perjantai 15. tammikuuta 2016

Muutamat unohtuneet

Heippa! Mulle on kerääntynyt viimeajoilta yhdet asukuvat ja parit randomit räpsyt, joten nyt olis niiden aika. En muistakaan että millon olisin viimeks tehny tämmösen ''jämäkuvapostauksen'' enkä tiiä et mitä mieltä näistä ootte, mutta jokatapauksessa mennään tsekkaamaan! IMG_1170 IMG_1330 kollaasi
Neule Inside (Espanjasta) // Toppaliivi H&M // Farkut Gina Tricot // Kengät SkoPunkten? // Huivi Lindex // Kello Michael Kors *
*Saatu yhteistyön kautta
IMG_1456
Ainut ostos urheiluvaatteiden lisäks Kööpenhaminasta oli Calvin Kleinin alusvaatteet. Jotkut saattaa muistaa kun kerroin näistä mun lahjatoivelistalla jouluna, mutta koska itekään en niitä mistään ollu löytänyt niin en olettanut että joku muu sit löytäis. Nyt kuitenkin lentokentällä Köpiksessä kun oltiin jo menossa meidän porttia kohti huomattiin isot hyllyt näitä, ja ai että olin taivaassa! En tiiä mikä näissä viehättää, mut on vaan niin superkivat mun mielestä. Pikkusen kirpas neljät näitä ostaa, mutta tiiän, etten löydä samoja sit enää mistään kun haluisin lisää.. Erittäin onnistunut ostos!
IMG_1040 IMG_1960
Alotin pari päivää sitten tosissaan lukemaan kirjotuksiin, jotka on mun osalta reilun parin kuukauden päästä. Toisaalta tykkään lukee bilsaa, koska aine on mieleen ja sit tykkään käyttää kaikkia lippulappusia ja tehdä muistiinpanoja! Bilsan lisäks kirjotan siis pitkän matikan tänä keväänä.
IMG_1237 IMG_1962
Näin vuos sitten uutena vuotena weheartit:ssä tämmösen ihan älyttömän kivan idean, jonka päätinkin tänä vuonna toteuttaa. Eli kirjottelen tonne kaikkia kivoja muistoja, pieniä ja isoja pitkin vuotta 2016 noille lapuille ja sit vuoden päästä saan lukee et mistä kaikesta mun vuosi on koostunut! Varmaan ihan mahtava päästä lukee noita sit, varsinkin kun ne pienet ilon aiheet unohtuu niin nopeesti :)
IMG_1973
Nyt ihan mahtavaa viikonloppua jokaiselle, me kuullaan toivottavasti viikonloppuna ostosten esittelyn merkeissä :)

14 kommenttia:

  1. Anonyymi1/15/2016

    Onko noi calvinkleinit mukavat jalassa? Ps. Ihana huivi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyl tosi mukavat ainakin mun mielestä! Mäkin tykkään tosta tosi paljon!! :)

      Poista
  2. Anonyymi1/15/2016

    Oi vau mikä asu, ja muutkin kuvat kivoja!:) itse tykkään kovasti tän tyyppisistä postauksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos! :) Ja tosi kiva kuulla, niin jatkossakin voi samantyyppistä tehdä! =)

      Poista
  3. Anonyymi1/16/2016

    Paljonko noi alusvaatteet maksaa kappaleelta, näyttää hurjan ihanilta ja mitä oon kuullu nii on vissiin hehkutuksen arvoiset!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on aika hintavia, et normisti noin 20e/kpl mut mä sain ne vähän edullisemmin kun niissä oli semmonen pakettitarjous. Et yksitellen ostettuna ei ehkä kirpasis niin paljon :P Mutta en kadu yhtään, nimenomaan on hehkutuksen arvoset!:)

      Poista
  4. Tosi hyvä idea toi purkki jonne kirjottaa muistoja!! Pitää varmaan itsekin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin toi on niin kiva! Harmitti viime vuonna etten oikeen kerenny enää sitä tekemään niin nyt oli pakko! Kannattaa ehdottomasti sunkin :)!

      Poista
  5. Ihania kuvia susta :) mäkin alotin keräämään muistoja purkkiin tänä vuonna ja kasaan sinne myös ihan sellasia pieniä ilonaiheita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitoss! :) Ooo hyvä et säkin oot keksiny ton! Just niin, varmasti saa sit vuoden päästä iloseks kun lukee et miten pienetkin asiat on saanu hyvälle mielelle =)

      Poista
  6. Vitsit sun hiukset näyttää ihanilta noissa kuvissa!!

    Ja tsemppiä ylppäreihin!

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Anonyymi1/18/2016

    Noita Calvin Kleinejä saa sokkarilta itse hankin sieltä!😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii jes huippua jos niitä sais niinkin läheltä! Pitääkin sinne mennä ekana kun tarve iskee :)

      Poista