perjantai 5. syyskuuta 2014

Shoppings lately

Sain tänään kuvattua nää parit ostokset lähipäiviltä, joten tulinkin heti heittämään nää tänne! 
Ja haluun heti tähän väliin kysästä teiän mielipidettä, että miten teidän mielestä tätä blogia vois kehittää? Musta tuntuu et oon vähän hukassa ja junnaan vaan paikoillaan... Eli olis tosi huikeeta jos saisin teiltä vähän palautetta ulkoasuun, postauksien sisältöön tai ihan mihin vaan! Se olis mulle tärkeetä et saan muuteltua tästä enemmän teillekkin mieleisen :)
Mutta nyt niihin ostoksiin:

IMG_2344mm
Tällä topilla onkin mielenkiintonen tarina, mutta vihdoin se on mun! Toi väri on niiiin kiva ja se sopii tohon logon oranssiin tosi hyvin, ihana myös päällä! Stadiumilla oli vielä alennuksessa tää toppi, eli hintakaan ei ollut paha!
Noi H&M:n urheiluliivit on mulla jo kolmannet tollaset. Ostin ekana mustat, tykkäsin paljon, ostin harmaat ja tykkäsin edelleen ja päätin sit viel yhet ja päädyin näihin oransseihin! En voi kun suositella!

IMG_2352mm
Yritin jo keväällä metsästää neule/villatakkia, joka olis mukava ja lämmin päällä sekä näyttäs vielä hyvältä päälläkin. Nyt yhellä reissulla löysin sellasia kaks, ja noi on aivan ihania!! Noita on myös ehkä maailman vaikein kuvata, eli saatte nähdä noita seuraavan kerran paremmin asukuvissa :)
Farkut tuli ostettua vaan koska Sanni osti mustat, ja Onlysta sai alennusta jos osti kahet, eli mä sit löysin sieltä itelleni tollaset perus kivat siniset housulit. Tooosi ihanat päällä mikä onkin musta tärkeintä farkkujen hankinnassa.

IMG_2340mm
Meikit ostin eilen, vaikka kuheeta tarvetta ei ollutkaan. Oon tähän asti käyttänyt vaan sitä moussea mitä oon täälläkin mainostanut, mutta halusin kokeilla jotain muutakin, joten päädyin näihin. Toivottavasti nää on kokeilemisen arvoset :)
Siveltimen ostin tänään tolle meikkivoiteelle kun kävästiin nopsasti keskustassa, mitään sen kummempaa tarinaa sillä ei oo x)

IMG_2326mm
Ur & Penn- koru/kellokauppa lopettaa maanantaina täällä Jyväskylässä, joten kävästiin myös siellä tänään. Tosi harvoin siellä muuten käyn, mutta nyt alennukset oli sen verran tuntuvat että ostin ens kevääks ihanan värisiä rannekoruja! Voihan noita käyttää talvellakin mutta tollasten käyttämiseen innostuu erityisesti keväisin, ainakin mä ite!

IMG_2331mm
Nää ei varmaan kauheesti esittelyjä kaipaa.. Ite käytän noita kotona ja koulussa, treeneissä ne ei pysy yhtään. Kuitenkin mukavan rentsejä pitää, ja kivan näkösiäkin :)

Mutta hei laittakaa ihmeessä niitä ruusuja ja risuja tästä postauksesta / koko blogista, kiitos siitä jo kaikille etukäteen! :) Hyvät viikonloput kaikille, ite jatkan suomen kannustamista lentopallopelissä!!

15 kommenttia:

  1. Oi miten ihana ostoksia! :-)
    Ja mun mielestä sun blogi on kaikin puolin todella kiva, yksi mun suosikeista. Jatkossa olis kiva, jos tekisit videoita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii mäki tykkään! :] Voi ihana kuulla! Yritän saada kyl videoita vähä enemmän tänne blogin puolelle! Kiitos sulle kommentistas vielä!! :)

      Poista
  2. voi että, nyt tuli itellekkin kauhee shoppailuinto kun näki nää! Toi toppi on tosi kivannäkönen hei :) Ja mulla on jo pitkään ollu tota kyseistä meikkivoidetta, oon ollu kyllä tyytyväinen, mutta ainakin mulla se vaatii kohtuullisen kerroksen rasvaa alleen levittyäkseen kunnolla :)

    Mun mielestä sä voisit joskus tehä jonkun videon (ellet oo jo tehny, ite en ainakaan tälläin äkkiseltään muista et olisit)! Ja mua ainakin kiinnostais joskus lukee jotain koostetta vaikka sun viikosta / päivästä :)
    http://ffakee.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah eipä sit muuta ku shoppailemaan!;) Mut kiitti tiedosta, hyvä tietää ku alkaa tota käyttämään! :) Oon pari videoo tehnyt (löydät niitä tunnisteella 'video'), mutta pitäs kyl tehä useemmin.. Kiitti viel sulle kivasta kommentista ja ideoista! :)

      Poista
  3. Anonyymi9/06/2014

    Pitääkö noiden urheilutopin alla pitää vielä rintsikoita? Käytätkö sä? T. tietämätön

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totaa ite kyllä ehottomasti käytän mut kai se riippuu vähä ihmisestä? xd Eli jos siis tarkotat esim. tota sinistä toppia? :D

      Poista
    2. Anonyymi9/06/2014

      Entä käytätkö noitten oranssien liivien kanssa?

      Poista
    3. En mä niitten alla!

      Poista
  4. Ää aivan ihana blogi! Tosi laadukkaita ja upeita kuvia, tykkään!! :-)

    lifeinkatjaspointofview.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Onpa ihania ostoksia! Itsekin ur&pennistä kotiutin tuollaisia rannekoruja:D aivan ihana blogi sulla, jäin lukijaksi!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiih mäki tykkään kyl! :) Noi korut on kyl niii ihana piristys kesäasuihin!! Mut hei kiitti ihana kuulla!! :)♥

      Poista
  6. Anonyymi9/08/2014

    sun postaukset on älyttömän hyviä mutt jos jotain parannettavaa niin voisit postata vähän useemmin :-) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitti! Ja jooo siihen pitää yrittää panostaa! Nyt mulla on jo muutamia postausideoita normien lisäks, eli mitään pitkiä taukoja ei oo luvassa :-)

      Poista
  7. Halusit arvostelua ja tässä tulee pienimuotoinen sellainen. Tykkään ulkotaustasta, se on kivan värinen. Ei liian värikäs mutta tuo jotain sävyä tänne. Kuvat ovat hyvälaatuisia sekä mukavan kokoisia. Banneri voisi ehkä olla mielenkiintoisempi ja kertoa enemmän susta? :) + Tuo sivun rullaus ylös on kiva systeemi!

    VastaaPoista