keskiviikko 13. tammikuuta 2016

COPENHAGEN 2016

Moikka taas! Nyt oon tullut takasin Suomen kamaralle ihan huikeen viikonlopun jälkeen! Oltiin siis Jopon, mun kaverin kanssa Kööpenhaminassa viikonloppureissulla. Lähdettiin sinne perjantaina Helsingistä, ja oltiin illasta siellä lennon myöhästymisen jälkeen. Meidän reissu meni ihan mahtavan hyvin, vaikka molemmat mentiinkin ekaa kertaa yksistään ulkomaille. Meillä ei ollu mitään hajua miten julkisilla kuljetaan tai ees miten päästään lentokentältä hotellille, mutta kaikesta selvittiin vaikka paikalliset ja muutkin pelastikin meitä muutamaan otteeseen hah! Tästä hyvä esimerkki heti lentokentältä kun oltiin ostamassa junalippua automaatista. Osataan hienosti siihen asti kun lippu pitäis maksaa ja se sanookin et 36e, tai niin me luultiin. Aletaan vaan toisillemme siinä manaamaan että ei hemmetti ei me kyllä tästä matkasta 36 euroo makseta per nuppi, sit vaikka kävellään 20km! Pohdittiin siinä hetki et mitä tehtäs, jonka jälkeen vieressä oleva nuori suomalaismies varovasti sano ''Anteeks, ne on siis Tanskan kruunuja.'' Oltiin pikkusen nolona siinä sit, tottakai me tiedettiin et oltiin vaihdettu maata ja et siellä on eri valuutta, mutta ei muistettu just sillon haha.. :D Huumorilla päästiin tästäkin tilanteesta kunnialla jatkamaan!
GOPR1691 GOPR1172 G0011182 G0021190 G0051227G0191449
Opittiin kulkemaan täysin sujuvasti paikallisjunilla ja metrolla, käytiin ihanalla aamupalalla kahvilassa, kuvattiin Nyhavnissa söpöjen talojen edessä, shoppailtiin, ostettiin hotellille ruokaa niin paljon, että oli aikamoinen missio saada kaikki syötyä vikana iltana ja naurettiin ittemme kipeeks niin monesti, et eletään nyt molemmat ainakin 5 vuotta pidempään kun ennen tota reissua olis ennuste ollut.
GOPR1926 GOPR1226GOPR1413
Meidän koko reissua vois parhaiten kuvata yks sana: urheiluvaateshoppailu. Käveltiin ja nähtiin vaivaa aivan älyttömästi ihan vaan siks, että päästiin Adidaksen Outletiin ja Niken Factory Storelle ja kyllä muuten kannatti!! Tuli ostettua niiin ihania juttuja ison rahan edestä, mutta silti ei ees kaduta! En vaan tiiä mikä siinä on, mutta oon niiin taivaassa kun pääsen irti tommosessa urheiluliikkeessä. Ahh♥ Jos teitä kiinnostaa, voisin tehdä jotain ostosten esittelyä kuvina tai videolla jossain vaiheessa. Ilmaiskaa mielipidettä suuntaan tai toiseen, niin tiiän onko kannatusta :)
GOPR1214IMG_3426 GOPR1935IMG_3484GOPR1949
Kaikki kuvat on siis otettu goProlla, jos jotakuta ihmetyttää niiden laajempi kuvakulma. En vaan viittinyt isompaa kameraa raahata mukaan kun meillä lähti pelkät käsimatkatavarat mukaan..

Tosi hyvät loppuviikot kaikille, kuullaan taas!♥

22 kommenttia:

  1. Vau, GoPro kyllä toimii tosi hyvin näissä kuvissa, en ees arvannut että nää on otettu sillä! Luulin koko ajan, että nää on otettu järkkärillä ja kalansilmällä/laajakulmaobulla, haha :D Kiva, että teillä oli mukava Kööpenhaminan-reissu! :3 Itteäkin pisti naurattaan toi alun Tanskan kruunu-sekoilu... :D

