sunnuntai 15. helmikuuta 2015

#wanhat2015

Heippa! Nyt on wanhat tanssittu, ja oli kyllä kaiken hehkutuksen arvosta! Vaikka seisomista oli tosi paljon ja jalkoja alko särkee jo iltapäivällä, jakso hyvin loppuun asti.
Yritän kertoo suhkot tarkasti tosta päivästä, joten jos et jaksa lukee pitkiä pätkiä vanhoihin liittyen, skippaa teksti suosiolla ja selaa vaan kuvat. Ne kertoo tosi hyvin kans :)
IMG_7942 IMG_7963 IMG_7947 IMG_8130 IMG_7993

Herätys mulla oli aamulla kuuden aikoihin, jollon heti aamupalan jälkeen Iina alko laittamaan mun hiuksia. Kampaus saatiin just sellaseks kuns oltiin suunniteltu, jopa paremmaks kun harjotuskerroilla! Myös meikki onnistu hyvin, vaikkakin halusin pitää sen aika neutraalina. Pysyttiin oikein hyvin aikataulussa, hypättiin autoon ajoissa ja lähettiin kohti meidän koulua :)

IMG_0748 IMG_0750 IMG_0757 IMG_1046

Meillä oli siis sellanen päiväohjelma, että ensin käytiin koululla syömässä ja ottamassa kuvat, jonka jälkeen lähettiin päivänäytökseen. Siellä tanssittiin kaikki ne tanssit mitä oltiin opeteltu viime jakson aikana. Sen jälkeen suunnattiin tosi nälkäsinä Foodiin, jossa meille oli varattuna pöytä. Jouduttiin oottamaan aika kauan ennen kun saatiin ruuat eteen, mutta hyvää kannatti oottaa! Tiukka mekko päällä syöminen oli kuitenkin aika mielenkiintosta haha :D
Ruuan jälkeen lähettiin kenraaliharjotuksiin jossa esiinty kaikki Jyväskylän koulut, kun tossa ekassa päivänäytöksessä vaan meidän oma koulu. Heti kenraalien jälkeen yleisöö alko lappaamaan sisään, ja sit tanssittiin muutamat tanssit vielä kertaalleen. Jotenkin kauheen haikee fiilis jäi kun ollaan kuus viikkoa harjoteltu noita tansseja ja nyt yht äkkiä sillä treenillä ei teekään mitään.. Onneks tanssit meni kuitenkin tosi hyvin, vaikka mun mekko oli pikkusen liian pitkä joka vähän hankaloittia tanssimista :P 
Tän iltanäytöksen jälkeen otettiin vielä muutamia kuvia, käytiin vaihtamassa vaatteet ja sit vielä jatkojen kautta kotiin nukkumaan.

IMG_0898 IMG_0603 iphotosta IMG_0820 IMG_1194 IMG_0418 IMG_0643 iphotosta1 IMG_0489

Jos et oo vielä tanssinut vanhoja tai mietit, että pitäiskö siihen touhuun lähteä mukaan niin mun vastaus on ehdoton kyllä!! En olis osannu yhtään odottaa että prinsessaks pukeutuminen yhdeks päiväks olis noin ihana kokemus! Tuntu myös et ton kurssin aikana meidän koulun kakkosista tuli yhtenäisempi porukka, vaikkei kaikki tunnekaan toisia. Ehottomasti yhteishenkeä kasvattava tapahtuma! :)

Ja tän postauksen kuvat on siis kaikki Iinan ottamia, ihan huikeita mun mielestä!! Sain oikein henk. koht. kuvaajan päiväks (;

Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta, yritänkin koeviikon keskeltä tulla mahollisimman pian moikkaamaan teitä taas! :)

38 kommenttia:

  1. Anonyymi2/15/2015

    kuka toi poika toisiks vikassa kuvassa on :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkan, eli tuon vaaleemekkosen poikaystävä :)

      Poista
  2. Anonyymi2/15/2015

    Hyvä postaus tätä oli mielenkiintoinen lukea! Sun mekko on ihan mielettömän ihana :-)

    http://oonajohannaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla et teksti oli luettavaa! :) Ooh wau kiitti paljon!! :3

      Poista
  3. Anonyymi2/15/2015

    Voi apua oot kyllä niin kaunis!! Ja toi sun kampaus oli oikeesti _upea! Voikun itelläkin ois ollut noin hieno.. :)
    Saanko kysyä että millä kameralla & objektiivilla nää kuvat on otettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eii ihana kiitos paljon!! :') Varmasti sullakin oli upee kampaus! :) Meillä on Iinan kanssa mun mielestä samat objektiivit ja kamera, joten Canonin 600d on kamera ja Canonin 50mm objektiivi! :3

      Poista
  4. Oot ollut tosi nättinä, ja sun mekko on ihana! :-)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi2/15/2015

    Ihana tuo sun mekko mistä se on ostettu?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli Prom Girlistä! Kiva kuulla et tykkäät siitä! :)

      Poista
  6. Anonyymi2/15/2015

    Oot kyllä kauniin näköinen!:) minkälaisissa kengissä tanssit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tanssin ihan muutaman sentin korkkareissa! Yllättävän helppoo oli, oletin et olis ollu paljon vaikeempaa..

