perjantai 3. huhtikuuta 2015

Uudet rakkaudet


Moikka! Kyllä aika menee niin älyttömän nopeesti... Vastahan oli joulu?! Noh, seuraavat pari viikkoo saa mun puolesta mennä samaa vauhtia kun tähänkin asti, mut sit piiikkusen iisiä sen jälkeen :P Nimittäin koeviikko alkaa meillä jo ens viikon keskiviikkona, jotenkin tosi hyvä et tähän alle saa tämmösen pienen loman, jos vaikka sais tätä käytettyä hyödyks.. Ja myös ens viikonloppu osuu koeviikon keskelle, eli lisää lukuaikaa - passaa mulle! Vaikka en mä usko että sitä kaikkee ylimäärästä aikaa tulee lukemiseen käytettyä.. 
Myös pikkusen ikävä juttu reenien suhteen, mutta nyt ei oo ihan menny yhtä hyvin kun alkukeväästä ja oon jopa menossa magneettiin taas vaihteeks ens viikolla.. Mutta mulla on kova luotto ja uskon että pääsen Tenellä sit kuitenkin tekee täysillä, onhan siihen kuitenki vielä 3 viikkoo!
Mun päivät on edelleen mennyt koulussa, hallilla tai kotona. Oon myös pyörähtänyt useemmat kerrat keskustassa ihan huvin vuoks, ja eilen käytiin Sannin kans leffassa! Kyllä nää vapaat tuli tarpeeseen, pääsee pikkusen huilahtamaan ennen toisiks vikaa koeviikkooa!

Nyt sit tähän postauksen oikeeseen aiheeseen, ettei kaikki oo mun kuulumispälätystä.. Eli kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsin, niin ostin itelleni tosi edullisesti Stadiumista Conssit. Tarkotus oli, että en välttämättä enää Converseja omaan kaappiin hankkis, koska ne ei oo musta mitkään maailman mukavimmat jalassa.. Kuitenkin se niin edullinen hinta sai mun mielen muuttumaan, mutta ei ne silti kävelykengät oo vaikka nää uudet onkin paljon mukavammat kun edelliset.. Aattelin sitten, että mitä jos ostaisin myös toiset, pitempään kävelyyn soveltuvat kengät, ja päädyin Niken Roshe Runeihin! Oon kuullu niistä pelkkää hyvää, ja löysinkin Zalandolta lasten osastolta itelleni suht edullisesti punaset kengät! Vaikka punanen ei mikään yleinen väri ookkaan kengissä, halusin silti jotain pikkusen erikoisempaa. Ne on niiiiiin ihanat jalassa, ja vieläpä siistimmät kun perus lenkkarit (ainakin mitä lenksuja mä käytän) ja samalla sporttiset. Ne sopii tosi moneen asuun, joten uudet lempparikengät on nyt löytynyt♥
IMG_9945 IMG_9928 IMG_9933 IMG_9915

19 kommenttia:

  1. Oii ihanan väriset! Roshe runit on kyl ihan älyttömän hyvät jalassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiii mäki tykkään tosta kirkkaasta väristä!! Nojoo ei niitä turhaan oo kehuttu! :)

      Poista
  2. Ompa kiva ulkoasu ja ihanat kengät. Itelläni vapaa-ajalla käytössä Nike Free Run 5.0 ja on tosi hyvät jalassa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva että sä tykkäsit tästä ulkoasusta, ja myös noista kengistä! :) Joo ilmeisesti kaikki noi niken vapaa-ajan kengät on tosi mukavia jalassa! :) Vois ehkä joskus jopa kartuttaa varastoo vaikkapa just free runien suuntaan :3

      Poista
  3. Anonyymi4/03/2015

    Minkä vaivan vuoksi meet magneettiin?:/ Ja mones pv teidän lento lähtee?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selän takia meen! Ja lähetään 21 pvä tiistaina :)

      Poista
  4. Anonyymi4/03/2015

    Hirveen kivat kengät!! Kuinka paljon maksoi?:) ja onko noi ihan vaan sellaset oleskelukengät että et siis missään reeneissä käytä niitä vai millaset ne on?:> voooi ei, minkä takia joudut magneettiin?:( toivotaan kuitenki parasta!! Ja niin vielä niistä kengistä, että mikä koko noissa on sulla ja mikä on sun normaali koko kengis ja entä piikkareissa?:) ihan mun suosikkiblogi Tää, huippua kun kirjotat aika usein, jatka samalla lailla vaan:) ootteko siellä tenellä muuten kauan?:) tsemppiä koeviikkoon ja urheilujuttuihin, meilläki koeviikko ens viikolla... Onko sulla mitä kokeita nyt?:) anteeks ihan kamalan sekava kommentti, mutta siis ihana blogi sulla!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii mäkin tykkään noista niiiin paljon!! En ees tajunnu laittaa hintaa tohon, mutta siis 70e ja sain 10e alennuksen koodilla eli 60e! :) Jooo just oleskelukengiks aattelin, ja siis pitemmille matkoille kun pitää olla kuitenkin ''siistimmät'' vaatteet. Eli just esim tää ku lähetään moneks tunniks kiertää lentokentil nii hyvä olla hyvät kengät, mut en sit viitti kuitenkaan lenksui laittaa.
      Selän takia meen magneettiin, kerron varmaan sit enemmän kun tiiän mikä on! Jep toivottavasti ei mitään isompaa ja pääsen jo kohta takas normaaliin rytmiin :)
      Noi on kokoo 38,5, ja mulle ehkä jopa iihan pikkusen isot vaikka normisti mun jalka on 39, jossain kengissä 38. Mutta siis riskillä tilasin et saattas olla liian pienet, mut oli just sopivat! Et noissa kun on toi päällinen niin ohutta, nii ei kannata ainakaan liian pienii ottaa ettei sit varpaat kuluta sitä päällystä pois!
      Oi että ihana kuulla et tykkäät lukee mun blogia! :') Mä yritän ainakin jatkaa tällä mallilla! Ollaan kaks viikkoo Tenel! Mulla on matikan, kemian työkoe, fysiikan ja bilsan kokeet.. Tsemppiä sullekkin koeviikkoon, kyllä me taas selvitään :)
      Hahah kiitos sulle ihanasta kommentista! :)

