lauantai 22. marraskuuta 2014

christmas gift inspiration

Heipsun! Ai että, joulu tulee!! Ite rakastan joulua, ja mua harmittaa jo ennen aattoa että kohta se on ohi.. Tää aika on parasta, niin ihana tunnelma jokapaikassa! 
Joulun inspiroimana aattelin tulla jo nyt jakamaan teille muutamia lahjaideoita joita keksin, toivotaan että näistä olis jotain hyötyä! :)
Nyt niihin kollaaseihin!
Näyttökuva 2014-11-21 kello 21
Koru // Kello // Kännykän kuori // Huivi // Tossut // Kynsilakka // Meikkipussukka // Huopa // Lakanasetti // Neule // Astioita (muki ja kuppi) // Meikkejä // Urheiluvaatteita (urheiluliivit ja trikoot) // Ihonhoitotuotteita // Pyyhesetti // Keräilyastioita // Leffalippuja 
Yllätys yllätys naiselle oli kaikista helpoin keksiä lahjoja, osittain voi johtua siitä että mietin mitä ite haluisin :D Mutta perinteisesti astiat, kosmetiikka ja kodin tekstiilit on varmoja ja käytännöllisiä. Myös esim vähän arvokkaampi kännykän kuori on varmasti tosi kiva lahjaksi eikä sen lisäks muuta mun mielestä tarvis antaakkaan! Jos tietää tarkasti lahjan saajan tyylin tai toiveet, vaatteet on myös aivan ihana lahja varmasti saajan mielestä! :)

Näyttökuva 2014-11-21 kello 20
Tuoksut // Paidat // Kuulokkeet //Sukat // Huppari tai college // Varavirtalähde kännykälle // Tossut // Lompakko // Pipo // Yöhousut (yöasu) // Kaulahuivi // iPod tai muu musiikkisoitin
Miehelle onkin tunnetusti tosi vaikee keksiä mitä antaa lahjaksi... Esim tuoksuja kannattaa ostaa jos tietää mistä lahjan saaja tykkää! Näitäkin on siks todella vaikee keksiä, koska miehiä on niin erilaisia.. Jos mies käyttää yökkäriä, kannattaa vaikka ostaa uus pyjama, tai jos lompakko on hajalla, ostaa sellasen uuden :)

Näyttökuva 2014-11-22 kello 18
Elokuva // Vaatteita (T-paita ja neule) // Pehmolelu // Keinulammas // Reppu // Lumipotkulauta // Lelu (Nukkekoti ja leikkiostokset) // Kirja // Lakanasetti // Ulkovaatteita (Hanskat ja pipo
Lapsenkin lahjat riippuu ihan täysin sukupuolesta, iästä ja lapsen mieltymyksistä. Leffat ja kirjat on aika varmoja lahjoja, myös vaatteet on kivoja varsinkin lasten vanhempien mielestä. Kannattaa miettiä mikä olis käytännöllistä jos ei uskalla ottaa riskiä jonkun lelun suhteen! :)

Siinä oli muutamat ideat, löysittekö jotain inspistä lahjoihin? :)

Ja muistutuksena vielä, arvontaan TÄÄLLÄ voi osallistua vielä huomisen ajan!

10 kommenttia:

  1. Anonyymi11/22/2014

    Ihana postaus:3 noi phone kuoret kyl kelpais! Eikös sulla olekkaan enään s3?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvä et tykkäsit!! :) Jep noi on ihan superkivat! Ja on mulla, laitoin tohon iha vaan ideana kännykän kuoret, ja iPhonelle löyty tollaset kivat :3

      Poista
  2. Aivan ihana tämä postaus! Itsekkin tykkään todella paljon joulusta, ah se on vaan niin ihanaa aikaa! Ja nuista lahja kollaaseista sain ainakin itse inspiraatiota!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla et tykkäsit! :) Joulu on kyllä ihana, en tiiä mikä siinä kiehtoo niin paljon :D Ihan huippua jos sait inspistä tästä postauksesta :')

      Poista
  3. Anonyymi11/23/2014

    Tosi kivoja!

    VastaaPoista
  4. oi ihana postaus, kiitos ihanista vinkeistä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii ihanaa että sait vinkkejä, ole hyvä!! :')

      Poista
  5. Anonyymi11/23/2014

    Miten sitä onkin aina niin vaikea miettiä lahjoja etenkin miehille ja pojille! :D tytöille keksii melkein aina jotain juurikin miettimällä mitä itse toivoisi! Kuitenkin kivoja ideoita olit keksinyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta :D Hyvä jos jotain ideaa edes jäi käteen tän postauksen jälkeen! (:

      Poista