lauantai 29. elokuuta 2015

Viimeaikoina olen...

...Alottanyt ylimenokauden, eli en oo reenannut nyt viikkoon. Ihan kivaa välillä hengähtää ja kerätä voimia syksyn varalle, kun meillä ei mitään lomaa reeneistä muullon oo.

...Tehnyt myöhäsinä aamuina hyviä aamupaloja, ja käyttänyt niihin mummolasta saatuja pensasmustikoita♥
IMG_6818
...Pyöräillyt kouluun joka aamu yhtä sateista aamua lukuunottamatta. Se on vaan niin parasta kun pyöräilee rauhassa musiikkia kuunnellen, ja lisäks aurinko paistaa!

...Rakastunut mehumaitoon♥ Tykkäsin siitä aiemminkin, mutta nyt kun meille on ostettu sitä säännöllisesti kotiin, niin ei jääkaapista enää muuta juotavaa tartu käteen.IMG_6830
...Teettänyt lisää kuvia ja päivittänyt mun kuvaseinän. Vaikkakin tää tapahtu jo kesälomalla..

... Nauttinut lämpimistä keleistä, vaikka teinkin jo ihanan syksysen taustakuvan mun kännykkään.
IMG_6843 ...Yrittänyt panostaa kouluun, ja siinä oon ihan hyvin onnistunutkin.

... Alottanut autokoulun, ja oon jo kerran päässy rattiinkin!IMG_5540 ...Käynyt ahkerasti kuvaamassa ''varastoon'', että pääsen postaamaan asukuvia vaikka ulkona ei kuvaamiseen sopivat kelit oliskaan.

...Katsonut tosi paljon MM-kisoja, mutta en kyllästymiseen asti. Harmittaakin et ne loppuu jo huomenna.. Noh, ens vuoden olympialaisia odotellessa!
IMG_6842
...Leikellyt vanhoista lehdistä kivoja kuvia ja tekstejä, ja koristellut niillä uuden kalenterin.

...Nauttinut nukkumisesta enemmän kun kesälomalla. Tällain arkena nukkumista arvostaa niin paljon enemmän!


Ja hei nyt vielä loppuun sellanen pieni ilmotus, että mä oon myymässä mun vanhojentanssimekkoa. (Pääset tästä mun wanhat-postaukseen, jossa mun mekko näkyy.) Laitetaan se myös yleiseen myyntiin ensi viikolla, mutta ajattelin kysyä ensin täällä jos joku olisi kiinnostunut tosta mekosta. :) Sen verran kerron tähän että oon n. 170cm pitkä, ja käytän XS/S kokosia vaatteita, joten jos oot lähelläkään mun kokoa niin toi varmasti sulle käy. Mekko oli ehkä vähän pitkä kun tanssin ihan parin sentin koroilla, mutta sitäkin pystyy hyvin lyhentämään tai mua paremmin korkkareilla kävelevä sit koroilla. :P Eli jos joku täällä blogin puolella kiinnostu, niin laitappa mulle kyselyä sähköpostiin hetaemilia@gmail.com -osotteeseen niin laitan tarkempia tietoja! :)

11 kommenttia:

  1. Anonyymi8/29/2015

    On kyllä todella kiva mekko! Harmi kun itsellä vanhat luultavasti vasta parin vuoden päästä, riippuen menenkö lukioon :) Ja oon kylläkin melkein 10cm pidempi :D Oot muuten todella kaunis ja toi kuvaseinä ♥♥ Ihanan näköinen! Millä noi kuvat on kiinni seinässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiva kuulla et tykkäät siitä! :) Jos lukioon päädyt, niin varmasti löydät jonkun ihan superkivan mekon! Se oli kyl ihanaa aikaa kun etti itelleen mekkoa! :3 Mäkin tykkään tosta tosi paljon! Noi on sellasilla 3d tyynyillä, en tiiä niitten oikeeta nimee mut siis ite ostin ne suomalaisesta kirjakaupasta! :) Niillä noi pysyy seinässä tosi hyvin!

      Poista
  2. Anonyymi8/31/2015

    Ihana postaus ja rakastan tuota sun kuvaseinää! :) Tekis mieli itekin väsätä tollanen omaan huoneeseen, mut ei vaan oo oikein sellasta seinää mihin kävis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii kiitti!! :) No mut jos sulla on ees pienempi seinä tai osa seinää mihin kuvia mahtus, niin sekin olis varmasti kiva!:3 Noi on vaan niin kivoja kun voi katella ja muistella mitä kaikkee kivaa on tapahtunu! :')

      Poista
  3. ihana valokuvaseinä ja kalenteri :')

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia! Tykkäsin erityisesti tuosta valokuvaseinästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kiva kuulla et se on sun mieleen!

      Poista
  5. Ihanan piristävä postaus! Taisit saada mulle aikaan askarteluinnon kalenterin tuunaamiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana jos tää yhtään piristi!! Hehe en kyl tiiä paljon parempaa puuhaa kun kalenterin tuunaaminen (;

      Poista
  6. Oi, olen itsekin jo pitkään haaveillut moisesta valokuvilla täytetystä seinästä! Omasi näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista