keskiviikko 13. toukokuuta 2015

TENERIFE part1

Heippa kaikille! Nyt oon voittanut Flickrin pienet vaikeudet, ja eka matkapostaus pitäis olla lopullisesti julkastuna! Mennään heti asiaan..
Oltiin siis viime viikon keskiviikkona illalla Jyväskylässä, mutta koska edellisenä yönä olin nukkunu n. 2 tuntia, en viittiny lähtee aamun tunneille mikä oli hyvä ratkasu :D En nyt sen enempää viitti alkaa mun viime ajoista kertomaan, jätetään ne sit seuraavaan normipostaukseen. Nyt vaan siihen meidän reissuun!
Lähdin kolme viikkoa sitten maanantaina Helsinkiä kohti, olin Iinalla yötä ja tiistaina iltapäivästä lähti lento Lontoon kautta Teneriffalle. Oltiin Tenellä vasta tosi myöhään, ja ite kämpällä sitäkin myöhemmin eli joskus 3-4 aikaan aamuyöstä päästiin nukkumaan. Ja jos tonkin miettii Suomen ajassa (5-6) niin kyllä väsytti jo.. Mutta silti oli ihana astua koneesta ulos kun se kostea ja lämmin ilma oikeen tulvahti, rakastan ehkä eniten sitä fiilistä just kun ekan kerran haistaa ulkomailla sen ilman!
Eka päivä meni ihan myöhään heräillessä, altailla ollessa ja paikkoihin tutustuessa, koska ei siis nähty Teneä juuri yhtään sillon kun tultiin. Kiivettiin yhden vuoren päälle ensin herättelevänä treeninä ja samana iltana päätettiin kiivetä sinne Iinan kanssa uudestaan kuvaamaan auringon laskua. Oli kyllä tosi upeen näkönen, ei ihan näistä kuvista ees ilmene kuin hieno se oli!
G2071718 G2422100 IMG_0616 IMG_0598 IMG_0619 IMG_0622 G2352024 IMG_0637 G2522255 IMG_0634 IMG_0630 IMG_0657 IMG_0767 G2502235 IMG_0401 IMG_0704 IMG_0603
Ekan päivän herättelyverkan jälkeen päästiin sit ite asiaan, eli treenaamiseen. Treenejä meillä oli n. 3 päivän sykleissä, eli joka päivä oli tarkotus aamulla olla verkka ja illalla tehotreeni. Ite sain sen verran hyvin itestäni tehoja irti, et jouduin sit pitämään pari ylimäärästä palautteluiltapäivää mikä varmasti teki vaan hyvää! Tän leirin tavote oli, että tehään hyviä tehoreenejä mieluummin vähän vähemmän kun et yritetään hinnalla millä hyvänsä vääntää kaikki läpi. Kyllähän toi mulle sopi mutta tykkään myös siitä fiiliksestä mikä jää kun on treenannu ittensä ihan viimeseen tippaan asti. Toisaalta ihan jos mun kroppaa on kuunnellu viimesen kolmen vuoden ajan niin se tyyli ei ehkä sovi mulle :D
Leirin aikana mun selkäkivut paheni, mutta pillereitten avulla sain kaikki ne reenit tehtyä mitkä oli tärkeet saada tehdyks. Nyt kuitenkin muutamat lepopäivät on saanu kivut pois, eli hyvä ainakin tietää et jo pienellä levolla pystyn tekeen taas kivutonta treeniä!
G2752385 IMG_0810 IMG_0812 G2702367 IMG_0818 G2742379 IMG_0844 iphotosta6 IMG_0888 IMG_0887
Oltiin jo kauan ennen tota reissua päätetty et halutaan kokeilla surffaamista. Tuolla se oli tosi helppo järjestää, rannat oli täynnä toistensa kanssa kilpailevia surffikouluja. Me mentiin heti ekaan joka näytti kivalta, ja sitä se olikin! Saatiin supermukavat ja rennot opet, tosi mukava porukka harjottelemaan meidän kanssa ja vielä kuvia pientä maksua vastaan! Me ei oltu aiemmin surffattu, joten saatiin alkuun kuivaharjotteluohjeet ja sit päästiin aaltojen sekaan. Surffaaminen oli just niin vaikeeta mitä olin kuvitellu, mut paljon raskaampaa! En ollu aatellu et siellähän joutuu kokoajan tekee käsillä jäätävästi töitä ettet ajaudu rantaan, ja vielä pitäs edetä kauemmas rannasta, päästä aaltojen yli, napata aalto oikeella hetkellä eli kiihdyttää vauhtia kun käsissä jyllää hapot ja sit kaiken kukkuraks punnertaa seisomaan! Kyllä mä pari kertaa pääsinkin seisomaan, hetkeks kylläkin, ja olihan toi kaiken kaikkiaan ihan huikee kokemus! :)
_MG_0423 _MG_0479 _MG_0443 _MG_0439 _MG_0483 IMG_0890 IMG_0927 IMG_0987 iphotosta7 IMG_0926
Ekana täysin vapaana päivänä päätettiin lähtee tsekkaamaan kauppojen tarjonta, ja oikeestaan kaikki mitä tolta reissulta tarttu mukaan tarttu just tollon. Kauheesti mitään en ostanut, mutta voisin silti tehdä lähiaikojen ostoksista postausta jos se herättää kiinnostusta! :)

