lauantai 19. joulukuuta 2015

Luukku #19: Netflix -lempparit

Nyt kun aika suurella osalla on lomat jo alkanut ja aikaa on enemmän kaikelle erilaiselle rentoutumiselle, niin mä kerron mun lempparisarjat ja -leffat netflixistä vaikka näistä paria ei sieltä löydäkään.. Suurin osa on ihan varmasti tuttuja, mutta toivottavasti ees joku uuskin tuttavuus löytyis!
netflixlempparit2

Ekana muutamat joululeffat kun sitä aikaa eletään. Mutta mitä tapahtui Joulupukille -sarja on mulle ihan ehoton ykkönen joululeffoista, mutta tätä ei kyllä Netflixistä löydy.. Jos näitä tulee taas telkkarista jouluna niin laittakaa ehdottomasti tallennukseen jos ette sillon kerkee kattoa, on muuten sen arvonen! Frozenista kaikki on varmasti ainakin kuullut jos sitä ei ole nähnyt. Joo, se on lasten leffa mutta musta se on silti tosi hyvä! Hyviä ja hauskoja kohtia myös vanhemmille katsojille. Napapiirin pikajuna on yks suosituimmista joululeffoista, mutta mun on pakko myöntää etten sitä oo ikinä katsonut.. Kyllä se ehdottomasti pitäis tsekata tän joulun aikana! Yksin kotona -leffatkin on katottu moneen kertaan mutta silti ne jaksaa kiinnostaa.

Seuraavaks mun lempparisarjoja, jotka alkaa Frendeillä. En vaan voi ymmärtää ettei joku oo ikinä katsonut näitä, vaikka mäkin kunnolla jouduin näiden maailmaan vasta parisen vuotta sitten. Ollaan katottu Netflixistä kaikki 10 kautta jo 2 vai 3 kertaa täysin läpi ja nyt ollaan taas jossain 6. kaudessa. En vaan pysty kun suosittelemaan, ja Frendejä voi kattoo ilmankin, että kokoajan kauheesti keskittyis. Semmosta sopivan rentouttavaa hömppää! Jos et oo vielä kattonut Orange is the new Blackia, niin tee se heti. En oo kuullu yhdestäkään, johon toi sarja ei uppois. Mun mielestä kaks ekaa kautta oli parhaimmat, ja nyt sitä neljättä kautta odotellessa... Orphan Black oli mulle oikeestaan aika uus tuttavuus kun sitä aloin kattomaan, mutta se osotautu tosi hyväks sarjaks! Katoin sen ensin yksin ja sitten vielä uudestaan kun Sanni halus katsoa sen. Vaikka klooni- tai biologiajutut ei uppois, kuten mä luulin itestäni, niin kannattaa silti kokeilla! Tosi hyvin toteutettu sarja ja tää päänäyttelijä on lahjakas! Glee on kyllä sitä aivan äärimmäistä hömppää ja niin hyvänmielen sarja ettei rajaa. Mutta pitäähän niiden vähän ahistavimpien sarjojen seurana olla jotain rentouttavaakin, right?

Seuraava rivi koostuu edelleen sarjoista. Ekana uus tuttavuus mulle ja Sannille mutta täysin tuttu kaikille muille? Ollaan tottakai kuultu Vampyyri Päiväkirjoista, mutta ei olla ikinä niitä katsottu vaikka kirjat molemmat on lukenut. Onneks alettiin kattomaan, ollaan nimittäin ihan koukussa! Vähän harmittaa, että Netflixissä on enää kaks kautta jäljellä mitä ei olla katottu, jaiks. Voi kuulostaa oudolta et vampyyrit, ihmissudet ja noidat sekotetaan yhteen sarjaan ja silti se tuntuis realistiselta, mutta voin sanoo että näin on! Pako, eli Prison Break on sarja, jota aloin kattomaan ihan vaan sen takia, että Netflix ehdotti sitä mulle OITNB:n jälkeen. En ollut kuullut kenenkään muun kattoneen tätä, vaikka nyt tiedän etten oo ainut. Ekat pari kautta oli mun mielestä parhaimmat, ja niihin mun kattominen sit oikeestaan tyssäskin. Mutta ne kaudet oli kyllä niiiin hyviä ja koukuttavia et voisin jopa kattoo ne uudestaankin. Taas väliin vähän hömppää, nimittäin Gossip Girl. Voisin veikata et tuun tässäkin ihan jälkijunassa ja kaikki on tän sarjan kattonut, mutta mä alotin vasta viime kesänä. Tää on kyllä tosi mukavaa ja lepposta ajanvietettä tylsiin hetkiin. Vielä viimesenä on Valehtelevat Viettelijät joka on myös Suomessa tullut telkkaristakin johonkin asti, eikä Netflixissäkään supermontaa kautta ole. Mä aattelin, että sit kun niitä on sielä enemmänkin niin katon ne kaikki putkessa!

