sunnuntai 11. tammikuuta 2015

shoppings lately

Moi! Mun ostospostausidea sai paljon kannatusta viime postauksessa, joten nyt ois sit sen aika! Lopussa on myös kännykän tyhjennys joulukuulta. Mutta lähetään heti niiden ostosten pariin :)
IMG_7178
Mun lautailut jäi viime talven osalta tosi vähäseks (en käynyt kertaakaan rinteessä...), ja tää johtu osittain siitä, ettei mulla ollut kunnon tamineita enkä oikeen jaksanut vaivautua kaupoille ettimään niitä.. Nyt kuitenkin heti alkutalvesta löysin itelleni toppahousut joita en kuvannut, ja Superdryn toppatakin! Kiersin urheilukauppoja aika ahkerasti, mutta mistään ei löytynyt kunnollista takkia kun en viitti maksaa montaa sataa euroa siitä, että käytän sitä pari kertaa per talvi. Toi oli kuitenkin tosi hyvä alennuslöytö Mick's'stä, jonka itseasiassa äiti teki :P
Toppatakin vieressä on toppaliivi jonka ostin Helsingistä H&M:ltä alennuksesta. Olin jo jonkun aikaa miettinyt juurikin kyseisen liivin ostamista, mutta en sit viittinyt täyttä hintaa maksaa, koska en oo ihan varma et kuin paljon tuun tota käyttämään.. Nyt se kohtuu ison alennuksen kanssa pääs mukaan :)

IMG_7170
Helsingistä lähti myös mukaan nää kengät Din Skosta! Mulla ei kauheeta tarvetta uusille kengille oo, ja ostan kenkiä aina vaan sillon kun niitä tarviin. Oon jo koko syksyn ja talven kattonut ton tyylisiä kenkiä, ja rakastan tota mallia! Ei siis ollut kauheen vaikee arvata et nää lähtee mun mukana Jyväskylään kun hintakaan ei ollut paha! :)

IMG_7554
Myös edellisten kenkien tapaan oon jo kauan metsästänyt yllä olevaa neuletakkia (en oo ihan varma et mikä ton nimi on virallisesti?), ja niin on moni muukin.. Aina kun löysin vastaavan takin, siitä oli koot loppunut, mutta onneks ei tällä kertaa! Toi on siis H&M:ltä Jyväskylästä ostettu :)
Takin vieressä on Gina Tricot'n kollege, jonka ostin alennuksesta Helsingistä. Toi on tosi perus kollege, joten vaikka mulla ei mitään kauheita suunnitelmia ton varalle oo, niin löytyypähän kaapista jotain mitä vetästä päälle vaatekriisin painaessa päälle haha! :D

IMG_7551
Mulla on pikkusen pulaa huppareista, tai sellasista pitkähihasista jota pitää päällä esim. treeneissä verkan aikana. Kaikki hupparit kun ei ihan sovellu siihen.. Löysin H&M:ltä tän takin, jota oon kerran kerennyt käyttämään treeneissä ja se hoiti hommanta varsin hyvin! Voisin ottaa tavotteeks löytää toisenkin samantapasen vielä ennen kesää :)
Ajattelin, etten täna vuonna mun joululahjoja tuu sen ihmeemmin esittelemään, kun niitä kuitenkin näkee tulevissa kuukauden lempparit-postauksissa, mutta nää trikoot laitoin tähän postaukseen mukaan! Kaikki on varmaan huomannut kun perus mustien trikoitten lisäks alkaa kaupoissa olemaan myös erikoisempia kuositrikoita. Ite ostin syksyllä yksväriset harmaat mun monien mustien seuraks, ja nyt sain vielä astetta erilaisemmat, ja tykkään noista tosi paljon! Noi on siis Soc:in trikoot, joten hyvällä päättelykyvyllä osaan sanoa että löytyy Stadiumista ;)

IMG_7194
Mulla on jo jonkun aikaa ollu ongelmana kylmät jalat, ja joudun nukkumaankin sellanen lämmitetty kauratyyny mun jalkojen päällä :D Joulun jälkeen löysin tollaset tossut Sokokselta, joissa on siis tuolla pohjassa sellanen tasku jonka sisällä kauratyynyt! Ne heitetään hetkeks mikroon ja sit laitetaan takasin paikoilleen ja tossut lämmittää jalkoja ihanasti! :)

