain Sannilta synttärilahjaksi, mutta päätin esitellä ne silti.
IMG_2338
Nää Adidaksen tennarit tuli tilattua jo reilusti alkusyksyn puolella Sivasdescalzolta (mäkään en ollut ennen siitä kuullut mutta hyvin toimi), eikä näitä enää näissä lumikeleissä oikein voi pitää.. Mutta onneks ne odottaa ens kevättäkin!
IMG_2321
Mun vaatekaappiin ei mahdu enää yhtäkään hupparia sen voin sanoa. Mutta silti niitä ei voi olla ikinä liikaa heh. Oikeanpuoleisen ostin Adidakselta joskus alkusyksystä ja mustan sain Jiriltä synttärilahjaksi, niiiin ihana yllätys
IMG_2320
Tää nyt eroaa vähän näistä muista jutuista, mutta onhan tämäkin ostos siinä missä muutkin. Oon kauan jo miettinyt että pitäis tää kirja lukea, mutta aina kirjastoissa on niin pitkät varausjonot etten oo jaksanut jäädä niiden hännille. Päätinkin sitten tilata tän Suomalaiselta ja nyt ootan että pääsen alottamaan lukemista!
IMG_2330
Calvin Kleinin bralette on ollut jo aika pitkään ostoslistalla mutta nyt vasta sain sen hankittua Helsingin reissulta syyslomalla.
IMG_2339
Näitä lämpimiä ja isohkoja neuleita kaipaisin mun kaappiin rutkasti lisää. Tää yksilö tarttu mukaan Cubukselta heti kun kelit alko viilenemään.

IMG_2326
Neuletakit on mun ja Sannin heikko kohta, meillä on kaikki neuletakit yhteisiä ja niitä on monta. Silti oli pakko saada vielä pari uutta. Musta on semmonen ''perusmittanen'' ja se on ostettu Vilasta, harmaa taas paljon pidempi, melkein nilkkoihin yltävä ja sen ostin Gina Tricot:sta.

IMG_2332
Vielä viimeisenä muttei tosiaan vähäisimpänä mun uusin ostos eli Timberlandit! Oon jo monta talvea haikaillut näiden perään mutta en vaan oo millään raaskinut niitä ostaa. Nyt kuitenkin aattelin olevan se hetki ja en kyllä kadu! Parhaat talvikengät ikinä.

Ihan parasta huomenna alkavaa viikonloppua kaikille

5 kommenttia:

  1. Sairaan kivoja ostoksia, voisin ottaa nää omaankin vaatekaappiin! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla et säkin tykkäät näistä!! :)

      Poista
  2. Hei! Olisin tekemässä blogin joulukalenteriin postauksen mun lempiblogeista ja sun blogi on siinä yhtenä lempparina, niin saanko käyttää sun blogin kuvia kollaasina tässä postauksessa? :)

    Jenni's lullaby

    VastaaPoista