maanantai 22. syyskuuta 2014

finally fall

Moi! Mulla oli tänään mukavasti vapaapäivä, koska koeviikko jatku vielä tälle päivälle, eikä mulla ollu koetta! Aivan ihana tällanen pitkä viikonloppu, jäi aikaa rentoutua ja tehä teille postausta! Käytiin lauantaina mökillä, mutta ei kauheen kauaa siellä keretty olla. Oli kuitenkin mukava käydä ihan vikoja kertoja ennen ens kesää.. Tänään mulla on illalla urheilukerhoja ja sit teen omaa treeniä. Treeneistä puheen ollen, kun monet tätä blogia lukee urheilun takia niin kerron pääpiirteittäin sit siitäkin! Nyt mun jalkapöytä on siis ollut kipeenä SM:ien jälkeen, ja lääkäri epäili et se rasitusmurtuma olis uusinu. Meen luultavasti parin viikon päästä magneettiin varmistamaan sen. Tää tilanne ei kuitenkaan niin paljoo ärsytä mitä vois luulla, koska kaikki muutkin vääntää punttia ja lihaskuntoo, eli en jää juuri mistään paitsi :D Pääsin myös sellaseen projektiin mukaan jossa saan oman huoltajan kesään asti, joka siis hieroo/huoltaa 1-2 kertaa viikossa. Tää on mun mielestä ihan älyttömän hyvä juttu, enkä malta oottaa että pääsen kunnolla eroon tosta jalkapöydästä, sillon minkään ei pitäis estää kautta kun huoltokin on kunnossa :)!
Tän postauksen kuvat on eiliseltä kun käytiin Sannin kanssa kuvaamassa. Loppuun tyhjensin vähän kännykän muistia vaihteluks! 
Huomenna mäkin alottelen uutta jaksoa niinkun muutkin joilla koeviikko on ohi. Tsemppiä teille uuteen jaksoon ja teille koeviikkoon joilla se vasta alkaa!! :) Heipsun!
IMG_3095 IMG_3114m IMG_2981 IMG_3088 IMG_2938 IMG_3119 blogi3 kopio 3
Paita Only // Neuletakki Ostettu espanjasta // Farkut Gina Tricot // Kengät Converse
IMG_2969 IMG_3136
PicMonkey Collage1
Vapianossa Iinan kanssa // Kuvausreissulla // Äitin kanssa syömässä nopsasti ABC:llä kun oltiin menossa SM:eihin

PicMonkey Collage2
Näillä teippauksilla mentiin SM:it // Koira Iinan äitin luona Helsingissä!! // Aamusin jotenkin ihana polkee kouluun kun on näinkin erikoinen keli!

PicMonkey Collage3
Taas kuvaa Helsingistä Ruotsi-ottelusta // Äitin kanssa syömässä ruokatunnilla // Kollaasin hahmottelua ennen kun uskalsin heittää seinälle

16 kommenttia:

  1. Sä oot niin kaunis! Sun blogi kuuluu mun lemppareihin kun kirjotat niin kivasta (-: voisitko joskus tehä yhen postauksen kokonaan treenaamisesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti sulle ihan älyttömästi! :) Voisin tehä! Jos on jotain ehotuksia et mitä haluisit siihen nii ois erittäin jees ja saisin vähän ideaa :3!

      Poista
  2. Anonyymi9/22/2014

    mitkä noi farkut on siis mikä malli, että onko molly, alex vai mikä? :) ihanat! ja muutenkin kivoi kuvii <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on mollyt! :) Kiitti paljon sulle! <3

      Poista
  3. Mitä sä treenaat?:) Oon pahoillani, etten oo ottanut blogin kautta selvää, kun aattelin, että kysymällä selviää nopeemmin.:) Treenipostauksia kehiin, ne on kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se ei tuukkaan kauheen selvästi esille täällä, eli yleisurheilua! :) Voisin taas kyllä tehä vaikka niitä oonkin pari jo tehnyt! Jos ehotuksia siihen liittyen sulla tai jollain muulla nii ehota ihmeessä :3!

      Poista
  4. Ihana postaus jälleen! :-)
    Olis kiva saada postaus sun treenaamisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos! Ja heitä ehotuksia siihen liittyen jos on ideaaa! :)

      Poista
  5. Pakko kysyä, onko tommonen hoitaja hirveen kallis juttu? Itellänikin olis tarvetta, mutta vaikuttaa ihan älyttömän kalliilta :D
    http://jennicarita.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tää ei todellakaan ollut kallis kun pääsin tohon projektiin mukaan! Mutta jep, ihan huikee juttu, harmittaa jo et se loppuu joskus XD

      Poista
  6. sun blogi on niin ihana :) ♥ tykkään sun kirjotustyylistä ja valosista kuvista ♥ ulkoasukin miellyttää silmää, joten jatka samaan malliin vaan :P ♥ kannatan treenipostausta, ne antaa motivaatioo ja innostusta! voisit kertoo siinä vähän sun urheilutaustoista, ennätyksistä/saavutuksista, motivaation lähteistä, ruokavaliosta, yu valmentajasta ja mitä treenit pitää sisällään ynnämuuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittos ihan hirmusesti ihanasta kommentista!! <3 Ja kiitos noista ehotuksista, paljon helpompi lähtee tekee sitä postausta! :)

      Poista
  7. ihania noi kuvat tossa vikan kollaasin reunassa!!

    VastaaPoista
  8. Anonyymi10/20/2014

    Millon oot ostanut ton ruutupaidan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hömm taisin joskus vuos tai kaks sitte..

      Poista