IMG_7219
Vielä muutamat pakolliset ostokset, joita joutuu reilun vuoden välein uusimaan.
Ekana on Lorealin lämpösuihke. En oo tota aiemmin testannut, mutta kunhan se hiuksia suojaa suoristuksen aikana niin riittää mulle.
Toisena on Lumenen puuteri, joka on mulla toinen samanlainen perättäin. Ekan pudotin maahan, ja se meni tuhannen päreiks eikä niitä murusia ollu kiva käyttää joten sen puuterin ikä lyheni kerta heitolla pariin viikkoon. Yritän nyt tätä varjella vähän paremmin :P
Kolmas juttu on Lorealin hiusöljy. Laitan öljyä hiusten latvoihin joka suihkun jälkeen, ja oon huomannut että latvat pysyy paljon kauemmin hyvässä kunnossa! Kävin viimeks kampaajalla kesällä, eikä vielä oo ees tarvetta kun hiukset pysyy hyvässä kunnossa :) Ja toi yks putilo kestää tosi kauan, esim. edellinen mulla kesti n. vuoden, joten noitakaan ei ihan kauheen useesti tarvii olla ostamassa!

Ja sitten vielä loppuun nää kännykkäkuvat joulukuulta:

joulukuu2
1. Lähdössä kuvaamaan-minä 2. Mun mummolla ja papalla oli 50v. hääpäivä (joka on mun mielestä ihan älyttömän hieno juttu, kunnioitan niin paljon) ja piirsin heidän mustavalkosesta hääkuvasta värillisen ja isomman version lahjaks. 3. Yhtenä aamuna palasin aamupalan jälkeen sänkyyn ja aloin vähän siivoomaan kuvia koneelta. Jotenkin sänkyyn palaaminen on niin ihanaa viikonloppusin! 4. Kattomassa Sannin joulunäytöstä.

joulukuu1
Seuraavaks ruokapainotteista kollaasia.. 1. Sannin kanssa syömässä jouluostoskierroksen välissä. 2. Ennen treenejä eväiden syöntiä 3. Iinan kanssa Arnoldsilla donitseilla 4. Sub on kyllä mun mielestä tosi hyvä vaihtoehto mäkkäriruuille, mä ainakin tykkään syyä subin ennemmin vaikka eihän se majoneeseineen mikään superterveellinen oo..

joulukuu3
1. Helsingin reissulla Vapianossa 2. Mä joku päivä koulun jälkeen 3. Jopon kanssa kaakaolla ja donitsilla 4. Ekojen lomapäivien viettoa rennosti netflixin parissa♥

joulukuu4
1. Meidän joulukuusi tänä vuonna 2. Just ennen the momentia, eli jouluruokailua! 3. Mun joululahjoja 4. Jo ostoksissa esille tulleet trikoot jalassa, tykkään!

Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon!♥

10 kommenttia:

  1. Voi miten ihania ostoksia <3! Varsinkin toi toppatakki ja neuletakki on sellasia mitä oon itekin miettinyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla et säkin tykkäät ja oot miettiny omaan kaappiinkin hommaamista! :)

      Poista
  2. Anonyymi1/11/2015

    Paljon noi socin trikoot makso ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä tiiä yhtään kun sain ne siis joululahjaks, mutta veikkaisin jotain 30e tienoilla :)

      Poista
  3. Ihania uutuuksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et säkin tykkäät näistä! :)

      Poista
  4. Anonyymi1/13/2015

    Ihania juttuja! Ois kiva jos niissä lukis myös hinnat :) Voisitko muuten kertoa vinkkejä aloittelevalle lautailijalle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et säkin tykkäsit! :) Joo sitä mietin, mut en sit viittiny laittaa kun aattelin ettei se olis nii tärkee.. Ja oon itekki vielä vähä alotteleva lautailija, joten en kyl oikee osaa sanoo vinkkejä xd Ehkä nyt mitä mä ite mietin nii sitä lautaa pitää muistaa painaa kokoajan kovasti rinnettä vasten ettei mee nenälleen kun se lähtee alta:D Mulle on nimittäin pari kertaa käyny noin :P

      Poista
  5. Anonyymi1/14/2015

    Siis apua miten ihana toi sun piirrustus isovanhemmistas!! Aivan ihana idea, voin vaan kuvitella miten lahjan saajat ovat ihastuneet tohon kuvaan! Niin hieno! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli oikeestaan mun äitin idea alunperin et piirrän ton, ja musta se oli ihana idea! :) Kiiitti paljon sulle! :)♥

      Poista