tiistai 30. joulukuuta 2014

My year 2014

my year 2014

Tästä tää taas lähtee viime vuoden tapaan! Lähes jokainen blogi tursuaa näitä vuosikooste-postauksia, mutta en ihmettele yhtään; näitä on ihan huippua tehdä, ja lukeminenkaan ei oo yhtään hassumpaa (; En jaarittele tän pidempään, let's get started!
tammikuu
Tammikuu on mun mielestä yks ärsyttävimmistä kuukausista heti marraskuun jälkeen, koska kylmyys ja pimeys on vielä niin isossa roolissa päiviä. Varsinkin tänä vuonna kun en käynyt kertaakaan lautailemassa, niin tuntu ettei lumella ja kylmyydellä tehnyt mitään :D Minttu tuli käväsemään Jyväskylässä, ostin Usain Boltin kirjan ja luin sen hujauksessa ja kävin kohtuuttoman vähän kuvaamassa.. Siitä koostu mun tammikuu!

Helmikuu
Helmikuussa kun aurinko alko vähäsen useemmin jo näkymään, niin kuvaamassakin tuli käytyä useemmin. Kuvaamassa käyntiä helpotti myös se, että olin saanut joululahjaksi kameranjalan eikä Sannia tarvinnut joka kerta houkutella mukaan haha :P En muista mikä, oiskohan ollut neljännen jakson kuviksen kurssi sai mun piirtämisinnon heräämään toooosi pitkän tauon jälkeen. Piirsin eniten vaan lyijykynillä mitä mieleen juolahti. Aloin myös pikkuhiljaa löytää omaa tyyliä pukeutumisen suhteen ja osasin jo miettiä mikä vaate tai asuste sopii minkäkin kanssa.

maaliskuu
Maaliskuu on mun mielestä siitä tosi mukava kuukausi, että kesä lähestyy jo niin nopeesti! Päivät pitenee kauheeta vauhtia, kelit alkaa lämpenemään ja lumet sulaa pikkuhiljaa! Taisin korkata Conversetkin jalkaan jo maaliskuussa, vaikka olihan niillä vielä vähän kylmä.. Tänä vuonna maaliskuu eros muista PLL:n tauottomalla kattomisella, ihanilla kuvausreissuilla mm. Iinan kanssa Laajavuoreen ja ostin myös uudet värikynät jotka on palvellut todella hyvin!
Nyt en oo ihan varma että onko laskiainen helmi - vai maaliskuussa, mutta laskiaispullakuva löyty maaliskuun kansiosta, joten siks laitoin sen tähän :D

huhtikuu
Huhtikuu oli mahtava. Oikeen muuten sitä ei voi kuvailla. Vietin mun elämäni kaks hienointa ja ihaninta viikkoo espanjassa treenileirillä ihanien ihmisten kanssa, ja edelleen kun miettii koko reissua tulee kauheen haikee olo.. Tottakai kaikki muutkin reissut ulkomaille on ollu ihan älyttömän ihania, mutta toi oli vaan jotenkin niiin erilainen. Tuntu ettei mitään ulkopuolista maailmaa ees oo, elettiin koko kaks viikkoo jossakin ihme kuplassa koska meillä oli kaikki mitä siinä hetkessä kaivattiin; kaverit, urheilu, vapaus koulusta ja lämpö. Tietty pidemmän päälle toi olis voinut alkaa puuduttamaan ja olis tarvinnut muitakin ihmisiä ympärille mutta ei vielä kahessa viikossa. Noh, oon vaan niiin onnellinen että sain kokee ton kaiken :)
Jos huhtikuusta jotain muutakin kertois niin tein teille huonepostausta (josta tulikin mieleen, että voisin tehdä lähiaikoina sellasen uudestaan koska oon sisustanut tän ihan uuteen uskoon!!) ja aloin piirtämään enemmän ihmisiä ja julkkiksia.

