perjantai 26. joulukuuta 2014

Christmas eve with me

Oon jo jonkun aikaa halunnut tehdä tällasen day with me- postauksen, ja kerrankin päivään mahtu muutakin kun koulu ja treenit, eli oli hyvä mahdollisuus se toteuttaa!  Nyt pääsette seuraamaan mun jouluaattoa, tästä lähtee!

8.45 Herään väsyneenä huonojen yöunien jälkeen, mutta silti oon ilonen aaton takia. Kuuntelen pari kappaletta ipodista, selaan kännykän ja puen päälle rennot kotivaatteet.
9.00 Meen olohuoneeseen telkkarin ääreen katsomaan joulupukin kuumaa linjaa joka on jo perinne.
IMG_6927
9.30 Äitin keittämä riisipuuro on valmis ja syön lautasellisen kanelin ja sokerin kera. Ei tullut mantelia mun lautaselle tänäkään vuonna.. :D
IMG_6935
9.45 Istahdan katsomaan taas tvtä ja Whatsappailen samalla hyviä jouluja muille.
10.30 Alan valmistautua pienellä kiireellä.. Meikkaan, suoristan hiukset, pesen hampaat  ja valitsen sopivan rennot mutta siistit vaatteet.
IMG_6950
11.10 Mummolaan lähtö pitkitty melkeen puolella tunnilla suunnitellusta (kuten aina), mutta päästään matkaan. Matka menee mukavasti kattoessa Orange is the new black:ia Netflixistä.
11.35 Mulle tulee huono olo ja vaihdan näytön tuijottamisen musiikin kuunteluun.
12.00 Päästään perille, syödään päivän toiset riisipuurot, vaihdetaan lahjat ja oleillaan hetki serkkujen kanssa.
13.50 Lähdetään takasin kotiin päin ja matka menee samalla kaavalla kun mennessäkin.
IMG_6958
14.50 Kotona taas. Oottellaan että sauna lämpenee ja katotaan samalla leffaa. Syön välipalaksi pari limpun palasta koska ruokaan on vielä sen verran pitkä aika, ja mulla on jo kamala nälkä.
15.30 Päästään saunaan, laitetaan samalla joulumusiikit soimaan Spotifysta.
15.55 Laitan saunan jälkeen rennot vaatteet päälle koska vietetään loppuilta perheen kanssa, ja kaikki meistä tykkää pitää mieluummin kotoisia vaatteita vaikka juhla onkin. Rasvaan myös kasvot ja öljyän hiusten latvat kuten aina suihkun jälkeen.
16.00 Instagramin, Bloggerin ja Facebookin selailua koska niin nälkä, ettei energiaa muuhun oikeen ookaan..
16.30 Vihdoin ruokaa! Jouluruokaa oottaa aina heti tammikuusta lähtien ihan kauheesti, ja nyt on taas se hetki kun sitä pääsee nauttimaan!
IMG_6962
17.15 Muistan äkkiä yhden mun lapsuuden parhaimmista leffoista, ja laitetaan se pyörimään. Se ei kestä kauheen kauaa, ja sen jälkeen katsotaan tv:stä leffaa kun samalla räpellän kännykkää.
IMG_6974
18.15 Kirjaan aiempia päivän tapahtumia tähän postaukseen että muistan ne sit kun tätä teen lopulliseks. Oottelen myös, että tortut tulee uunista jotka äiti just teki.
18.30 Ripottelen tomusokerit torttujen päälle ja jään oottelemaan että ne jäähtyis vähäsen.
18.40 Pääsen maistamaan ekoja kertoja tänä vuonna joulutorttuja! Kerrankin maltan ottaa sen verran että luumuhillo jäähtyy enkä polta suuta..
19.10 Lahjat houkuttelee kuusen alla niin paljon että päätetään jakaa ne. Sanni halus hoitaa sen homman tänä vuonna eikä mulla oo mitään sitä vastaan.
IMG_6981
19.20 Jakamisen jälkeen alotetaan lahjojen avaaminen, ja kaikki saa tosi kivoja lahjoja! Itekin sain aivan ihania juttuja vaikka en osannut toivoo yhtään mitään..
19.55 Kokeilen muutamat vaatteet päälle mitä sain, ja kaikki sopii tosi hyvin.
IMG_6987
20.05 Laitetaan Hauskat Kotivideot pyörimään tv:stä samalla kun edelleen ihmetellään mitä kukakin sai.
20.50 Alan heti täyttämään menoja just saamaani kalenteriin, koska kalenterin täyttäminen varsinkin uutena on parhautta!
21.15 Aletaan kattomaan Outolintua jonka Sanni sai joululahjaksi vaikka molemmat ollaan se jo kertaalleen nähty. Se on kyllä ehottomasti yks mun lempparileffoista!
21.35 Nälän yllättäessä päätän ottaa kinkkua jota jäi rutkasti yli ja lisäksi joululimppua.
22.00 Whatsappailen, kuten lähes joka ilta tähän aikaan, selailen sovelluksia ja nettisivuja ympäri kun leffa edelleen pyörii taustalla.
23.30 Syön viiliksen ja yhden banaanin iltapalaksi.
23.55 Meen pesemään hampaita, jonka jälkeen vaivun unten maille! :)

