keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Viimeset kuukaudet kännykän kautta

kollaasi1
Alkusyksystä mökkireissulla // Vika kuva yhdestä sumusesta aamusta kun olin pyöräilemässä kouluun. Ei muuten nähny muutamaa metriä pidemmälle!
kollaasi2
Fresbeegolfaamassa // Vohvelihetki♥ // Käytiin Jopon kanssa syömässä ja kuvaamassa alkusyksystä kun oli vielä tosi hyvät kelit siihen hommaan.kollaasi3
Jeppis ja ylihuomenna mun pitäis osata integroida sen verran että sieltä ei hylsyä tulis.. // Ja kuvateksti kertoo. Sillon puntilla on ihan parasta, kun siellä on tosi vähän porukkaa eikä kukaan oo hengittämässä kokoajan niskaan. // Turussa Mintulla ja Wilmalla tehtiin aamubrunssi mikä oli vaivannäön arvonen ja siitä täytty kyllä hyvin! // Mintun kanssa leffassa juurikin em. reissulla.
kollaasi4
Hehe kateltiin vanhoja kuvia ja tää oli yks hauskoista. Oltiin Sannin kanssa kyllä tosi onnettomia poseeraajia pienenä, joko itkettiin tai purtiin huulta ettei alettas itkemään. Nättejä kuvia tuli! // Meille tuli tälle kaudelle urheilukouluohjaajapaidat, selässä puhutaan asiaa :P // Yks kiireetön aamu aamupalalla // Ja tottakai tästä ilonhetkestä piti ottaa kuva. Ei se täydellisesti mennyt, mutta läpi mikä läpi.
kollaasi5
Mä ja kiharat // Koneessa istumassa ja odottamassa lähtöä // Ja sit ollaan jo pilvien päällä // Taitaa olla eka ilta partsilla.
kollaasi6
Aamupalalla // Lämmössä treenaaminen on parhautta // Yhdessä nätissä Mallorcan kaupungissa kiertämässä. // Oli muuten lämmin♥kollaasi7
Niken kauppa oli yks niistä paikoista missä oli pakko päästä käymään reissun aikana, ja olihan se taas käymisen arvonen! // Muuta en tällä kertaa löytänyt kun uudet Roshe Runit♥ // Altaalla // Meidän hotellilla oli kissa, joka tuli jokanen ilta reissuiltaan tonne takasin. Se oli kuulemma jo niiden hotelli-ihmisten kaveri ja oli muuten söpö sellanen!kollaasi8
Söin tässä raflassa parhaimmat fish&chipsit ikinä! // Lähdössä mun synttärinä syömään // Minigolfaamassa illalla, oli muuten hupia kun ei ollu ketään muuta niin sai ihan rauhassa edetä. // Ostin ennen reissua ebaysta noita metallitatuointeja, mutta muistettiin ne vasta loppureissusta. Ne on kyllä kivoja sa saa pientä ''erilaista'' käsiin! 
kollaasi9
Toisiksi viimesenä päivänä ottamassa viimesiä UV-säteitä kun aurinko aina välillä pilven raosta pilkotti ja välillä sit sato.. // Kyl mua kuitenkin hymyilytti. // Tää maito on tainnu aiemminkin täällä blogissa vilahtaa, mutta en voi hehkuttaa liikaa. Ihan parasta. // Torilla kiertelemässä 10tuhannen muun ihmisen kanssa.
kollaasi10
Vikana päivänä näköalapaikalla // Kotimatkalla... // Sit jo kotona uusien kännykän kuorten kanssa // JKU:n gaalassa mäkin kävin parit pokaalit hakemassa.


Näistäkin kuvista suurin osa on mun snäpistä (hetaemilia), vaikka en sielläkään mikään superaktiivinen oo. Mutta saa liittyä siellä seuraan jos kiinnostaa mun arki :) Nyt hyvät loppuviikot kaikille!♥

5 kommenttia:

  1. Olen palannut kommaustauoltani! Tai ainakin yritän. Ja apua, just tänään mietin et voisin sullekkin kommata, kun postaat :D Luetko mun ajatukset?

    Wäääh, sun kuvat saa mut odottamaan joulua :D Äiti nimittäin on alkanut kuolata mun kännykkää, koska siinä on enemmän tilaa kuin sen 16GB iPhone 4s:ssä. Se ehdotti, jos haluaisin iPhone 6s:n, josta olin ensin epäileväinen mutta nähtyäni kameran laadun sanoin "yes please" :D

    Noi sun Mallorca-kuvat on niiin niiiiiiiin ihania ♥.♥ Kattelin niitä jo edellisessä postauksessa (ja hei jes, sä sait sun GoPron! Mullakin se päivittyi peruksesta GoPro 4 Silveriin).

    Mä en oo ikinä käyttänyt snäppiä mutta nyt olen alkanut opetella :D Lisäsin sut siis kaveriksi siellä (kuten pari muutakin). :D Oho, heti kun kirjoitin tuon niin tuli ilmoitus "hetaemilia added you as a friend!" :DD Nainen, ootko varma ettei sulla oo telepatiakykyjä XD

    Mut jees, tykkäsin postauksesta! :D

    P.S: Oon tänään haikaillut aika monen kaverin tapaamista - mutta minkäs teet kun mulla asuu täälläpäin vaan yks hyvä kaveri, loput kolme hyvää kaveria asuu kauempana. Kaksi Tampereella ja yksi Turussa. En tiiä mikä mua vaivaa, mutta nyt aloin haaveilla että mekin joskus tavattais ;___; Oon tänään vaan selaillut blogeja ja ollut varmaan joka toisen kohalla tyyliin "ÄÄÄ APUA HALUUN TAVATA TON!!!!!"

    Mut snapissa voi vissiin chattailla, joten varo vaan, saattaa olla että tuun juttelee :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompas kiva kun oot taas kommentoinut! :)

      Jep, iPhonen kuvanlaatu on kyllä ihan huikeeta luokkaa! Niitä kuvia voi muokatakin eikä laatu huonone yhtään! Mutta ehdottomasti kannattaa ottaa sit muistia paljon, koska sitä ei sit iPhoneen saa lisää kuten varmaan tiiätkin...

      Haha mäkin oon snäpin ihmeelliseen maailmaan hurahtanut vasta tässä lähiaikoina! Mutta silti en oo mikään sen superkuluttaja, mun mielestä whatsapp on edelleen se paikka missä jutellaan ja instagram se mihin kuvia lisäillään. Ihan kiva et siihen väliin kuitenkin putoo joku sovellus :)

      Ompas kiva kuulla että sä tykkäsit tästä postauksesta! :-)

      Se on kyllä inhottavaa jos kavereita asuu ympäri suomea, ei auta kun mennä tutustumaan muihin ja hankkimaan kamuja lisää! :)

      Poista
  2. Anonyymi11/05/2015

    mikä päivitys sulla on macbookissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla toi 10.9.5, mutta siis ainakaan sitä uusinta en tähän oo asentanut kun kuulin, että se ei oo sen päivityksen arvonen..

      Poista
  3. oi mitä ihania lomakuvia ♥♥ sun postaukset on niin inspiroivia :)♥

    VastaaPoista