sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Monday with me

Moikka! Nyt taas urheiluvapaata postausta tähän väliin. Tein tän viikon maanantaista teille Day with me:n, koska tiesin heti aamulla et koko päivästä oli tulossa pikkusen erilainen kun pelkkää kotona löhöilya ja treenaamista. Otin myös muutamia kuvia kännykällä päivän aikana, joten ne kuvittaa sit tän postauksen. Mut alotetaan!

9:25 Herään ilman herätystä ja otan kännykän käteen. Selaan Instagramin, Bloggerin, Facebookin ja Snapchatin.

9:45 Nousen ylös, puen vaatteet päälle ja meen tekemään aamupalaa.

9:55 Teen puuron, johon leikaan yhden banaanin kaveriks.

10:05 Saan syötyä, menen mun huoneeseen, petaan sängyn kun samalla laitan hetkeks musiikkia soimaan.

10:10 Alan katsomaan koneelta Orphan Blackia, johon oon jäänyt täysin koukkuun! Harmi vaan et se loppuu ihan kohta.. Jos teillä on ehdottaa jotain hyviä sarjoja Netflixissä niin otan kaikki ilomielin vastaan!
daywithme1
11:20 Alan laittamaan itteäni valmiiks; meikkaan, suoristan hiukset ja valitsen vaatteet jotka haluun laittaa päälle. Tällä kertaa se sujuu yllättävänkin helposti! Näiden suomen kesäkelien huono puoli on se, ettei ikinä tiiä laittaako shortsit vai pitkät housut.. Nyt päädyn vaaleisiin farkkuihin.

11:30 Pakkaan mukaan myös treenikamat, koska meen suoraan iltapäivän hieronnan kautta ohjaamaan urheilukerhoja.

11:55 Ready to go! Iskä lähtee heittämään mut kohti keskustaa.
daywithme2
12:05 Tapaan Mintun keskustassa, ihana nähdä Minttua taas vaikka edellisestä kerrasta ei ollut kulunut viikkoa enempää :P Noh aina pitää käyttää mahdollisuudet hyödyks! Päätetään lähteä Mintun ja hänen äidin kanssa katsastamaan Toivolan vanha piha, joka on siis vanhan ajan piha ja jonkinlainen nähtävyys Jyväskylässä. Se olikin tosi kiva paikka kiertää!

12:40 Kierrellään tosi söpöjä putiikkeja ja muutenkin jutellaan kuulumisia.

12:50 Lähdetään kävelemään takaisin keskustaan. Onneks on ihan superkiva keli, niin ihan mielellään kävelee ympäri Jyväskylää!

13:05 Päästään keskustaan takaisin, ja päätetään Mintun kanssa lähteä kiertämään muutamat kaupat.

13:20 Meille tulee kuitenkin heti kova nälkä, joten mennään American Dineriin syömään. Se onkin osottautunut meidän vakkaripaikaks missä käydään aina kahdestaan! Noh miksipä ei kun sieltä saa niin hyvää ruokaa hehe! Molemmat päätyy tuttuun ja turvalliseen Cheese Burgeriin.

13:45 Laajempien kuulumisten vaihtamisten jälkeen meidän annokset tulee, ja näpsästään niistä tietysti kuvat.

14:30 Saadaan mahat täyteen, ei millään jaksettu taaskaan syödä kaikkea..
daywithme3
15:10 Käydään ostamassa jätskit ja mennään syömään niitä ulos auringon paisteeseen♥

15:25 Mun täytyy lähteä, koska mulla on hieronta. Sanotaan Mintun kanssa heipat ja lähden kävelemään äitin työpaikalle jossa vaihdan vaatteet.

15:45 Äiti lähtee heitämään mua hierojalle, jossa oon jopa pikkusen ajoissa.

16:15 Oon hierottavana ja kirjottelen samalla kännykkään ylös juurikin näitä päivän tapahtumia että muistan postausta kirjoittaessa mitä kaikkea tuli tehtyä.

17:05 Hieronta ohi, ja nyt äitin kyydillä urheilukentälle.

17:20 Oon kentällä vähän ajoissa, joten selailen kännykkää ja kattelen muiden reenejä.
daywithme4
17:30 Lapsia on tullut ihan reilusti hyvän kelin ansiosta ja alotetaan hippaleikillä.

18:30 Kerho loppuu, ja lähden vähän poikkeuksellisesti äitin kyydillä kotiin koska hieronnan jälkeen en viittinyt kulkea pyörällä. Tai päätöshän piti tehdä jo aamulla kotona, mutta päädyin autokyyteihin juurikin hieronnan takia.

18:50 Oon kotona ja laitan heti uunin lämpenemään paninia varten koska mulla on kamala nälkä. Meen uunin lämpenemisen ajaksi kattomaan Orphan Blackia, ja jatkan sen katselua myös samalla kun syön.

20:35 Parin jakson jälkeen alan kuuntelemaan musiikkia ja teen muutamat jutut kännykällä. Mm. taustakuvan kollaasi päivittyy uusilla kuvilla.

22:00 Teen itelleni parit leipäpalat ja viimeistelen samalla Ifolorin tilauksen. Aattelin, että päivitän mun huoneen kuvaseinää uusilla kuvilla. (Itseasiassa tällä hetkellä se on jo hyvässä vauhdissa..)

22:25 Istahdan sohvalle olkkarissa ja kattelen tv:tä.

23:10 Haen jääkaapista viiliksen ja banaanin ja syön ne telkkarin ääressä.