Tällanen oli mun aatto tänä vuonna! Olis tosi kiva kuulla että mitä tykkäsitte tällasesta postauksesta, haluutteko että teen saman tyyppistä joskus toistekin? :)
Tällä hetkellä mä makaan aikamoisessa tokkurassa, eilinen päivä meni ihan täysin ohi koska mulle iski kamala pyörrytyskohtaus mikä on jatkunut tänkin päivän tähän asti ainakin.. Katotaan miten jatketaan, ehkä pitäs lääkärissä lähtee käymään.. Mutta onneks mulla on teille ainakin yks postaus valmiina joka ootta julkasua, jos en täältä pääse teille muita kuvia napsimaan. Toivottavasti ymmärrätte jos musta ei nyt ihan hetkeen kuulu.. Mutta hyvää joulua vielä kaikille, nauttikaa lomasta!♥

14 kommenttia:

  1. Hei tosi kiva postaus! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh tosi ihana kuulla et tykkäsit!! :)

      Poista
  2. Ihana postaus! :) Voisit tehdä joululahjojen esittelyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et tykkäsit!! Joo voisin kyllä tehdäkin heti kun olo on parempaan suuntaan! :3

      Poista
  3. Anonyymi12/26/2014

    Voi ei, mitä sulla siis on?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kukaa oikee tiiä.. Kauheesti pyörryttäny nyt kaks päivää ja menny pelkäks makaamiseks elämä :/

      Poista
  4. Löysin nyt vasta sun blogin ja luin vaikka kuinka monta postausta.. :-) Taidankin jäädä seurailee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh ihana kuulla et oot tykänny lueskella vanhempiakin postauksia! :) Tervetuloa seurailemaan! :]

      Poista
  5. Hei vähän kiva idea thedä jouluaatosta tää postaus! Ihana :-)

    http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Anonyymi12/28/2014

    oi olipa kiva postaus! :) joululahjojen esittely ois kans siisti nähä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva et tykkäsit! :) Joop pitää vähän kattoo sitä et viitinkö tehä sittenkään, mut enköhän mä sieltä ne pääjutut jotenkin esittele! :]

      Poista
  7. Anonyymi12/28/2014

    Ootko vielä huonossa kunnossa?:/ toivottavasti on jo parempi ja ei pyörrytä enään:) miten sulla menee reenit nyt ja millasia reenejä teet tällä hetkellä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oon jo ihan normi! :) Mulla on menny reenit nyt tosi hyvin ilman mitää kipuiluita, ja oon tehny aika paljon punttia, sit pari kolme kertaa viikossa iskuttavaa eli jotain hyppelyitä tai juoksua! :) Sitä lisätään nyt aika nopeella vauhilla kun mitää kipuja ei oo jalkapöydäs ollu! Ja sit noitten lisäks tietysti lihaskuntoilua ja intervalleja ja muuta ns. normia mitä oon tehny koko syksyn :)

      Poista