sunnuntai 16. marraskuuta 2014

november 16th

Moikka! Taas yks viikko ja viikonloppu menny.. Ite en oo laskenu päiviä jouluun mutta aika vähän niitä onneks taitaa olla vaikka yks viikko vasta menny uutta jaksoa :D Ite tykkään joulusta ihan älyttömästi ja mun puolesta kaupat ja muut sais alkaa hehkuttaa joulua jo syyskuussa!
Kauhee kiire mulla tuntuu olevan viikkosin kun urheilukerhot vie kolme iltaa viikosta plus treenit plus koulu plus muu elämä.. Ens viikonloppukin menee lasten yleisurheiluohjaajakoulutuksessa, joten pitkään nukutut aamut siirtyy parilla viikolla eteenpäin..
Onneks sentään tää viikonloppu oli aikaa panostaa tähän blogiinkin, vaikka valitettavan usein tää voittaa koulun haha... Tänään käytiin Sannin kanssa kuvaamassa ja onneks oli vähän jäänyt lumia maahan ettei niin älyttömän masentavalta näytä kun muutama viimeviikko on siltä näyttänyt..
Treenaamisesta sen verran teille joita se kiinnostaa, mun jalkapöytä ei oo juurikaan parantunut joten sain pariks viikoks kepit joilla käpyttelen menemään. Mulle se on ihan ok vaikka onhan niillä tosi rasittava kulkee, mutta teen jo mitä vaan että jalka paranis. Eiköhän tää tästä vielä voiton puolelle käänny, kesään on pitkä aika :)
Ja hei muistakaa arvonta täällä jos en kerkee ennen ton päättymistä tulla muistuttamaan :)
Tsemppiä koeviikkolaisille kokeisiin, muille kouluviikkoon!♥
IMG_5886 IMG_5794 IMG_5764 IMG_5788 iphotosta
Laukku Pull&Bear // Neule VeroModa // Housut VeroModa // Kengät Anttila // Farkkupaita Sheinside 
Yllätyin tosta Sheinsiden farkkupaidasta tosi positiivisesti! Toi on ihana päällä, just oikeen kokonen ja ihanan värinen! Tosta tuli heti yks lempparipaidoista :)
IMG_5911 IMG_5905

20 kommenttia:

  1. Anonyymi11/16/2014

    Oot tosi kaunis ja kiva asu!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti paljon! ♥ Ihana kuulla et toi asu on susta kiva, itekin tykkään :)

      Poista
  2. Anonyymi11/17/2014

    Aivan ihana toi sun laukku!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep se on!♥ Onneks ostin vaikka pitkään mietin että uskallanko haha :)

      Poista
  3. Ihana asu! Ihastuin varainkin noihin farkkuihin :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi11/18/2014

    Pidän sun kirjoitus tyylistä, se on omalaatuinen ja tosi pirteä! Muutenkin sun blogi on todella hyvä, suurta plussaa tarkoistaja hyvistä kuvista. Ois kiva joskus nähdä sellanen postaus jossa näyttäsit videolla miten muokkaat sun kuvia, varmaan moni miettii miten löytää hyviä kuvanmuokkaus ohjelmia ja käyttää niitä, sellasia perus muokkauksia kuten valoitus ja varjostus yms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh kiva kuulla vähän erilaisiakin asioita mistä lukijat tykkää! :) Mä ite muokkaan kuvat macbookin omalla iPhoton ohjelmalla, joten sitä ei pysty käyttämään kun macilla :/ Eli toi postaus vois olla vähän turha, koska varmasti suurin osa macin käyttäjistä käyttää just tota kuvien muokkaukseen...

      Poista
  5. Tosi kiva tuo laukku! Ja millä sä muuten muokkailet kuvas? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti mäki tykkään paljon! :) Macbookin omalla iPhoton ohjelmalla ja Picasalla mut toosi harvoin nykyään enää sillä.. Mutta siis jos macillä muokkaa nii suosittelen tota iPhoton ohjelmaa, jos windowsilla niin sit Picasaa! :)

      Poista
  6. Anonyymi11/18/2014

    tosi kiva asu ja oot kaunis! :3

    VastaaPoista
  7. Voinko käyttää muutamaa blogisi kuvaa, kun teen postausta mun suosikki bloggaajista?
    Ilmoitan kun postaus on blogissani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit käyttää tottakai! Ihana jos oon päässyt yhdeksi sun suosikkibloggaajista! :`)

      Poista
  8. http://dosgirlshj.blogspot.fi/2014/11/favorite-blogs-1.html?m=1

    Postaus blogissa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin kurkkaamassa ja jäin lulijakskin teidän blogiin! :)

      Poista
  9. Ootko menossa siihen lasten yu-ohjaaja 1. tason koulutukseen? :-D mä kävin sen viime talvena, ja musta se oli itseasiassa melko turha - aika vähän tuli sellasta asiaa mikä olis ollu varsinaisesti uutta!

    Oon seuraillu sun blogia jo pidempään, mutta nyt kun kerran erehdyin kommentoimaan niin pakko sanoa, että jotenkin musta tuntuu että meissä on ihan hirmu paljon samaa (apua kuulostaapa creepyltä)! Sen lisäks että mäkin yleisurheilen ja vedän myös urheilukouluja, niin jotenkin tuntuu että vähän väliä sun postauksissa pomppii esiin sellasia pieniä yhtäläisyyksiä!
    Haha tää on varmaan tosi outo kommentti, mutta oli pakko päästä sanomaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon! Ja meen sinne ihan palkkasyistä, saan enemmän palkkaa jos oon sen käynyt ja JKU maksaa sen kurssin maksunkin joten siitä on mulle pelkkää plussaa vaikka se saattaa just olla vähän turha.. xd

      Hahah hauska kuulla että oot löytänyt meistä yhteisiä asioita :D Missä vedät urheilukouluja? :)
      Tää oli ihanan erilainen kommentti, ei outo (;

      Poista
    2. Joo mulla oli sama homma sen koulutuksen kanssa, palkka nousi ja ei ite tarvinut maksaa! Sit sieltä sai sellaset lajidemo-dvd:n ja vihon missä on kaikkia vinkkejä tunnin pitämiseen :-) ja vedän Janakkalan Janalla urheilukouluja ja urheilenkin siis ite samassa seurassa :-D
      hahah ja hyvä kuulla!

      Poista
    3. Uppista vähän unohtu vastaaminen... Mutta jep meilläkin oli samat materiaalit mitä saatiin! :) Ooh nonii kiva! :)

      Poista