sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

CupoNation.fi & Ostoksia

Heipsan! Nyt täällä taas, tällä kertaa sit pikkusen erilaisen postauksen merkeissä. :) Eli tein tästä aiheesta videon, jos tykkäätte enemmän kattoo videoita nii tsekatkaa se! Kerron tässä postauksessa tekstinä samat asiat kun videossakin. Kaikkia ostoksia en kuitenkaan esittele videolla, mut ne ''ylimääräset'' näkee nopeesti tuolta postauksen lopusta :) En jotenkin saanu sitä videoo tänne normaalisti, joten tässä linkki siihen: http://youtu.be/hKTCZO085lw . Laittakaa laatua paremmaks! Ja pakko vielä mainita, mun kaukolaukasimesta loppu patteri, joten tarkennus oli tosi hankalaa.. Alku on ainakin piikkusen sumeeta, mutta loppua kohti oikee kohta löytyy!

Mutta sit asiaan! Mä ite keksin aika useesti kaikkea tarpeellista ja sit ei-niin-tarpeellistakin ihan vaan nettikauppoja selailemalla. Ei mikään hirveen hyvä tapa, mut kyllä nettikaupat on tosi hyödyllisiä! Jos käyt kaupassa eikä siellä oo kokoja, useesti nettikaupasta oikeeta kokoo löytyy ja parin klikkauksen jälkeen paketti on tulossa sulle.
Nettishoppailu ei oo ees sen kalliimpaa vaikka se helppoudessaan voittaakin ihan konkreettiset kaupat. Yks asia, missä nettikaupat ehottomasti voittaa myymälät, on alennuskoodit. Eli siis alennuskoodeilla saa tiettyjä alennuksia tilauksista tai tuotteista. Ite en ainakaan osannu vielä vähän aikaa sitten etsiä alennuskoodeja, mut nyt Suomeenkin on saatu tällanen nettisivu josta löytää kaikki voimassaolevat alennuskoodit, ja tää sivu on CupoNation.fi! Tuolla pystyt hakemaan haluamaas nettikauppaa, ja sit siihen aukee allekkain kaikki alennuskoodit ja alennuskampanjat. Nää alennuskampanjat on siis nettikauppojen kampanjoita, joista CupoNation sit ilmottaa. Tuolla sivustolla on yli 650 kauppaa ja brändiä, esim. Nelly.com Zalando Ellos ja jopa matkatoimistoja, joissa pienikin alennus tuntuu isossa ostoksessa!
Vaikka se muutaman euron alennus ei välttämättä tunnukaan ostohetkellä, mut jos alennuskoodeja käyttää vaikka 10 kertaa vuodessa, nii kyllähän sitä rahaa yhteensä säästää mukavan summan! Mä ainakin aion tästä lähtien aina kattoa onko sopivia alennuskoodeja voimassa :)

Kuvasin viimeaikojen ostoksia, joten nyt sit niihin!
IMG_8898
Ekana Victorias Secret tuoksuja Nordic Feeliltä. Luin aika kauan arvosteluja demi.fi:stä että mitä kannattas ostaa, ja mielipiteet jakautu niin isosti et päädyin tällaseen pakettiin jossa on kolme tuoksua! Pure Seduction, Strawberries & Champagne ja Love Spell. Jokainen näistä on niiin ihanan tuoksunen, etten osaa päättää lempparia.. Joudun varmaan käyttämään näitä vuorotellen :P

IMG_8906
Oon kuullu paljon hyvää näistä eos- huulirasvoista, ja nyt mäkin päätin kokeilla! Ostin kaks vasemmanpuoleista itelleni (Vanilla Mint ja Blueberry Acai) ja sit Sannille kaks oikeenpuoleista (Sweet Mint ja Strawberry Sorbet). Nää on kyllä kaiken hehkutuksen arvosia, ja varsinkin ihanan tuoksusia! :)

IMG_8948
Satuin H&M:n nettikauppaan hyvään aikaan, koska siellä oli just laitettu alennukseen talven vaatteita. Vasemmalla on kollege jota katoin jo aiemmin mut sen suht iso hinta sai mut perääntymään, nyt se onneks löys tiensä mun kaappiin! Ja hupparin ostin ihan siks, koska huppareita ei oo ikinä liikaa :P

IMG_8942
Nää kaks paitaa on myös H&M:ltä. Tykästyin viime talven aikana käyttämään kollegen ja neuleen alla jotain kauluksellista paitaa, joten tää ruutupaita pääs nimenomaan siihen tarkotukseen! Oikeenpuoleista paitulia mietin jonkun aikaa että tilaanko, mut onneks tilasin! Oon käyttäny sitä jo moonta kertaa sen käytännöllisyyden takia!