      Poista
  7. Oii kuin kaunis oot!:3
    Itse olen miettyny että tanssisinko wanhat sitten parin vuoden päästä:)
    En ole vielä sitä kunnolla päättänyt mutta toi kuulosti niin kivalta toi sun päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih kiitti tosi paljon! :')
      No ehottomasti kannattaa jos yhtään siltä tuntuu! Kerran elämässä on tällanen mahollisuus, nytkin musta tuntuu et seuraavan kerran omissa häissä saan pukeutua yhtä hienosti :-D Ja vaikkei paria heti sais (mikä useesti käännyttää halukkaita tanssimaan pois), niin kaikille ketkä haluu tanssia löydetään pari vielä kurssin alussakin :)

      Poista
  8. ootpa ollu nättinä,ihana mekko :)

    VastaaPoista
  9. Anonyymi2/15/2015

    Hei, kummitätini (ammatiltaan kampaaja) lupasi tehdä mulle rippijuhliini ensi kesänä kampauksen, ja pyyteli kuvia kampauksista, joista tykkäisin. Saanko lähettää hänelle sun kampauksesta kuvan? On nimittäin upea!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh wau!! Tottakai saat lähettää kuvan! Oon tosi otettu ja varmasti Iinakin! :3

      Poista
  10. Oi miten kaunis tuo mekko onkaan! ♥ Olin tuolla Hippoksella katsomassa tansseja ja aivan mielettömän upealta näytti! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiiitos! :) Ihana kuulla et tanssit näytti hienoilta myös katsomosta! :3

      Poista
  11. Ihana mekko, oot kunnon prinsessa! Tulipas elävästi mieleen omat wanhat. Ja toi on kyllä niin totta, että tuntuu hassulta ensin harjotella kuus viikkoa ja sitten se kaikki onkin ohi yhdessä päivässä.. Hei! Jos kiinnostaa, niin käy mun blogissa lukasemassa penkkaripostaus. Voisi kiinnostaa ensi vuotta ajatellen! :)

    http://c-duracell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih kiiitti paljon! :3 Jep se on kyllä.. Onneks käteen jäi kuitenkin paaaljon hyviä muistoja ja kuvia! :) Joo hei mä käyn kurkkaamassa!! :-)

      Poista
  12. Upea mekko sulla :)) ja noi timantit ♥
    http://fabuliciouscc.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitti mäki tykkäsin tosta tosi paljon! :)

      Poista
  13. oi kun ihana postaus! ♥ olit kyllä tosi kaunis & ihana mekko! ♥ aivan upeita kuvia, ootan jo niin innolla, että pääsen ite tanssimaan vanhoja! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla et tykkäsit! Kiiiitos paljon! :')
      Tosi huikeeta jos sain sun innostuksen heräämää vanhoista, muista sit nauttia kunnolla kun se aika tulee!!♡

      Poista
  14. vauu, oot kyllä tosi upea ja toi kampaus on kertakaikkiaan niin ihana! :') ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että kiitos hirmusesti nelli! :')

      Poista
  15. Anonyymi2/16/2015

    vitsi miten kaunis sä oot ja toi mekko on vaan niin ihana ja sun kampaus <3 itse olen miettinyt että osallistunko sitten ensi vuonna vanhoihin ja tää postaus kyllä antoi selvän vastauksen,osallistun! Kiitos sulle hirveästi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti kiiiitos!! :') Upeeta jos tää postaus autto sua päättämään että haluut tanssia vanhat, oon melko varma ettet tuu pettymään! <3

      Poista
  16. Anonyymi2/18/2015

    Wau ihana tää postaus ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla et oli sun mieleen! :)♥

      Poista
  17. Oot kyllä ollu tosi kauniina vanhoissa! Mä rakastuin sun mekkoon, kampaukseen ja noihin kimalteleviin juttuihin sun hiuksissa ja selässä *__* Ja hyviä kuvia Iida on myös ottanut :3 Siis nainen, sä oot niin kaunis näissä! Ja näyttää siltä ainakin kuvissa että oot tanssinut erinomaisesti :D Itse oon yrittänyt harjoitella tanssimista mutta en vaan tunnu osaavan XD

    Tää ei kyllä liity postaukseen, mutta sanonpa nyt kuitenkin; mun blogi on bugittanut jo hyvän aikaa, ja löysin jostain jutun että blogger sanoi joskus jollekkin että siihen ei auta muu kuin uusi blogi... joten jouduin hylkäämään Watermelon Owlin ja astumaan uuteen blogiin :D En tiiä miksi sanon tän, tosin mun vieressä oleva kaveri "pakotti" mut mainostamaan, ja en näin väsyneenä jaksa väittää vastaan. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih kiiitos paljon Jenni!! :') Ihana kommentti! Vanhojen tanssit on kuitenkin ihan erilaista tanssimista, sellasta et säkin varmasti osaat! Ja varsinkin kun sieltä ei millään pääse erottumaan vaikka et ihan priima oliskaan :)

      Mitä vitsiä kuulostaapa oudolta! :o Mä lähen heti tsekkaamaan sun uuden blogin! (;

      Poista
  18. Ihana postaus! Tosi kivoja kuvia ja näytit kyllä tosi kauniilta! :)
    http://juliaamandan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  19. Anonyymi9/22/2015

    Aivan upee mekko siulla!! Kun tilasit Promgirl:istä, vaikuttiko susta paikka luotettavalle ja tuliko tullimaksuja? Lisäksi tiiätkö kuuluuko mekkoihin palautusoikeus?
    Kiitti jos vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii kiitos!! :) Joo musta se oli luotettava, mekko oli mulla ainakin just sellanen millanen piti ja se tuli paljon nopeemmin kun oli sanottu! Tulleja ja veroja kyl tuli, oisko yhteensä joku 50e? En muista tarkkaa.. Enkä tiiä tosta palautusoikeudesta, luultavastihan se kuuluu niihin mut sit et onko se ilmasta/miten se homma toimii on varmasti vähä hankalaa. Et netistä, ja varsinki noin kaukaa tilaamine on aina vähä riski.. Mutta saahan sitä mekkoo aina täällä suomessakin muokattua jos ei ihan esim mitat oo miten pitäis :)

      Poista