      Poista
  5. ihanan väriset kengät :) oliko paljon noilla hintaa? paljon tsemppiä koeviikkoon! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla et säkin tykkäät!:) Makso 70e ja sain 10e alennusta koodilla eli 60e! Voi kiiitos paljon Nelli!♥

      Poista
  6. Anonyymi4/03/2015

    Pakko kysyy ku oon kuullu et noi niket ois vähän pienempää mitoitusta, niin paljo sun jalan "oikee" koko on ja mikä koko sulla on noista?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm no mulla on esim. Niken piikkarit, jotka on kokoo 40, ja mulla on siis n. 39 jalka. Mut noi sit taas on 38.5 (en kyl tiiä vaikuttaako et ostin ilmeisesti lasten osastolta..) ja ehkä jopa piiikkusen isot.. Mutta siis kun noissa Roshe runeissahan on toi päällinen tosi ohutta kangasta, niin ei ainakaan kannata ottaa liian pieniä ettei varpaat sit siel ahtaas hankaa sitä kangasta rikki.. Mutta joo jos puolikkaita saa valita niin suosittelen ehkä ottaa puol kokoo pienemmät kun oikeesti jalka on, tai sit ihan se oma koko! Ainakin mulla oli sopivat tolla ''säännöllä'' :)

      Poista
  7. Pakko tulla elvistelemään, että meilläpä oli jo koeviikko, loppu nimittäin 2.huhtikuuta :D! Mutta tsemppiä siulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo teillä 5 jaksosilla on kyllä hyvä että selviitte vähemmillä koeviikoilla, ja tällain ainakin keväällä se on teillä aiemmin pois alta.. :P Mut kyllä se meilläkin on kohta ohi, ne menee aina niin nopeesti! Kiiitos paljon sulle :)

      Poista
  8. Tilasin just eilen itekkin roshe runit, mutta tylsempänä otin harmaat kun punaista en uskaltanut tilata! :---D Ehkäpä tykästyn ja tilaan värikkäämmät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli kyllä harmaat justiinsa alunperin ostoslistalla!! Mut sit ku en niitä oikeen löytäny nii seuraava vaihtoehto oli jotkut räväkämmät ja nää oli ne sit :) Voi kyllä olla et tykästyt niin paljon et ostat toiset, muakin himottas jotkut neutraalimmat näitten kaveriks jo nyt xd Ehkä maltan vielä (;

      Poista
  9. Oi, tosi kivat juoksukengät, näyttää tosi mukavilta jalassa :D Ite en kyllä lähe enää ikinä kävelemään minnekään juoksukengillä, sen verran kipeät rakot tuli viime kerralla... mutta toivottavasti noi kengät on sulle ihanat ja kestää pitkään! Nää kuvat on taas niiiiiin ihanan valoisia! Mun kämpillä valo on tosi heikkoa ja lamput on keltaisia joten en oikein voi ottaa valoisia kuvia, valon muokkaus vaan pahentaa kuvia. Ja nyt ulkonakin on niin kamala ilma ettei sinnekkään viitsi mennä :'D

    Muuten, en tiiä luitko sä tän, mutta siis tein sen Liebster Awardin blogiini silloin kun haastoit mut :D Joten jos haluut käydä lukemassa niin se on tuolla alla olevassa linkissä.

    http://jennijasmine.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh meillä onkn sit varmaan ihan erilaiset jalat jos sulle sopii conssit mut ei oikeen lenkkarit ja mulla toisinpäin :P Jooo mäkään en koskaan tykkää ottaa lampun valossa, tulee niin keltasia kuvia.. :/ Mut kyllä tää tästä, ollaan jo niin lähellä sitä et puut alkaa vihertää ja on valosaa tosi pitkään! Ai että en millään malta oottaa...

      Jooo hei mä käyn tottakai lukemassa!! :)

      Poista
  10. Noi kengät on aivan ihanat, itse tilasin juuri tänää zalandolta tuollaiset ku consseissa nilkat kipeytyny niin kipeiksi että huhu :D

    VastaaPoista