Siinä oli eka postaus Teneriffalta, toivottavasti jaksoitte lukee ja kattoo kuvat vaikka tästä aika pitkä tulikin... Kuvia tuli otettua n. 3000, eli isollakin karsimisella niitä jää ihan kiitettävä määrä teidän kateltavaks haha :D Seuraavan kerran kuullaankin aika pian, eli siihen asti heipat ja hyvät alkavat viikot kaikille! :)

32 kommenttia:

  1. Nuo kuvat piristää kummasti tällaista harmaata ja sateista "kevät"päivää ;) Tosi kiva postaus jälleen kerran! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Voisin pelkästään katella reissukuvia tällasina harmaina päivinä :P Kiiitos paljon Anni! :)

      Poista
  2. Voih! <3 Nää kuvat oli nyt ehkä pahinta mitä voi nähä kun tuolla ulkona on ihan hirvee myrsky ja kamalan harmaata :-D Mutta kerrassaan aivan ihania kuvia ja teillä vaikuttaa olleen tosi kiva reissu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä :-D Toisaalta näitä kattoo paljon mieluummin kun kattois ikkunasta ulos, mutta toisaalta tulee vaan haikee olo kun ei pääse takas :P Kiiitos tosi paljon, meillä oli kyl tosi huippu reissu :')

      Poista
  3. Tekee heti mieli lähtee tuonne lämpimään täältä sateesta.. :D Tälleen pitkään sun blogin lukijana olleena on pakko tulla välillä kommentoimaan :D Tykkään sun tyylistä kirjottaa tänne ja noista hyvälaatuisista ja isoista kuvista! 8---) Tykkään myös tästä selkeestä ulkoasusta(: Huomaa, että oot panostanut tähän blogiin c:

    http://lifeonearth-marianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah täysin sama täällä, ottaisin äkkilähdön tälle illalle jos vaan olis mahis :D
      Oi että mikä kommentti, kiitti hirmusesti sulle :') Ihanaa et mun panos tähän blogiin näkyy, ja ihanaa et oot lukenu mun blogia jo kauan! Piristit kyllä tällä kommentilla :3

      Poista
  4. Anonyymi5/13/2015

    Ihana postaus! :) voitko tehä sen ostosten esittelyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla et tykkäsit! Voisin kyl varmaan tehäkin :3

      Poista
  5. Oi miten upeita kuvia, näistä kuvista huokuu ihana kesäfiilis! :-)

    VastaaPoista
  6. Just kiva ku on paljon kuvia :-) ihana tunnelma noissa ja tulee kauhee matkakuume!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa mukava kuulla ettei isot kuvamäärät haittaa :) Jep niin tulee, reissukuvien kattominen on siitä huono tapa et alkaa heti tekee mieli uudelle reissulle x) Mut onneks kohta on kesä niin tääl suomessakin on paljon ihanii juttuja :)

      Poista
  7. Ihana postaus ja ihania kuvia! :) Onneks itekin pääsen kesällä Kreikkaan, tuskin maltan odottaa. Ja tee ihmeessä ostospostaus :)

    http://juliaamandan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos paljon! :) Oii että rodos oli ainakin ihana paikka, joten kreikkakin varmasti! :3 Joo taidan tehdä kyl ku se sai kannatusta :)

      Poista
  8. Ihania kuvia! Aiheuttaa vaan kivan matkakuumeen... :D

    Lea - Kuviakin kiinnostaa

    VastaaPoista
  9. Anonyymi5/14/2015

    Voi kuinka ihania kuvia❤️ Olen ollut myös Teneriffalla ja olen lähdössä kohta Lontooseen :-) todellakin haluan nähdä postausta ostoksista ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!♡ Ääh miks kaikki on lähdössä johonkin XD Oon vähän kateellinen.. Mut hyvää reissua sulle!(; Jooo jes teen niistä erillistä postausta! :)

      Poista
    2. Anonyymi5/18/2015

      XD kyllä säkin varmaan joskus pääset käymään siellä :) mutta kiitos<3

      Poista
  10. Ihan mahtava postaus ja ihana blogi sulla ! :) jään lukijaksi seurailemaan.

    http://creativeoverload-emmi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii aivan ihana kuulla et tykkäät!! Tervetuloa lukijaks! :3

      Poista
  11. Vau! Tosi hienoja kuvia. Tuli ihan matkakuume näitä katellessa. :( Oot muuten tooooosi hyvässä kunnossa. Tosi nätin näkönen alaselkä. :)

    http://c-duracell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiiitti! :) No niiimpä huono puoli matkakuvissa on juurikin toi.. :/ Hahah kiitos paljon sulle! :3

      Poista
  12. Äwww, mä en taas oo oikeen ehtinyt lukemaan blogeja... ensin oli yksi kouluhaastattelu Pasilassa, sitten 12 km puoliksi pakollinen pyörälenkki, jonka jouduin tekemään koska ohjaajat petti, väitti ettei oltu kerrottu ajoissa tallille menosta (vaikka oltiin kerrottu just sille samalle ohjaajalle edellisenä päivänä) ja tein kaverille lupauksen että meen kuvaamaan kun se ratsastaa, sitten tää päivä on ollu vaan laiskottelua kera kaverin. Mutta NYT, mä viimein pääsin lukemaan blogeja!