IMG_8929
Sit vähän erilaisia ostoksia! Kaks alimmaista on siis kakkos- ja kolmos-osa The Maze Runner-sarjasta. Käytiin kattoon se eka osa jo aika kauan aikaa sitten, mut siitä lähtien oon halunnu lukee sen kakkososan. Pääsin kakkosta n. puoleen väliin ja mun oli pakko käydä ostamassa kolmas heti itelleni valmiiks Suomalaisesta Kirjakaupasta, ja onneks kävin, se oli nimittäin vika kappale :P Ylin kirja on Jessica Ennis Unbelievable, eli se kertoo Jessica Enniksen, brittiläisen huippuyleisurheilijan elämästä. Ton tilasin CDON.com:ista :)

IMG_8936
Nää ostokset on meidän Ideaparkin reissulta josta täällä jo aiemmin mainitsin. Oon ettiny viime kesästä lähtien kivoja farkkushortseja, mut oikeita ei oo millään osunu kohdalle.. Nyt onneks nappas ja nää lähti samantien kassalle Mangossa! 
Oon aina ollu ton velour-kankaan vihaaja, enkä mä sen fani oo vieläkään.. Se vaan tuntuu käteen niin oudolta.. Housuissa se on kuitenkin ihan superihanaa, onneks otin riskin ja ostin olohousuiks noi Cubuksesta!

IMG_8952
Piiiitkän pähkäilyn jälkeen Mangosta lähti mukaan myös tää kesämekko. En oo koskaan ollu mikään mekkotyttö, mut toi oli niin kiva (ja alennuksessa) että se oli pakko saada itelle.. Pikkusen sen olkaimia ja vyötäröä korjailin ja siitä tuli just sopiva! En malta oottaa et pääsen käyttämään tota Tenellä! :)

IMG_8953
Nää onkin näistä tuorein ostos, nimittäin tältä päivältä! Mun on pitäny jo muutama viikko ostaa uuet lenkkarit, mutta en oo jotenkin saanu aikaseks tilata niitä mistään kauempaa kun suomessa ei sopivia ollu.. Oon nimittäin aika nirso lenkkarien suhteen, ihan pari mallia käy joten se hankaloittaa etsimistä.. Nyt kun täällä Jyväskylässä oli Aikuisurheilijoiden SM-kisat, niin äiti pongas sieltä myynnissä nää kengät ja nää oli just sopivat niinkun osasin olettaa edellisten kokemusten perusteella! :)

IMG_8894
Tää nyt on vähän tämmönen ylimääränen kuva, mutta Ikeasta lähti mukaan tolta Ideaparkin reissulta mulle kaks tekokasvia ja niille ruukut. Noi tuo musta tosi kivasti väriä huoneeseen :)!

Siinä oli taas ostoksia hetkeks, vaikka paria pakettia oottelen edelleen :P Niistä sit lisää seuraavissa postauksissa!

Nyt hyvät viikot kaikille♥

19 kommenttia:

  1. Mulla on myös tuo Pure Seduction VS-tuoksu, ja se tuoksuu niin taivaalliselta!

    http://ppiiu-welcometomyworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep sit ollaan täysin samaa mieltä! :)

      Poista
  2. Anonyymi3/08/2015

    Miks mä en oo koskaa tilannu netistä :DD Mulla on pari hajuvettä, jtn randomei ja laitan vaa niskaa ihan vähän nii ei tuoksu liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whaaat no oot kyllä ainoo josta oisin kuullu ettei ois tilannu :D Mut eipä siinä mitää pahaa oo! Joo hei toi on varmasti hyvä tapa, täytyykin joskus kokeilla!! :)

      Poista
  3. Mä en tiiä miksi, mutta tänään on vissiiin anojen sensurointipäivä Bloggerilla :D Kaikissa blogeissa, paitsi omassani, anojen kommentit on sellasen ison "laatikon" alla, en tiiä mitä Blogger sekoilee :D

