sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

what i've been up to?

Kun viime postauksessa selittelin kuinka kauheesti oon tehny kaikkee viimeaikoina, niin nyt pääsette sitten vähän syvemmälle viime viikkoihin kun puran kännykän kuvia kollaasien muodossa. Toivottavasti on yhtä mieleen kun aiemminkin :) Nyt samantien asiaan:
kollaasi1
Mä uuden kollegen kans poseeraamassa // Yhdessä vaiheessa helmikuuta oli niiin nätit kelit että teki mieli kokoajan ottaa kuvia auringosta ja lumisista maisemista. Onneks nytkin on ollu muutamat päivät hyviä kelejä, kevät tuleee! // Tästä pastasta olikin kuvaa jo edellisessä postauksessa mutta oli niin hyvää että se ansaitsi paikkansa uudestaan täällä. // Mulla on muutama näitä värityskirjoja joita on kyllä tosi rentouttava väritellä, voisin ottaa tavaks ainakin hetken päivästä vaan heittää aivot narikkaan ja värittää ihan mitä huvittaa.

kollaasi2
Treeni selkeesti takana // Sinillä viettämässä aikaa silitellen heidän koiraa, niin ihana! // Sinin kanssa syömässä American Dinerissä joka ei koskaan petä ruuan suhteen. // Mulla on aina kännykän taustakuvana kollaasi johon oon koonnu weheartit:stä lempparikuvia. Kyllästyn niihin kuukaudessa ja sit vaihdan kuvat ja kännykkä on taas kun uus!

kollaasi3
Yks kollaasi ihan pelkästään penkkarikuvia. Meillä oli superkivaa, ehkä kivempaa mitä ees osasin oottaa ja sehän on aina plussaa! Me pukeuduttiin 80-luvun sporttityylillä ja tehtiin meidän puvut ihan ite (tai Titan äiti teki) ja niistä tuli tosi hyvät! Oli kivakin että oltiin panostettu ihan kunnolla yksityiskohtia myöten eikä jokainen vetässy vaan erilaista haalaria päälle vaikka ne kivoja on myös! Mulle myös napsahti yks kunniakirja, en ees tienny että joku äänestys oli käynnissä mutta en valita haha. 

kollaasi4
Mä lähdössä tekemään aerobista treeniä luistellen // Vein Sannin ekaa kertaa Amarilloon eikä kuulemma jäänyt viimeseks! :P // Mä lähdössä penkkaripäivänä tyttöjen kans viettää iltaa.

kollaasi6
Espoossa poikaystävän kanssa syömässä. Mulle ihan uus ruokapaikka, eli Chico's josta en ollu kuullutkaan kun sitä ei Jyväskylässä oo, mutta kun koko ateria häviää mun mahaan niin sillon on ollu hyvää ruokaa! // Pari mua // Uutta huonetta joka on nyt pikkuhiljaa muotoutunu just sellaseks kun sen halusin!

Hyvät alkavat viikot kaikille♥ Me kuullaankin ihan pian uudestaan!

8 kommenttia:

  1. Anonyymi3/14/2016

    Ei vitsi ihanaa että sulla on poikaystävä! Kuinka kauan ootte ollu yhessä ja miten tutustuitte?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran uudesta jutusta on kyse etten viitti alkaa täällä sitä sen enempää ruotimaan vielä, ehkä joskus tulevaisuudessa saatte kuulla lisääkin! :)

      Poista
  2. Anonyymi3/14/2016

    kiva postaus! itselläkin suunnitelmissa uuden sängyn yms hankkiminen (kunhan edellinen menisi kaupaksi..) ja sit ostan suoraan 160x200cm niin saa sitten omaa kämppään joskus ja jos vaikka poikaystävän saisi niin oisipahan tarpeeksi iso sänky jo valmiina! :D äiti on niin fiksu kun ei anna ostaa 120cm sänkyy ku sit siihen tarvis ihan erikokoset lakanatkin yms. Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun kommentti olikin menny roskapostikansioon, en tiiä miks ja löysin sen ihan sattumalta nyt vasta... Mut kiva et tykkäsit postauksesta! :) Nojoo nimenomaan itelläkin oli yks kriteeri se, että mahtuu kaverikin viekkuun jos tarvii mutta mun huoneeseen ei taas isompi kun 120cm ois mahtunu eli siks päädyttiin siihen! Joo tähän piti lakanat ostaa erikseen, mutta siitäkin selvittiin ja hyvin on toiminu! :) Kiitos sulle kommentista ja hyvää kevättä sinne myös!! =)

      Poista
  3. tosi kivoja kuvia ja hyvä postaus! :) hahhah ihanat ja tosi omaperäset noi penkkariasut! :D ♥ hei mistä oot hankkinu tollasen värityskirjan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiva et tykkäsit! :) Hehe joo meistäkin ne oli kyl yllättävän onnistuneet! :P Tosta värityskirjasta en ees oo ihan varma kun sain joululahjaksi, mutta noita tommosia saa ihan prismoista kirjajauppoihin et melkeinpä mistä vaan! TIetty valinnanvara on sit kirjakaupoissa isompi :)

      Poista
  4. Sulla on ihania treenivaatteita! :) näyttää herkulliselta toi amarillon annos, mikä mahtaa olla nimeltään? :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Hmmm vitsi en kyllä muista yhtään.. Kanaa ja vuohenjuustoo tosta annoksesta ainakin löytyy, niillä tuntomerkeillä saattaa löytyä Amarillon listoilta! Sori vielä näin myöhänen vastaus...

      Poista