sunnuntai 28. elokuuta 2016

Miten mun kesä meni?

Mun kesä oli ehdottomasti elämäni tähän astisista paras. Nyt se on kuitenkin ohi ja syksy on tosi lähellä ellei tää sitä jo ole. Mua henkilökohtasesti ahisti tosi paljon kesän loppuminen ja koulun alku koska tuntu että kaikki hyvä jää nyt taakse. Mutta eihän se tietenkään niin mee. Hyvät muistot ja kokemukset säilyy ja uusia kesiä tulee aina vuoden välein! Myös tää aika tässä välissä on tietysti elettävä ja miks sitä pitäis kituuttaa menemään kun siitäkin voi nauttia, vaikkei aurinko aina paistakkaan tai oo niin lämmin.
IMG_9283
Mun kesä alko jo tosi aikasin tänä vuonna kuten monen muunkin tietysti kun hyvät kelit tuli Suomeen jo toukokuun lopulla. Mä lähdin heti kirjotusten jälkeen treenaamaan Mallorcalle ja Jiri tuli mun seuraksi. Se oli mahtava reissu, josta on itseasiassa edelleen postausta tuloillaan. 
Anyway, kun tultiin Suomeen täällä oli jo lehti puussa ja lämpötilat oli lähes Mallorcan tasolla eli kevyt laskeutuminen arkeen. Arkea kesti kuitenkin sopivan vähän, kun mulla oli viimesessä jaksossa vaan pari hassua kurssia ja niistäkin oli jäljellä enää kokeet. 
IMG_0179
Kesälomalle mulla ei ollut sen suurempia suunnitelmia. Treenasin ja kisasin aika paljon, yhessä vaiheessa jopa mietin että teenko sitä liikaakin tahtomattani. Oon tekemässä kesän urheiluista vielä oman postauksen jossa avaan kesän fiiliksiä sen suhteen vielä enemmän. 
2016-08-06 16-02-07 - 1062
Yllä oleva kuva: Tero Siivola
Mökkireissut oli parhaita ja niitä kerettiin tehdä paria aiempaa vuotta useemmin nyt kun pääsee itsekin ajamaan sinne kun omaan aikatauluun sopii. Mä vaan nautin niin mökkifiiliksestä ja siitä, kun siellä on kaukana kaikesta. Vaikka oonkin tavotettavissa ihan samalla tavalla kännykällä kun kotonakin ja seuraan somea melkein yhtä paljon, niin silti pääsee pois. Ihan kun oisin jossai omassa kuplassa siellä mutta silti tietoinen mitä maailmassa tapahtuu.
IMG_9222
Mulla ei tänä kesänä ollut muita kesätöitä kun urheilukerhojen vetäminen, mistä oon kyllä ilonen. Jiri oli meillä oikeestaan koko kesän mikä oli tietysti ihanaa. Se että sai herätä melkeinpä joka aamu sen lempityypin vierestä on vaan paras asia maailmassa. Nyt joutuu taas totuttelemaan siihen, ettei pääse näkemään läheskään niin usein kun Jiri asuu Espoossa. Tuskin siitä ikinä helppoa tai kivaa tulee, mutta kaikkeenhan tottuu!
IMG_9264
Kesä sai huipennuksen tänä viikonloppuna kun lähdettiin extempore risteilylle Tallinnaan Sannin ja äitin kanssa. Ensin olin menossa SM-otteluihin Joensuuhun, mutta mun flunssa ei vaan millään antanut periksi ja ne kisat jäi väliin. Vähän sitä harmittelin, mutta ei mulla ollut Viron reissua vastaankaan mitään! Meillä oli tosi kiva päivä kun shoppailtiin ja nähtiin samalla Tallinnaa.

Nyt ei muuta kun ens kesää odotellessä sitten. Onhan syksykin kivaa aikaa ja varsinkin joulun lähestymisestä oon jo nyt innoissani vaikka siihenkin vielä muutama kuukaus on haha. Toivottavasti teilläkin oli huippu kesä ja on asioita joita muistella taas seuraavan vuoden ennen ens kesää! :)

12 kommenttia:

  1. Oi miten kivalta sun kesä on kuulostaunut:)
    http://love-sannar.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. oii ihanan kuulonen kesä sulla & ihania kuvia! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos paljon! :)♥

      Poista
  3. Upealta kuulostaa sun kesäs :-) Ja vitsi noi hedelmäsalaattikuvat!! ♥

    http://mypartofworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana jos se välitty ruudun toisellekin puolelle! :-) Ja toi oli kyllä maailman paras hedelmäsalaatti niin maultaan kun ulkonäöltäänkin!❤️

      Poista
  4. Anonyymi8/30/2016

    Uskotko Jumalaan? Kysyn koska kaulakorusi herätti ajatuksen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä jollain tasolla uskon. Tolla kaulakorulla on kuitenkin enemmän tunnearvoa lahjana kun uskontoa kohtaan. Sain sen mun mummolta ja papalta rippilahjaksi, ja oon käyttänyt sitä siitä lähtien. :)

      Poista
  5. Anonyymi8/30/2016

    Hei sulla on aivan ihana blogi!!:) tosi söpöä että oot rakastunu, se on varmaan ihaninta koskaan kun jotkut on niin herttasia pareja <3 kuinka kauan ootte ollu yhessä jirin kans?:) ois mahtavaa kuulla lisää teidän jutusta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitoksia! Ollaan oltu yhessä reilu puol vuotta nyt :-) Ja joo kyllä mä varmaan joskus vielä teen ihan omaa postausta tästä aiheesta! :)

      Poista
  6. Mielettömän ihana blogi! :) Löysin tänne äsken ihan sattumalta! Tykästyin tähän kyllä tosi paljon, jään ehdottomasti lukijaksi :')

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii miten ihana kommentti! Mä oonkin lukenut sun blogia jo kauan se on yks mun lemppareista ja niistä harvoista jotka on pysynyt hengissä haha! :) Mutta kiitos paljon, ihana et jäät lukijaks! :')

      Poista