    Äääääää, mä oon ikuisuuden himoinnut kauluspaitaa, ja sekosin kun näin ton ruutukauluspaidan :D MIKSI MÄ EN IKINÄ LÖYDÄ MITÄÄN TUOLLAISTA?! Mä oon myös himoinnut ikuisuuden marjanpunaista pikkutakkia, semmoista villaliiviä ja solmiota, sellaisia hienoja mustia housuja ja mustia kiiltäviä kenkiä jaja... miks mun vaatemaku sopis jonkun Tsiisus Niemisen vaatekaappiin? :'D Oon siis himoinnut näitä kaaaaaaaaaaauan ennen kuin Kingi tuli ulos. Joo, osaan olla tosi tyttö vaatetyyliltäni mutta välillä pitää poikaistua (wut XD).

    Tossa videossa yksi juttu jäi häiritsemään... nimittäin mä en nimittäin oo itse koskaan tilannut netistä mitään :D Asiaan kyllä vaikuttaa se, kun mulla ei ole nettipankkitunnuksia (vielä). Nään aina netissä kaikkee ihanaa ja haluisinkin mahdollisimman nopeesti nettipankkitunnukset, niin pääsisin vähän shoppaileen. :D

    Mulla on itelläni BodyShopin mango -hajuvesi, ja se kyllä tuoksuu ihanalle ♥___♥ Rakastan sen hajua, ja se ei maksanut niin paljoa kuin joku "laatuhajuvesi" (16,90 e). Joku Bieberin Girlfriendihän huitelee jo Bieberin nimen takia äfäärihinnoissa, vaikka sen tuoksu on (mun mielestä) ehkä hieman liian kitkerä, eikä voita BodyShopin hajuvesiä. Mun mielestä hajuveden pitää tuoksua, muttei liikaa :D Liika hajuveden tuoksu, se saa mut voimaan pahoin.

    Nää kuvat on sulla aina niin ihanan valoisia, tässäkin postauksessa kuvat oli tosi miellyttävää katseltavaa. Mä odottelen itse tosi innolla kuun loppua, koska silloin myyntiin tulee se mun uusi kamera, ja äiti käy nappaamassa sen heti ilmestymispäivänä (se on Helsingissä töissä)! :3 Uih.

    Ja hei, mun on pakko nyt hehkuttaa sullekkin - otin riskin ja värjäsin hiukseni tummanruskeiksi, ja rakastan tätä väriä, tää on tummin väri jonka oon koskaan ottanut ja iiiiiih, mä päätin kokeilla ja RAKASTUIN! :3 Ja niin, tein sen lapsuus ja nuoruus -postauksen tänään, ajattelin vain kertoa kun sä rohkaisit mua tekemään sen jos vaan löydän tarpeeksi kuvia... no, löysin lopulta 5 kuvaa lapsuudesta, 2 kuvaa vauva-ajalta, 3 kuvaa varhais-lapsuudesta, ja 2 kuvaa teini-iältä. :) Ihme kun heti kaksi ekaa kommenttia oli kolme kappaletta kysymyksiä :D "Miksi oot ollut sairaalakoulussa, miksi oot ollut saattohoidossa?" <--- tosta jälkimmäisestä kysymyksestä olin hetken et wut, kunnes tajusin että se vissiin luuli että Molly-marsuni on ihminen joka tuli saattohoitamaan mua :D Ja sitten "mistä tuo Tiikeriprinsessa tulee" :D Joo, en tiedä taaskaan miksi sanoin nää asiat sulle, mä oon heti tän jälkeen menossa nukkumaan joten saattaa olla väsymyksestäkin kiinni... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos taas Jenni ihanasta kommentista!! Haha voi eii kyllä säkin varmasti teet vielä hyviä shoppailulöytöjä! Mulla on nimittäin aina tollanen sama fiilis ja tosi harvoin nappaa... Oikein kivan kuulosia juttuja sun ostoslistalla, varmasti löydät noi kaikki vielä sun vaatekaappiin!! (;

      Joo hei tota en tajunnutkaan huomioida!! En mäkää koskaan oo omilla pankkitunnuksilla tilannu, aina menee äitin tililtä.. Ellei sit oo lahjakorttei yms käytettävissä! Eli en pidä ihmeellisenä vaikkei ite nyt oliskaa tilannu :)Mut sit kun saat nettipankkitunnukset nii sulle aukee niiiin iso shoppailumaailma! ;-)