toukokuu
Toukokuu oli tänä vuonna ainakin tosi lämmin. Käytiin Iinan kanssa aika paljon kuvailemassa, ja niillä reissuilla pysty olemaan ihan helposti shortseilla ja topilla. Mulla oli tosi rento jakso justiinsa etelän leirin takia, ja siks koulussakaan ei ihan kauheesti tarvinnut istua senkään jälkeen kun suomeen tultiin takasin.
Tehtiin Iinan ja Jopon kanssa kirja meidän reissusta, maistettiin uutta Ben&Jerry'siä josta tuli koko kesän vakkarijätski ja käytiin tän vuoden ekoja kertoja mökillä.

kesäkuu
Kesäkuun alku oli tosi kylmä kuten oli juhannuskin.. Muistan kun istuttiin mökillä ulkona hupparit ja takit päällä ja silti oli kylmä. Siks juhannus ei oikeen tuntunu juhannukselta tänä vuonna, mutta se on mun mielestä vähän turha juhla, joten se ei harmita juurikaan. Onneks loppukuukaus olikin tosi lämmin ja mökkeilystä tuli kivaa kertaheitolla! Käytiin tyttöporukalla Helsingissä ja näin ekaa kertaa Suomenlinnan mikä oli tosi kaunis paikka! Vois ottaa jopa perinteeks käydä sielä kerran kesässä!

heinäkuu
Heinäkuussa mökkeiltiin paljon ja yhelle reissulle Iinakin tuli mukaan. Kuvailtiin kiitettävä määrä ja syötiin hyvin, ne teki siitäkin parista päivästi huikeen! Käytiin serkkujen kanssa perinteisesti Särkänniemessä ja piirsin edelleen reilusti. Mulla ja Iinalla oli (on) tapana käydä tosi paljon leffassa, ja jokasen leffan jälkeen mulle tuli kauhee hinku piirtää sen päähenkilö tai -henkilöt, ja siks en muuta oikeen piirtänytkään tollon, tai no en oikeen nykyäänkään haha :)
Pakko tähän vielä mainita että se on jännä miten yks leffa saattaa saaha ajattelemaan ihan eri tavalla. Se että istut pari tuntia paikallas ja tuijotat screeniä johon heijastetaan liikuvaa kuvaa saa uusia ajatuksia pyörimään päässä. Kävin kattomassa The Fault In Our Stars:in kahteen kertaan, josta toi piirrustuskin on, ja se sai just tällasen ajattelemisreaktion aikaan mun pään sisällä. Ei se, että siellä leffassa tuli itkettyä kun viimestä päivää kuten kaikki muutkin itki, vaan se, että kuinka paljon omaa elämää alko arvostamaan! Toivottavasti toi kyseinen leffa on herättänyt muissakin syvällisempiä ajatuksia :)

elokuu
Elokuusta on tullut viime vuosien aikana vaan ''kuukausi jollon koulu alkaa''.. Pienempänä kouluun meneminen oli aina tosi kivaa, nykyään koulu tarkottaa enemmän stressiä ja opiskelua kun muutama vuosi sitten. Kesä alkaa loppua, lehdet muuttaa jo pikkuhiljaa jo väriä ja ilma on viileempi. Onneks tänä vuonna elokuussa oli ainakin ihan lämmin ja syksyyn tuli pehmee laskeutuminen.
Tänä vuonna elokuussa sain uuden tietokoneen, teetin paaljon uusia kuvia ja kävin Iinan kanssa Suomi-Ruotsi maaottelussa.
Oon tosi vähän kertonut tässä postauksessa treenaamisesta, mutta yksinkertasesti treenasin niin vähän kesällä, että siitä ei oo oikeen mitään kerrottavaa.. Ekan ja ainoan kerran koko kesänä kisasin elokuussa SM-kisat, mitkä meni mun osalta olosuhteisiin nähden hyvin. Olin 100m aidoissa neljäs vaikka mulla oli raitusmurtumaa jalkapöydässä ja molemmat nilkat oli tän jalkapöydän lisäks teipattu.. Lupaan, että ens vuonna tässä samaisessa postauksessa mulla on enemmänkin kerrottavaa koskien yleisurheilua ;)

