sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Autumn Styles

Yhteistyössä Ellos
Moikka! Syksyllä yks parhaimpia asioita on lämpimien vaatteitten ostaminen ja tietysti niiden käyttö. Erilaisia, lämpimiä neuleita ja neuletakkeja on niin laidasta laitaan, että kyllästymäänkään ei pääse haha! Kolusin Elloksen nettisivut läpi, ja löysin tosi monia ihania juttuja! Toivottavasti te tykkäätte näistä asuista yhtä paljon kun mä! :)
Näyttökuva 2015-9-5 kello 16.15.12 Neule // Kello // Hattu // Laukku // Vyö // Housut // Kengät // Luomiväripaletti // Huulipuna
Tän kollaasin ehdoton lemppari on noi Vagabondin kengät. Koko kesän mietin avokkaiden ostoa, mut ikinä ei tullu vastaan just sellasia kenkiä mitkä olis täysin sopinut jalkaan tai tyyliltään vakuuttanut mut. Jos en kesänä onnikin suosis paremmin!

Näyttökuva 2015-9-6 kello 10.20.26
Neule // Flanellipaita // Kello // Body Mist // Kengät // Laukku // Kuulokkeet // Farkut
Mä en oo ikinä omistanut polvia alemmaks ulottuvaa neuletta, mut mun mielestä ne on silti tosi kivan näkösiä. Vois ottaa tän syksyn tavotteeks oppia käyttämään noita, niillä sais asuihin niin erilaista näköä!


Näyttökuva 2015-9-5 kello 17.22.40
Kimono // Toppi // Huivi // Laukku // Farkut // Rannekoru // Nilkkurit // Kello
Boyfriend -farkut on yks juttu, mistä tykkään ihan sikana mut en oo itelleni sellasia hankkinut. En ees oikeen tiiä miks, tuntuu ehkä vaan turvallisemmalta pysytellä tutuissa pillifarkuissa. Ehkä mä vielä joku päivä uskallan repästä haha :D 


Näyttökuva 2015-9-6 kello 10.14.12
Neuletakki // T-paita // Lompakko // Nilkkurit // Farkut // Body Mist // Huulipuna // Kello
Pakko antaa Ellokselle isot propsit huikeesta kellovalikoimasta. Erilaisia kelloja on laidasta laitaan, ja silti voisin käyttää niistä jokaista! Myös erilaisia nilkkureita on mitä kivempia, ja näin syksyn tullen haluisin kasvattaa mun kenkäkokoelman ihan pilviin heh!

Näyttökuva 2015-9-6 kello 10.25.24
Kassi // Takki // Toppi // Juomapullo // Lenkkarit // Trikoot // Urheiluliivit
Sit vielä viimesenä pikkusen erilaisempi kollaasi, nimittäin urheiluvaatteista. Rakastan urheiluvaatteiden ostamista, koska tiiän että ne tulee käyttöön ihan satavarmasti ja onhan treeneihin aina pikkusen kivempi mennä kun on jotain uutta päällä!

Mitäs te tykkäsitte näistä kokonaisuuksista?

Ja hei, Elloksella on vielä tänään hyvä alekampanja käynnissä, joten käykäähän kurkkaamassa :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi ihana blogi! Ulkoasu on kiva ja kuvat hyvälaatuisia, liityin lukijaksi!:)

    http://minttukuningas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos paljon! Tervetuloa lueskelemaan! :)

      Poista