sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Urheiluvaateshoppailua

Noniin! Nyt on ostosten esittelyä täällä, kun sitä kovasti toivoitte. Ostoksia on joululta, alennusmyynneistä ja Köpiksestä. Mennään suoraan asiaan! :)
IMG_1457
Ekana tämmöset treenipaidat, jollasia en yleensä käytä. Normaalisti ostan treeneihin teknisiä paitoja ja niissä on kivempi sit hikoillakin treenin aikana, mutta teen paljon myös treenejä joissa ei juurikaan hikoile esim huoltavaa. Nää on nyt sellasia varten, ja tykkään kyllä ihan älyttömästi! Adidaksen harmaa paita on Köpiksen Stadiumista ja Niken paita Nikeltä niin ikään Köpiksestä.
IMG_1976 IMG_1980
Oon trikoiden suurkuluttaja ja ostan käytännössä jokaiset yksilöt mitkä vastaan tulee, koska trikoita ei ikinä voi olla liikaa. Noi taaemmat 2XU:n kompressiotrikoot on ostettu jo ennen joulua Helsingistä XXL:stä kun noi oli niin houkuttelevassa tarjouksessa. Mukavimmat trikoot jalassa mitä oon tähän mennessä löytänyt ja kompression pitäis edesauttaa palautumista ja suorituskykyäkin, joten ne on pelkkää plussaa :)
Adidaksen trikoot löyty alennusmyynneistä ja parasta on se, että kattelin noita jo oikeella hinnalla ennen joulua mutta mun onneks en ostanut vielä sillon! Noi oli siis InterSportista.
IMG_2001 IMG_2006
Köpiksen Adidakselta tarttu mukaan tämmönen punanen verkkailupaita josta tykkään ihan sairaasti. Hihoissa on tommosta nukan näköstä palleroa ja selässä Adidaksen kolme raitaa joka on musta ihan superkiva yksityiskohta. Tykkään tykkään tykkään!
IMG_1999
Mustan verkkailupaidan sain Sannilta joululahjaksi kun tästä etukäteen jo vähän vinkkailin. Toi on siis H&M:stä, josta ostan käytännössä jokaisen tommosen takin koska ne on hyviä, ja lisäks aika edullisia. Jos miettii, niin noita tulee käytettyä ihan ympäri vuoden koska suomen kesässäkin tarvii pitkähihasta melkein aina päälle..
Punanen Niken urheilutoppi lähti mukaan Stadiumista alennusmyyntien aikaan.
IMG_1988 IMG_1990
En omistanu vielä pari kuukautta sitten yksiäkään kollareita, mutta onneks siihen tuli muutos. Ostin XXL:stä nää Niken harmaat kolleget ja oon käyttänyt niitä niin paljon jo tähän mennessä että oli kyllä hyvä ostos. Noi on aika ihonmyötäset, mutta ei kuitenkaan semmoset pinkeet.
Säärystimiä ei ikinä tuu ostettua, mutta käytettyä melkein päivittäin. Hallissakin treenatessa säärystimet on ihan pakolliset ainakin verkan ajan, koska nilkoissa käy semmonen pieni viima. Akillesjänteet tykkää kun ne suojaa! Noi erilaiset, neulosta olevat säärystimet on Seppälästä ja tummansiniset ja harmaat on tilattu Elloksen lasten osastolta.
IMG_2012 IMG_2009
Sitten taas Köpiksen ostoksiin. Adidakselta tarttu mukaan tosi hyvällä hinnalla huppari, jollasta oikeestaan lähdin sinne etsimäänkin. Noita oli yks ainut jälellä ja se oli vieläpä mun kokonen, joten kiikutin sen samantien kassalle!
Niken Outletista lähti taas yks verkkailutakki mukaan. Tolle hintaa jäi aika vähän, kun kassalla vasta tajuttiin että melkein kaikista tuotteista oli vielä alennuksen jälkeen lisäalennus tuloillaan. Kiva yllätys, kun ei tajuttu tanskankielisiä kylttejä hehe!
IMG_2033
Sitten paras ostos vähään aikaan! Oon miettinyt tän takin ostoa jo vuoden verran, mutta sen kallis hinta on aina saanut mut perääntymään. Normaalisti hinta on siis satasen yläpuolella, mutta nyt sain tän noin 20 eurolla!! Kyseessä on siis ihan superkevyt tuulitakki, joka on osittain läpinäkyväkin. Mun yks ongelma Suomen kesässä on se, että kun on lämmin mutta sataa niin tuulitakkia on inhottava laittaa päälle kun se hiostaa. Nyt tän takin kanssa ei oo sitä ongelmaa! Itseasiassa kävinkin hakemassa toisella kierroksella Nikellä myös kokoa isomman takin mukaan, koska harmittais niin kauheesti Suomessa sit jos koko oliskin ollut väärä sovituksesta huolimatta..
IMG_2037 IMG_2043
Sitten viimenen ostos on kanssa Niken outletista, eli yksi verkkailupaita taas. Nyt mulla on musta-harmaiden pitkähihasten lisäks aikasemmin vilahtanut punanen paita ja tää neon keltanen, eli ei pääse liian yksipuoliseks hah!

Mä tein mun mielestä tosi kivoja löytöjä, mitäs mieltä te ootte? :)

8 kommenttia:

  1. Oho, mitä löytöjä, toi Adidaksen toppi on ihan superkiva!

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä, voisin tulla varastamaan noi kaikki sulta hahah :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah mustakin noi on ihan superkivoja kaikki! ;)

      Poista
  3. Anonyymi1/18/2016

    Upeita löytöjä, voisin ostaa noi kaikki! Ja ihanaa että näit näin paljon vaivaa ja teit sekä kuva- että videopostauksen, upeeta panostusta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla et säkin tykkäät! Ja ihana et panostus näkyy!! :-)

      Poista
  4. Komppaan edellistä, kiva ku jaksoit panostaa näin paljon :) Ihania löytöjä, voisin haluta noi kaikki :-D treenivaatteita ei voi olla liikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeii kiitos Nelli!! Oot kyl ihan oikeessa haha! :)

      Poista