    Luin sun edellisenkin postauksen pari päivää sitten koulussa, mutten siellä mitään superpitkää kommaa pystynyt kirjoittamaan, joten sanon nyt tässä että sä oot ihan älyttömän vahva ja sitkee nainen! Ite olisin varmaan tossa vaiheessa jo luovuttanut, jos se rasitusmurtuma uusiutuisi koko ajan uudestaan ja uudestaan. Vau Heta, mä oon ylpeä susta! (Kuulostaapa äidilliseltä :DD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep yllätyin itekin et näisä tuli noinkin hyviä kuvia! Haha jep kommahduksia tuli enemmänkin, mutta onneks porukka siellä oli ymmärtäväistä sorttia (;

      Vautsi kiitos Paljon Jenni taas ihanasta ja tsemppaavasta kommentista! :')

      Poista
  2. Joo tee ostostenesittely, niitä on kiva lukea/katsoa! Tee vaikka kuvina, toki videokin on kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiitos mielipiteestä :)! Taidankin sellasen sit tehdä!

      Poista
  3. Ihana postaus!! Mun pitäis kans opetella käyttään GoProta, niin olis helpompi ottaa reissuun mukaan ja olis varmaan enempi kuvasaldookin sitten :) Ja hei ostostenesittely kiinnostaa muakin, ne on hauskoja postauksia! Mieluiten kuvina ja videona :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et oli sun mieleen! :) Jooo mustakin goPro oli aika vaikee käyttää aluks, mutta nyt just ennen reissua opettelin sen käytön youtube videoiden kautta kunnolla ja se on kyllä ihan huikee! Latasin jopa mun kännykkään sellasen goPro appin jolla saan siirrettyä kuvat goProsta kännykkään ilman nettiyhteyttä, ja sitä käytettiin tosi paljon reissussa, oli hyödyllinen :) Ihana kuulla et oot kiinostunu ostoksista, taidankin tehdä ne molempina, videona ja kuvina sit :)

      Poista
  4. Anonyymi1/13/2016

    Tosi hienoja kuvia! Hahah toi juna-maksu juttu, osaan niin kuvitella ittenikin tollaseen tilanteeseen! :D ja ostosten esittely videolla ois mun mielestä kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos! Hahah jep ei varmaankaan oltu ees ekoja jotka sekottaa valuutat :P Jooo videolla tulee! :)

      Poista
  5. Vaikuttaa tosi kivalta reissulta! Ja tuolla GoProlla näyttää saavan aika hyviä kuvia, itse olen käyttänyt sitä joskus videointiin.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin! GoPro on kyllä ihan huippu just videoiden ottamiseen sen kuvanvakaajan takia!

      Poista
  6. Joooo todellakin kiinnostaa uusien urheiluvaatteiden esittely!! <3_<3

    VastaaPoista
  7. Anonyymi1/14/2016

    Ihania kuvia :) Joo, tee ihmeessä ostosten esittely!

    VastaaPoista
  8. Olipas kyllä tosi kiva postaus! Toi junan maksaminen nauratti täälläkin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et sä tykkäsit! :) hahah nojooo itekin pakko vaan nauraa kun sitä miettii x)

      Poista
  9. Joo ostostenesittely olis kiva! :)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi1/16/2016

    Hei millaset noi sun siniset kengät on tossa yhessä kuvassa ja mistä ostit ne, näyttää tosi kivoilta! Ja ihania kuvia! On tosi kiva lukee aina matkapostauksia uusista kaupungeista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on siis Niken Roshe Runit, ja mitään muuta kenkiä en käytäkään vapaa-ajalla koska noi on niin hyvät! Ostin ne espanjasta Nikeltä mut saa niitä muualtakin, varsinkin netistä! :) Mutta noi on siis tosi pehmeepohjaset ja ihan älyttömän hyvät kävellä!
      Kiiitoksia, mukava kuulla et tykkäsit! :)

      Poista
  11. Vou mä en uskaltais lähtee pelkästään kaverin kanssa ulkomaille jos ei kumpikaan oo aiemmin ollut :D mutta hyvä jos meni reissu hyvin :) ostostenesittely kiinnostais ainakin mua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no pieni hyppy tuntemattomaan oli vaan kiva, ei siellä mikään olis voinu isosti mennä pieleen ku oltiin suunniteltu matka hyvin :)
      Jeee kiva kuulla, semmosta tulossa ihan pian! =)

      Poista