Viimesen rivistön aloittaa Breaking bad, jota oon kattonut mun muistaakseni ekan kauden. Jos kaipaat pientä ahdistusta katsomaltas sarjalta, niin tää on oikee valinta. Tätä ei myöskään helposti jätetä kesken, vaan uus jakso on aina pakko alottaa.. The 100 on sarja, josta oon kuullut hyvää, mutta ite en oo vielä kerennyt sitä kattomaan. Se on myös aika uus Netflixissä, eli senkään puolesta sitä ei oo ollu kovin kauaa mahdollista katsella. Voishan sitä vaikka joululomalla alottaa! Vielä loppuun parit leffat, joista ekana Gravity. On paljon leffoja mitä voisin suositella, mut vaan harva on Netflixissä valitettavasti.. Gravity on kuitenkin ihan must -leffa joka jokaisen pitäis mun mielestä kattoo! Niin hienosti tehty ja juonikin on hyvä. Vikana vielä Maleficent, joka oli vielä vähän aikaa sitten leffoissakin. Jos oot Disney -leffojen ystävä, niin tää on ehdottomasti sua varten! Vähän uutta näkökulmaa vanhaan Prinsessa Ruusunen -tarinaan.

Noniin, johan tulikin tekstiä! Olis tosi kiva kuulla, jos teillä olis ehdottaa jotain sarjaa tai leffaa joka mun olis katsottava, nythän tässä on lomaillessa aikaa! :)

8 kommenttia:

  1. Mulla on ollut Netflix kohta kolme kuukautta ja olen katsonut kaikki neljä kautta Pakoa, ja se oli ihan paras! Innolla odotan 2016 tulevaa vitoskautta. Olen katsonut myös kaikki neljä kautta Valehtelevia viettelijöitä, mitkä Netflixistä löytyy ja sekin oli ihan huippu! Aloin katsomaan Orange is the new blackiä, frendejä ja modernfamilyä, mutta ne ei ollut oikein mun juttu.. Nyt katson Kovat kaulassa (whitecollar) ja se on kyllä niin paras, kun mukana on huumoriakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pako on kyllä koukuttaja!! Joo, eihän kaikki sarjat varmasti kaikkiin iske.. Frenditkin on mun mielestä semmonen sarja, mitä on mukava vaan katella ohimennen telkkarista kun tekee jotain muuta kuten mä nyt vastailen kommentteihin :D Et sitä ei jaksa sillain armottomasti seurata, sen myönnän.. Tota Kovat kaulassa -sarjaa voisin kyllä kokeilla jossain vaiheessa! :)

      Poista
  2. Äää, melkeen harmittaa etten ehtinyt keksiä tähän päivään mitään, koska nään koko ajan muiden luukkuja hallintapaneelissa. Oma kalenteri jää siis vähän vajaaksi, koska mun piti lopulta karsia muutama luukku.

    Mun on pitänyt katsoa jo pitkään toi Maleficent :D Kaikki sitä mulle kovasti kehuvat ja mä haluaisin nähdä sen kovasti c: Netflixiä, Viaplayta tai muutakaan semmoista en omista (enkä kyllä aio hankkiakkaan), joten saan luvan ostaa leffan tai katsoa sen äidin Elisa Viihteestä.

    Nyt sitten kuulet ekasta johon Orange Is The New Black ei uponnut. Katsoin sitä muutaman jakson yli puoli kautta - lähinnä kaverin pakottamana, kaveri hoki koko ajan että kyllä mä siitä rupean tykkäämään lopulta, kato vielä yks jakso, vielä yks, vieläkin yks. Ja mä yritin kovasti tykätä mutta mun silmät harhaili kerta toisensa jälkeen selaamaan kännykkää ja lopulta sitten sanoin kaverille, ettei mua oikeasti kiinnosta. Kaveri pettyi, mutta onneksi tajusi etten oikeasti jaksa katsoa sitä.

    Mä suosittelen sulle Supernatural- ja Olipa Kerran-sarjoja! c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep eihän tää joulukalenterin pitäminen kyllä mitään ihan stressitöntä puuhaa ole :D

      Kannattaa ehottomasti kattoo Maleficent, se on kyllä musta hyvin tehty!

      OITNB on semmonen sarja, että varmasti hajottaa mielipiteitä. Oonkin jopa vähän ihmetellyt että kaikki mun tutut on pelkästään tykännyt kovasti siitä! Turhaan kattoo semmosia sarjoja mistä ei oikeesti tykkää :)

      Joo hei pitääkin katella noita et onks mun mieleen! :3

      Poista
  3. Suurin osa noista oli tuttuja mut nyt houkuttaa niin paljon kattoa toi the 100 sarja, kun en oo koskaan ees siitä kuullu! Kannatan kattoon sellasen sarjan kun how to get away with murder tai sit esimerkiks dexter! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama, se vaikuttaa niiiin hyvältä! Jooo jes mä tsekkaan noi! :)

      Poista
  4. Suosittelen katsomaan Homelandia! Mä oon aivan täydellisen koukussa siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiitos ehotuksesta, varmasti kattelen sitä jossain välissä! :)

      Poista