    Mitäs vitsiä, mä aina katon näitä kuvia silleen ♥_____♥ Mun unelma olis joskus päästä Lontooseen, huolimatta siitä että kaikki blogit tulvii Lontoota, muttakun se näyttää niin ihanalta paikalta x_____♥ Edes Englannin maaseudulle haluaisin päästä, yhy.

    Auringonlasku!!! ♥ Uh, mä niin tykkään itekkin kuvata auringonlaskuja... pitääkin mennä ottamaan tässä välissä pari kuvaa auringonalaskusta! *räps räps*

    ...joo innostuin mieluummin kuvaamaan vesipisaroita kuusenneulasilla, koska auringonlasku olisi näkynyt parhaiten tuossa jonkin matkan päässä olevalla pellolla, enkä jaksanut raahautua sinne asti (sitä paitsi auringonlasku olisi kumminkin mennyt ohi ennenkuin olisin ehtinyt paikalle). :D

    En näköjään keksi mitään järkevää sanottavaa :D Mutta siis pointtina on se, että upeita kuvia, ihanaa että oli huikee reissu & vau, tosi huippua että pääsit kokeilemaan surffausta! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah hyvä tää nyt oot takas blogimaailmassa, täällä pääsee kuitenkin rentoutumaan ja karkuun maailmaa jos siihen on tarve :P

      Hihii ihanaa jos tykkäsit näistä kuvista :') Joo itekkin haluisin päästä käymään Lontoossa ihan oikeesti eikä vaan välilaskulla.. Ehkäpä vielä joskus :)

      Auringonlasku on kyllä yks hienoimmista jutuista luonnossa!

      Hihii kiitos jenni kommentista, jep surffaaminen oli kyl upee kokemus! :-)

      Poista
  13. ihan mahtava postaus kyllä! ♥ teneriffa on kyllä ihana paikka ja tulikin tän postauksen ansiosta hinku sinne taas pitkästä aikaa! ♥ :D tosi hienoja kuvia oot ottanut & toivottavasti sulle oli ihana reissu! ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii kiiitos paljon ihanasta kommentista, meillä oli tosi upee reissu!♥ Teneriffa on kyllä huikee paikka, toivottavasti enskin vuonna pääsis lähtemään sinne :')

      Poista
  14. Anonyymi5/16/2015

    Moi Heta! Onko sulla koskaan ollut penikkatautia? Mulla on ollut jo monta kuukautta ja tuntuu ettei mikään tehoa... Oon itsekkin yleisurheilija ja oon harrastanut kohta 5 vuotta ja vasta nyt tuli ekaa kertaa penikkatauti... Kuulema aika yleinen vaiva juoksijoilla! Jos sulla on ollut tää, niin olisi kiva jos vastaisit miten lievitit kipua ja kauanko kesti yms! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mulla tais olla joskus muutama vuos sitten penikkatautia, mut se ei tainnu koskaan olla kauheen paha, en muista siitä juurikaan.. Kävin hierojalla ja tein kylmä-kuumahoitoa. Tosi ärsyttävä vaiva se on, kun se ei sillain oo vamma itessään mut silti se saattaa pahentua niin paljon ettei pysty reenata sen kivun kans.. Ja just jos sille ei mitään pysty tekemään niin turhauttaahan se :/ Suosittelisin käymään lääkärissä jos se on jo pitkään kestänyt, koska jos se menee tarpeeks pitkälle niin saattaa tarvita jopa leikkausta, tai sit se saattaa siirtyä rasitusmurtumaks sun sääriin mut et vaan huomaa sitä kun se kipu on niin samanlainen.. Mut sillon sen on pitäny mennä jo tosi pitkälle! Mutta siis paras hoito on kyl lepo, ja sit et hyvät kengät niin reenatessa kun ihan muutenkin. Huonot vaimennukset ja pitkät kävelymatkat tekee tosi huonoo penikoille.. Mut yritä siis levätä ja hieroo niitä säärilihaksia irti siitä luusta, tekee tosi kipeetä mut se on ainut keino valitettavasti :/ Tsemppiä niiden hoitoon! :)

      Poista
  15. Hei, ihan tosi hienoja kuvia sulla täällä :) Mikä kamera sulla on käytössä ja onko sulla jotkin erityisasetukset sillon kun kuvaat auringonlaskua? :)

    http://ccapturelife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! :) Mulla on canonin 600d, ja otan auringonlaskukuvat P-asetuksella ja muutan aukkoo sillain että se luku on mahollisimman iso, eli laukasinaika on mahdollisimman pieni! Kannattaa kokeilla monilla eri asetuksilla et löytää sen oikeen! :)

      Poista
  16. Ihana fiilis näissä kuvissa! <3

    www.anninsafari.blogspot.fi

    VastaaPoista