lauantai 4. lokakuuta 2014

Jacket from House Of Brandon


Moi! Taas viikosta selvitty, ja mulla enää kaks koulupäivää selvittävänä ennen lomaa! Oon aivan superinnoissani lähössä reissuun, koska muuten täs pari viimepäivää on ollu vähän vaikeita. Kävin magneetissa mun jalkapöydän takia, ja se rasitusmurtuma oli uusinu samaan kohtaan missä se oli kesän alussakin. Sain 6 viikkoa iskutuskieltoa mihin sisältyy jopa pitemmät matkat kävellen. Tosi vaikeeta urheilu henkisesti kun kropalle ei vaan voi mitään.. Ei mullekaan näitä vammoja voi loputtomasti tulla, eli jos ens kesään pääsis kuitenkin vielä täyteen iskuun! Pointti tässä nyt oli se, että aivan täydelliseen aikaan tuli tää reissu niin on jotain mitä ajattelemalla tulee iloseks :)
Viime viikolla saatiin koeviikon kokeet takasin, ja tein tähän väliin parhaan koeviikon koko lukioaikana! Sain kaseja ja jopa fysiikasta kympin!! Oon tosi ilonen et panostus näkyy, ja sillain jaksaa panostaa jatkossakin!
Mun kalenteri on täynnä asioita mitä pitää muistaa tehä ennen reissua ajastetuista postauksista kouluhommiin, ja siks mun aika on tosi vähissä koulun ja urheiluekerhojen rytmittäessä päivää aika lailla.. Teen siis kaks tai kolme erikoisempaa postausta ajastetuks seuraavalle parille viikolle, sit lupaan tulla tuhdin lomakuvasaaliin kanssa pommittamaan teitä ;)
IMG_3423 blogi3 kopio 5
Nyt kun kelit on jo kylmenemään päin, mulle iski jokavuotinen takinmetsästypaniikki. Viime talvena en ees kerenny toppatakkia hommaamaan, koska talvi oli sen verran lämmin eikä hyvää löytyny millään. Tänä syksynä oon ajoissa liikenteessä, ja tilasin House Of Brandonilta talvitakin! Punasta takkia mulla ei oo koskaa ennen ollutkaan, mutta toi on musta tosi pirtsakka varsinkin talven pimeyteen! Vaaleen huivin kanssa tosta tulee mun mielestä täykky! Kuvausreissulla tuli sen verran lämmin toi päällä että maltan oottaa vielä hetken et tulee kylmemmät kelit, mutta hyvää kannattaa oottaa, eiks nii ;)?
Kannattaa muutenkin kattoa noi House Of Brandonin sivut, koska heille tuli ihan vähän aikaa sitten uutena esim Niken tuotteita, ja iskinkin heti silmäni yksiin kenkiin :P
Teille mun blogin lukijoille on vielä pieni bonari, eli saatte tällä hetkellä koodilla '' WORDS '' 20% alennuksen kaikista House Of Brandonin tilauksista! :)
IMG_3437
IMG_3459 IMG_3451 IMG_3457
Hyvää lomaa niille joilla se alkaa nyt (alkaako jollain loma jo nyt??) Ja tsemppiä teille joilla on vielä yks tai kaks viikkoo jälellä!! Sit muistakaa nauttia ja nukkua pitkään kun siihen on mahollisuus! Seuraavan kerran ollaankin jo joulussa!;)

16 kommenttia:

  1. Ihana postaus, oot vaa niin kaunis ja toi takki on ihana! Kuinka pitkä olet ja minkä kokoinen tuo takki on? :) Mulla lomaan vielä kaksi viikkoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitti sulle ja niimpä! :] Oon n. 170 pitkä ja toi on s! Ihan pikkusen reilu, mut sinne alle mahtuu sit talvisin paksumpaa neuletta yms hyvi! :) Oouh.. no sulla sit alkaa loma ku mä oon jo kotiutunu täysin eli on siinä hyvätki puolet ;)

      Poista
  2. Anonyymi10/04/2014

    Voiks tehä jomku vaatepostaukse

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voisin vaikka tehäkkin jossain vaiheessa xd

      Poista
  3. Anonyymi10/05/2014

    Voi ei kun se rasitusmurtuma oli uusiutunu:/ Tosipaljon tsemiä, kyllä se siitä!

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva takki! :-) Ja muutenkin aivan ihania kuvia taas kerran ♥

    ❤:llä Henna/HENNAM.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla et tykkäät!! :) Luenki jo sun blogia, sullaki ihania kuvia aina!♥

      Poista
  5. Anonyymi10/07/2014

    Oisko sulla suositella jotain hyviä meikkejä kun en oo paljoo meikkaillu mutta haluisin nytten panostaa vähän enempi niin oisin ilonen jos sulla ois jotain vinkkejä!:) sulla on niin hyvännäkönen iho ja kaunis meikki! Syötkö herkkuja kuinka usein kun oot niin hyväkroppanen?:) ja sun blogi on älyttömän ihana ja arvostan sitä että kirjottelet niin usein! Sun kuvat on hirmukauniita ja huippulaatusia! Kirjotat kivasti ja luontevasti ja sun kirjotukset piristää päivää joka kerta:) ja itsekin yleisurheilijana harmittaa sun puolesta kun vammat koettelee:( mullakin mykoplasma vaivaa jo toista vuotta ja jalkavammoja on kans:/ tsemppiä sulle paljon kaikkeen!♥ ja hirmu mukavaa lomaa, toivottavasti kirjotat paljon siitä reissusta tänne, piristät sillä lailla ainakin mun päiviä kun itse vaan tollasista haaveilen:-D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ekaks kiitti tosi paljon aivan älyttömän ihanasta kommentista, arvostan sitä kun joku jaksaa nähä vaivaa!!♥
      Käytän kanssa aika huonosti eri meikkejä, yleensä tyydyn ihan pelkkään peitepuikkoon.. Mun pikkusisko on vähän ahkerampi ottaan meikeistä selvää ja muutenki vinkkejä meikkaamiseen liittyen, ja siltä useesti kysyn neuvoo XD Mutta käytän loreal parisin sitä meikkivoidetta mikä on sellasessa lasipurkissa ja sit siihen samaan fit-me- sarjaan kuuluvaa peitepuikkoa ja sit Lumenen puuteria! Syön herkkuja kyllä aika usein, varsinki karkkia.. Mutta treenipostausta on luvassa viel ajastettuna tällä viikolla, et siinä pikkusen enemmän kerron mun syömisestä! :-) Mut kiitti tosi paljon viel tsempeistä ja kehuista! Tsemppiä sullekkin mykon ja vammojen kanssa!♥ Lupaan kirjottaa isot postaukset! :')

      Poista
  6. Aivan ihana blogi sulla ja vaikutat tosi ihanalta ja ystävälliseltä ihmiseltä!
    Plus sairaan kivoja kuvia täällä! :-)

    http://vievies.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Anonyymi10/09/2014

    Ihana takki ja ihana kaulahuivi ! mistä oot ostanu ton kaulahuivin ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niii mäki tykkään! :) Hömm kaulahuivi on Monkista viime vuonna ostettu! :3

      Poista