23:30 Meen iltapesulle, jonka jälkeen laitan sängyn valmiiks ja rasvaan kasvot.

23:50 Oon sängyssä valmiina lähtemään unten maille♥ daywithme5

Ja hei vielä semmonen juttu; osallistukaa ihmeessä lukijatutkimukseen, joka bongahtaa esiin kun tuut mun blogiin tai sit siihen pääsee tästä linkistä. Se auttaa meitä bloggaajia parantamaan blogin sisältöä just teitä lukijoita kiinostavalla tavalla. Vastaamalla tohon kyselyyn voitte myös osallistua arvontaan jossa on palkintona kolme 100e arvosta lahjakorttia ja 30kpl kauneustuotteita! :)

14 kommenttia:

  1. Tää oli kyllä kiva postaus, ku jaksoit kirjottaa niin tarkasti kaiken mitä teit :-) En muista onko sulla ollu jotain lempibiisit-postauksia tai semmosia, mutta sellanen vois olla kiva? Ku mulla ainaki tuntuu, etten keksi mitään uutta kuunneltavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiih kiitos ihana kuulla et vaiva makso ittensä takasin! :-) Jooo hei en ookkaan ikuisuuksiin tehnyt tollasta taidan tehä ihan lähiaikoina! Ymmärrän sua täysin, ne postaukset on aina pelastuksia kun ei meinaa löytää uutta musiikkia! :3

      Poista
  2. Tajusin just että Mollyn kuolemasta on kulunut nyt tasan kuukausi, enkä vieläkään oo kauheesti kommentoinut blogeihin... joten.

    Tosi kiva MyDay! Ja mä kyllä ehdottelen tätä kaikille jotka ettii uusia sarjoja, mutta ootko kokeillut Supernaturalia? :P Se on ainoo sarja jota ite tällä hetkellä seuraan. Kertoo siis kahdesta miehestä jotka metsästää yliluonnollisia olentoja. En ite oo koskaan uskaltanut katsoa mitään kauhua, mutta SPN:ssä ei edes ole mitään ihan hirveitä juttuja, kuten mitään kamalan raakaa/jos on, se näytetään sillä, että verta roiskuu seinälle. :D Supernaturalia joko rakastaa tai vihaa, mutta ite ainakin rakastan... vaikka en enää uskallakkaan katsoa sitä yksin xD *nolo*

    "Se olikin tosi kiva paikka kiertää!" Miten sain tuosta lauseesta tämmöisen: "Se olikin tosi kiva paikka lentää!" Ja sitten mietin että miten sä oot lentänyt Mintun ja sen äidin kanssa, et muistaakseni puhunut mitään liitovarjoista, lentokoneista tai kuumailmapalloista o.O :D

    Ihanan kuuloinen herkkupäivä sulla on ollut! Ensin hampurilaista, sitten jätskiä ja lopuksi vielä Panini (nimim. Jenni rakastaa Panineja ♥).

    Ja mä kävinkin jo vilkaisemassa tuota lukijatutkimusta, mutten oikein osaa vastata mihinkään :/ Kysymykset on vaan jotenkin kamalan vaikeita (mulle), siis silleen etten oikein tiedä mitä noihin vastaisin. Ja tuo arvontakaan ei saa mua liikkeelle (koska inhoaninhoaninhoan arvontoja, siksi en myöskään niihin koskaan osallistu).

    (P.S: Mä sain muuten hankittua GoPron, kun Teneriffa-postauksessasi sitä kuolasin :D Koska oon lähössä Lintsille 8. elokuuta parin kaverin kanssa ja ajattelin että helkkari, kyllähän sinne pitää hankkia kamera, jolla voin kuvata laitteissa :D Joten GoPro tuli hankittua. Se on siis se halvin versio, hankin ehkä syksyllä sen kalliimman (kolmosen tai nelosen) kunhan opin käyttämään tuota halvinta! :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et Jenni jaksoit taas kommentoida! :')

      Ei vitsi tota sarjaa voisinkin kokeilla!! On nimittäin toosi vähän ohjelmia mistä en tykkää, joten on iso todennäkösyys et tykästyisin tohon! :)

      Jep tuli kyllä syötyä hyvin tona päivänä! :3

      Kiva et kävit kuitenkin kurkkaamassa sitä tutkimusta, se on tärkeintä! :)

      Oiii että itekin haluisin goPron niiin paljon!! Taidan toivoo joulupukilta ens jouluna tai synttärilahjaks ;) Otahan paljon kuvia Lintsin reissulla! :)

      Poista
  3. tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos Nelli kiva kuulla et oli sun mieleen :)!

      Poista
  4. Anonyymi7/26/2015

    Pako on ihan super hyvä ja koukuttava sarja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo Pakoo ollaan siskon kans katottu kolmanteet tuotantokauteen asti jo! Se on kyl tosi hyvä ja koukuttava nimenomaan! :P

      Poista
  5. kiva postaus ja hauska kun jaksoit kirjottaa tarkasti mitä teit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii kiitos ihana kuulla et tykkäsit! :)

      Poista
  6. Tosi ihana postaus! Sulla on kiva ulkoasu ;)

    http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Tosi kivan olonen blogi ja aivan ihanat kuvat! Tykkään tosi paljon tästä ulkoasusta, kivan yksinkertanen.
    Oli pakko liittyä :)

    http://paula-thewolf.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. mmm kuullostaa tosi kivalta!

    maailmanrannikoilta.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus ja ihanan oloinen tämä sun blogi! Liityin lukijaksi :-)

    http://oona-h.blogspot.fi/

    VastaaPoista