syyskuu
Syyskuussa lukuvuoden eka koeviikko alko painamaan päälle, mutta kelit oli oikeenkin kesäsiä. Kuvailin paljon, koska tiesin ettei kohta enään pystys rumien maisemien ja pimeyden takia.. Tilasin myös mun Vanhojen Tanssien mekon, jota pääseekin ihan kohta käyttämään!! Mitään ihmeempää mulla ei taida olla kerrottavaa tästä kuusta :)

lokakuu
Lokakuu on tunnettu masennuskuukausi, jollon mäkin oon melkeenpä joka vuos lähtenyt sitä pakoon ulkomaille. Tänä vuonna meillä ei ollut reissua tiedossa, joten alettiin Iinan kanssa miettimään äkkilähtöä johonkin lämpöseen, ja niinhän me saatiinkiin se toteutettua! Eli Rodokselle kävi meidän tie ja vietettiin sielä ihana viikko pääosin aurinkoa ottaen! ♥ Vietin myös mun synttärit tuolla unohtumattomalla tavalla, joka kruunaa koko reissun!

marraskuu
Marraskuu oli pimeä ja lumeton mihin ollaan totuttukin viime vuosien aikana.. Se on kuitenkin merkki siitä, että jouluvalot saa laittaa ja muutenkin jouluhössötys syntyy pikkuhiljaa! Marraskuusta on kuitenkin niin vähän aikaa jouluun :) Köyhästä kuvasaldosta päätellen on ollut oikeen opiskeluntäyteinen kuukausi haha :D

joulukuu
Joulukuu oli koulun ja urheilukerhojen kannalta aika rankka, mutta kyllä sitä aina jaksaa painaa loppuun asti kun tietää että kohta on se kauan ootettu loma. Myös se, että sain alkaa pikkuhiljaa juoksemaan treeneissä anto lisää potkua kaikkeen mitä teki :)
Joulukuusta vois vielä mainita kivoina asioina lumen ja Netflixin, joka otettiin pikkusen myöhässä Netflix-buumista. Ei koskaan aateltu että se vois olla niin kiva, mutta uuden tv:n myötä kokeiltiin ja kyllähän se on ihan huikee haha :P

Koko 2014 on ollut ihan huikee vuosi! Tänä vuonna oon oppinut elämään hetkessä enkä jaksa murehtia enää ihan pienistä asioista. Oon vaan tosi onnellinen minkälaista elämää oon saanut elää tänä vuonna ja joka vuosi vuodesta 1997 alkaen. Oon ihan älyttömän kiitollinen että koin kolme ihanaa ulkomaanreissua yhden vuoden sisällä, tutustuin moneen uuteen ihmiseen ja sain aivan ihania muistoja. Oon myös kiitoksen velkaa jokaselle teistä, koska luulen että ilman teidän lukijoiden kommentteja ja tsemppejä en välttämättä jaksais tänne kirjotella, ja sillon mun elämäkin muuttuis! Blogin pitämisestä on tän vuoden aikana tullut isompi asia kun vaan harrastus, tää on jo tärkee osa elämää. :)
Eli iso kiitos jokaiselle siellä ruudun toisella puolella, niin tuntemattomille kun läheisillekin vuodesta 2014, toivottavasti 2015 on entistä parempi vaikka se voikin olla haaste näin huikeen vuoden jälkeen haha :)

30 kommenttia:

  1. ihana postaus :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana et sä tykkäsit tästä! :)

      Poista
  2. Anonyymi12/30/2014

    Oi vitsi miten kiva postaus! Tykkäsin :) miten muuten vietät uv:n? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiva et pidit! :) Ja ihan kotosalla vietän uv:n perheen kanssa! :3

      Poista
  3. Ihana postaus!! :-) Hyvää uutta vuotta Heta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiso kiitos Janette, samoin sulle!! :)

