perjantai 11. joulukuuta 2015

Luukku #11: Dear Santa...

Nyt olis vuorossa mun joululahjatoiveita joita olikin yllättävän vaikea keksiä. Kyllähän sitä kaupoissa pyöriessä keksii vaikka mitä omaan kaappiin, mutta kun oikeasti alkaa miettimään mitä haluaisi tai tarvitsisi niin valinnanvara menee aika suppeaks..
Näyttökuva 2015-11-22 kello 19.54.41
Mä käyn tosi usein leffoissa, koska se on musta tosi kiva tapa nähdä kavereita ja muutenkin sivistää itteensä vaikka kaikki leffat ei ehkä ihan siihen kategoriaan menekään.. Tän takia leffalippuihinkin uppoo yllättävän iso summa, eli leffaliput on musta ihan huippulahja! Monet pitää niitä turhina, mutta en minä! Myös urheiluvaatteet on aina tervetulleita, tosin oon aika nirso niiden suhteen... Perus merkkituotteet kuitenkin kelpaa aina hehe. Pari sellasta asiaa mitkä mulla on ollut jo kauan ostoslistalla on treenipanta ja säärystimet (joita ei kollaasissa kylläkään ole). Jotenkin en vaan oo ottanut asiaks niitä kassalle asti kiikuttaa. Kolmas asia minkä oon kauan jo halunnut ostaa on Calvin Kleinin aluvaatteet. Jotenkin vaan niin yksinkertaset ja silti niin kivat. Toki merkkikin saattaa jotenkin mun mielipiteeseen vaikuttaa... Joka kerta Helsingin reissulla käydään tsekkaamassa Calvin Kleinin putiikki, mutta ikinä niitä kappaleita ei oo jäljellä joita me sinne mennään hakemaan.. Peakin hupparit on musta ihan superkivoja mutta ikinä en oo raaskinut niin paljoa rahaa laittaa vaatekappaleeseen vaikka se pitkäikänen varmasti onkin. Jospa vaikka vielä joskus! Kaiken tän lisäks perus villasukat, lapaset, astiat, pussilakanat ja kylpypyyhkeet on toivelistalla. Nää on niitä jokajouluisia toiveita, mutta ne onkin sellasia asioita joita ei ikinä oo liikaa. Ja tietysti suklaata ei saa unohtaa tältäkään listalta! :)

Olikos tällä listalla samoja toiveita teidän kanssa? Jos ootte tehnyt omiin blogeihinne samantapasia toivelistoja niin linkatkaa niitä mulle, käyn tsekkaamassa ja ehkä täydennän omaa toivelistaa niillä! :)


10 kommenttia:

  1. Kivoja toiveita :) Noi Calvin Kleinin alusvaatteet on kyllä aivan ihanat, itekin tekis mieli ostaa semmoset! :)

    Mäkin tein kans tollasen joululahjalistan: http://ennnimaria.blogspot.fi/2015/11/joululahjatoivelistani-2015.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiva et säkin tykkäät :) No niimpä! Jotenkin viehättää, harmi vaan että ne on kalliita eikä niitä saa oikeen ees mistään.. Jos vielä joskus! Ja mä käynkin heti lukemas sun toiveet! :)

      Poista
  2. Anonyymi12/11/2015

    Kiva postaus ! :3 Täs ois mun toiveet :
    http://noonesgonnadoitforyou.blogspot.fi/2015/12/7luukku-joululahjatoiveet.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et tykkäsit! Mä meenkin lueskeleen mitä sun listalta löytyy :-)

      Poista
  3. Kivoja toiveita! :) En ymmärrä miten mulla on niin kauhea homma saada aikaseks ostettua jotain kivoja reenipaitoja? Sitte aina tajuan, et ei vitsi ei mulla ookkaan mitään kivoja ja vedän ne samat päälle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva et oli sunkin mieleen! :) Hahah mulla tuntuu olevan sama ongelma! Mulla on muutamat kivat ja pyöritän niitä ympäri, ja sit kun siivoon vaatekaappia nii en raaski kuitenkaan heittää niitä ei niin kivoja pois koska onhan nekin ihan jees mut kun on parempaakin x)

      Poista
  4. Anonyymi12/11/2015

    Itse toivon uutta sänkyä vain, kun ei ole ainakaan tänä vuonna varaa, niin kauheasti e kehtaa toivoa, tosin eipä ole oikeastaan millekään jutulle tarve joten joskus voi olla vähälahjaisempikin joulu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sänkyhän on todella järkevä toive jos uuden tarvii! Oon ihan täysin sun kans samaa mieltä, ei joulua sen takia vietetä että sais vaan paljon lahjoja! Itekin toivon ''kunnolla'' ihan vaan paria juttua mitkä ei tosiaan oo kalliita, koska miks aiheuttaa kauheeta ahistusta lähipiiriin lahjojen ostamisella.. Ja tietysti ekologisestikin hyvä jos sais pelkästään semmosia lahjoja mille oikeesti on tarvetta!

      Poista
  5. Kauhean monilla on tommonen fleece/peitto toiveissa. Oon ihan kökkö varmaan kun musta ne on ihan tylsiä. Tai johtuu kai siitä että niitä löytyy niin kauheasti ainakin meidän asunnosta. Noi leffaliput on kätsyjä kun ei ite tuu koskaan ostettua tai mentyä leffaan kuin vasta joulun jälkeen kun saan lähes aina noita lahjaksi. x)

    Ite toivon kahvakuulaa, nilkkapainoja ja thermolegginsejä. Hauskaa joulun odotusta sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei itseasiassa oo semmosta toivelistalla vaikka toi pyyhe ilmeisesti siltä näyttääkin? Vai ymmärsinkö nyt väärin? :P Mutta siis mulla ei semmosta torkkupeittoo oo omana, mutta toisaalta voisin ehkä sellasen joskus haluta, ehkä sitten kun on oma koti ja se olis sit yks sisustusjutska. Eipä se kauheen käytännöllinen oo jos ei joka ilta sen alle kääriydy :3 Leffaliput on kyl ihan huikee lahja! Mä ite käyn leffassa tosi ahkerasti ja rahaakin siihen tietty aina menee, eli pieni helppi siihen on tervetullutta haha :D

      Sulla onkin sporttiset toiveet, joten varmasti aikamoinen motivaatio treeneihin joulun jälkeen! Kiiitos samoin sulle! :)

      Poista