lauantai 3. syyskuuta 2016

Hello September

Se olis sitten syyskuu ja virallisesti syksy. Syksy on heti kesän jälkeen mun lempparikuukausi aina sinne lokakuun loppuun asti. Sen jälkeen alkaa se pimeä ja märkä kausi jota en kaipaa yhtään. Mutta nyt saa vielä pari kuukautta nauttia, joten siitä pitää ottaa ottaa kaikki ilo irti!
IMG_0207 IMG_9580 IMG_0144
Olin kolme viikkoa sitten Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Islannissa, jonka jälkeen saman tien tulin aika kovaan flunssaan. Kuumetta mulle ei paljoa ainakaan nousussut mutta niistin ja kröhin sitäkin ahkerammin. Pahaa flunssavaihetta kesti suunnilleen sen viikon verran, jonka jälkeen mulle jäi edelleen semmonen paine päähän. Kokeilin treenatakkin, mutta ei siitä oikein mitään tullut ja SM-ottelut jäi sitten sen takia väliin. Kun viime viikolla mun olo oli edelleen vähän outo, päätettiin että käyn lääkärissä kysäsemässä ettei mitään tautia oo jäänyt päälle. Sain kuitenkin kuulla että mulla on edelleen poskiontelon tulehdus ja lisäks epäiltiin jotain muuta kropassa vallitsevaa tautia jonka takia mun poskiontelot ei oo vielä kolmen viikon jälkeen parantuneet yhtään. Sain antibiootit ja lähetteen kaiken maailman verikokeisiin, joten niiden tuloksia odotellessa!
IMG_9828m IMG_0367 PicMonkey Collage
Pakko myöntää että mun koulumotivaatio on tällä hetkellä pyöreän nollan tienoilla. Vaikka oonkin ahkera tunneilla, kotona en vaan kykene ottamaan kirjoja esille ja lukemaan yhtään mitään. Mun onkin pakko viimestään ens viikolla havahtua tähän tilanteeseen, koska terveystiedon kirjotuksiin on enää reilut pari viikkoa. Kyllähän siinä ajassa kerkeää ihan hyvin lukea, joten peliä ei oo ihan vielä menetetty! Terveystiedon lisäksi kokeilen uusia biologiaa.
IMG_0327 IMG_0106 IMG_9949m
Jiri tuli meille torstaina illalla, eli päästään viettämään parin viikon jälkeen taas yhdessä aikaa. Eilen käytiin illalla kävelylenkillä niiin ihanassa syksysäässä jonka jälkeen saunottiin ja katottiin vielä porukalla Sannin kanssa leffa Mr. & Mrs. Smith. Se oli musta kyllä hyvä, vaikka aika vähän mä siitä lopusta muistan kun silmät alko jo hiljalleen painua kiinni, hah.. Mulle tuli tässä hyvä sauma tulla postaamaan kun Jiri lähti auttamaan muuttohommissa enkä saanut enää yhden herätyskellon soiton jälkeen nukuttua. Tänään meillä ei ookkaan sen kummepaa ohjelmaa kun mun treeni pitäisi käydä jossain välissä tekemässä, ja tietysti katsoa yleisurheilun Ruotsiottelua telkkarista!

Nyt ihan mahtavaa viikonloppua kaikille♥


6 kommenttia:

  1. Anonyymi9/03/2016

    Minkä kirjoitit bilsasta keväällä? :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia susta, tykkään erityisesti tokasta kuvasta ♥ :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos paljon! Ja kiva kuulla sun lempparikuva! :')

      Poista
  3. Niin ihania kuvia susta! Ja onnea sulle kirjoituksiin, täällä yksi tuleva 2017 kevään ylioppilas, jolla nyt edessä englannin sekä biologian kirjoitukset... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oiii kiitos! Jee kirjotetaan sit sama bilsan koe ja valmistutaankin samaan aikaan! :P Onnea sullekkin kirjotuksiin! :-)

      Poista