      Poista
  4. Sun bloginon yhks mun lemppareista:) sulla on tosi sellanen värikäs elämä, kun usein meinaa kaikki bloggaajat elää ns valkoista elämää ,kaikki on valkoista jne? Sulla on jotenki tosi tapahtumarikas ja ilonen elämä. Voin todellakin pitää sua tietynlaisena esikuvana. Ja oot ihan sika hyvä piirtää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh wau! Ihana et jätit tällasen vähän erilaisemman kommentin, tulin tosi hyvälle tuulelle! :')

      Poista
  5. Sulla on ollu kyl kivan näkönen vuosi! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tää on ollu kyl tosi hieno vuos!! :)

      Poista
  6. Vouuu, oot ihan sairaan hyvä piirtää! :)
    http://jennicarita.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Anonyymi12/30/2014

    Aivan ihana postaus, tulee hyvälle mielelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh ihana et tykkäsit, ja et tää sai sut vielä hyvälle tuulellekin! :')

      Poista
  8. wow tää oli ihana postaus ja tästä tuli tosi hyvä mieli :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihana et pidit! :) Huikee kuulla et tää vaikutti sun mielialaan positiivisesti :')

      Poista
  9. Ihana postaus, ihania kuvia jokainen! Oikeen kivaa uutta vuotta sulle! :)

    http://sara--says.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Anonyymi12/31/2014

    Aivan ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  11. Anonyymi1/01/2015

    Aivan ihana postaus! Tosi hyvii kuvia ja tästä välitty sellanen ihanan positiivinen asenne :). Etenkin noi kesäkuvat ja matkakuvat oli ihanii, tuli hirmu ikävä lämpöä ja kesää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihana et oot tota mieltä! :) Niii kamala ikävä iskee kesään ja lämpöön kun erehtyy kattomaan tollasia kuvia :')

      Poista
  12. Oon seurannu sun blogia tosi kauan, ja tuun aina ihan älyttömän hyvälle tuulelle näistä sun postauksista sen takia kun otat niin ihania ja hienoja kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh tosi huippua kuulla et oot lukenu mun blogia jo kauan ja edelleen tykkäät!! :]

      Poista
  13. Anonyymi1/04/2015

    Vähä outo kysymys, mutta miten oot saanu sun vatsalihakset tollee näkyviin? Kun mulla on säbä harkat 2 kertaa viikossa ja sit kerran fysiikka harkat + tanssi, nii voisinkiha mäki saada kesäks jos aina välil tekisin vatsoja..? Tai pitääkö myöskin muuttaa ruokavalioo, koska en nyt kumminkaa viittis ihan alkaa "laihduttaan" tai silleen, kun oon kuitenkin aika hoikka... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no jos oot hoikka nii ei tosiaa kannata alkaa ns. laihduttaan niiku iteki sanoit! :) Muttaa siis mulla tulee tehtyä vaa joku kerran /kaks viikkoo lihaskuntoo, eikä välttämättä nekää oo mitää kauheen rankkoja, eli mä en yritä saaha vatsoja näkyvii tai pitää niitä näkyvis, ne vaa näkyy jos näkyy xd Et en oikee tiiä mite auttaisin, varmaa sun kannattaa tehä vähä enemmä vaa lihaskuntoo, erilaisia liikkeitä ja osa painon kanssa! Myös kyljille ja selälle kannattaa ettei tuu iha epätasapainoo! Kyllä ne sieltä alkaa näkyy pikkuhiljaa! :)

      Poista
  14. Anonyymi1/04/2015

    Voisitko tehä sellasen postauksen jossa esittelisit sun urheiluvaatteita/ lemppari urheiluvaatteita ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo kauheesti ees treenivaatteita, mut voisin kyl esitellä silti lempparit jossain vaiheessa! Kiitti ehotuksesta! :)

      Poista
  15. Olipas tosi kiva postaus lukea! :)
    fiiaelina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. Anonyymi1/11/2015

    noi piirustukset on ihan huikeita, pisti heti silmään!

    ♥: ausku.blogspot.fi

    VastaaPoista