      Jooo oon itekki huomannu et ei se hinta aina hajuvesissä takaa sitä et se on paljo parempaa! :) Kaikki halvemmat, eikä ehkä iha nii vahvat on musta parempia! Ja sit just hajuvedet on musta tosi kitkeriä useesti!! Mullekki tulee heti huono olo jos on yhtää liian imelä :/

      Oi ihana kuulla et nää kuvat oli kivaa katseltavaa! Oon nii innoissani sun puolesta ton uuen kameran takia!! Ai että saat varmasti hyviä kuvia sit :3

      Jooo hei noi ruskeet hiukset sopii sulle tosi hyvin!! Ihan superkivat!! :] Mä luinki sen sun postauksen ja se oli tosi kiva lukee! Tykkään kyl tommosista lapsuuspostauksista nii paljo, onneks päätit tehä sen! :3

      Poista
  4. Anonyymi3/09/2015

    Oiij miten ihania ostoksia olet löytänyt!!❤️ :-) kelpais itsellekkin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ihanaa et säki tykkäät!! :) Eipä sit muuta ku shoppaileen!! ;)

      Poista
  5. Anonyymi3/10/2015

    Mäkin oon tilannu Nordicfeeliltä ton saman paketin ja Pure daydreamin! Meillä taitaa olla täysin samanlaiset vs:ät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo meillä onki sit ihan samanlainen maku vs:n tuoksujen suhteen! :)

      Poista
  6. Anonyymi3/10/2015

    miten sä hyödyit tästä yhteistyöstä? :) tai saitko jotain ilmaseks vai sitten maksettiiks sulle? (::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En sais oikee kertoo näistä yhteistyöjutuista tällai julkisesti mut tuu vaik kysyy s-postilla jos oot enemmä kiinnostunu! :)

      Poista
  7. paljonko tommonen kolmen setti vs:n tuoksuja maksaa? ihania ostoksia ja tosi hyvä video :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tais olla n. 29e! :) Voi kiitti paljon Nelli!♡

      Poista
  8. Anonyymi3/12/2015

    Heiii, mistä hommasit ne tarrat sun selkään vanhojen tansseihin? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli iha normaaleita paljetteja eli askartelukaupasta ostin! :)

      Poista
  9. Anonyymi3/12/2015

    Mitä mallia nuo lenkkarit on ja paljon makso ja mistä ostot? Suositteletko niitä? Onko jotain muita hyviä? Mulla on nyt vain nike freet mutta haluisin yhet ns kunnon lenkkarit millä voin juostakkin. Sä oot varmaan aika hyvin perillä näistä asioista niin viitsitkö suositella jotain hyviä tämmöselle tietämättömälle!? Olisi tosi suuri apu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai voin auttaa nii hyvi miten osaan! Noi on siis Adidaksen Adizero Boston Boostit :) Ostin tuolta kisoista myyjältä joka kiertelee yleisurheilukisoissa paikanpäällä myymässä, mut noita saa kyl esim Intersportista eri värisenä täl hetkel. Noi on musta ihan super hyvät, tosi kevyet mut myös hyvin vaimennetut! Eli Adidaksella on noi Bostonit ja myös Boston Boostit, niitten ero on pelkästään se että Boston Boosteissa on sellanen pikkusen erilainen boost-pohja, eli ei mitenkään kauheen iso ero! Tykkään Bostoneista ilman tota boost pohjaakin! Joo Nike freet on pikkusen huonot juoksuun, sen verran ohuet pohjat :/ Eli voisin suositella sulle joko noita Bostoneita tai sit Asicsin DS-trainereita! Ne on kans kevyet mut hyvin vaimennetut! Jos haluut viel jotain isompaa vaimennusta niin sit kannattaa kokeilla eri Asicsin kenkiä, niin löydät sulle sopivan mallin :) Ite tykkään eniten käyttää Adidaksen kenkiä, oon vaan kokeilemalla löytänyt mulle sopivat mallit enkä sit enää kauheesti vaihtele lenkkareita vaan ostan samoja malleja kun edelliset menee huonoks.. Et kun säkin lydät hyvän mallin nii siinä kannattaa sit pysyä! Myös urheilukauppojen myyjät osaa suositella just sun tarkotukseen hyviä kenkiä! :)

      Poista
    2. Anonyymi3/15/2015

      Kiitos toooooosi paljon! Tästä oli paljon apua

      Poista