keskiviikko 27. elokuuta 2014

turn the pain into power


Heipäheii! Oon valehtelematta jokapäivä ajatellu postata ja aikaakin olis, mutta jotenkin kuvia ei tuu otettua juurikaan.. Tänään otin sit itteäni niskasta kiinni ja sain hyvin materiaalia ja nyt oon taas mun lempipuuhan parissa, kirjottelemassa teille :)
Mun viime viikko kulu muuten normaalisti mutta lähettiin perjantaina ajamaan Kotkaan SM-kisoihin. Mulle tulikin siihen liittyen aika paljon kysymyksiä joihin en osannu/ halunnu vastata vielä sillon.. Mulla oli kuitenkin siis vaan 100m aidat koska niitä just kerkesin kerran reenata, pituuteen ei ollu toivookaan lähtee vaikka olisin halunnu. N. viikko ennen SMmejä mun jalkapöytä tuli kipeeks, ja on edelleen mutta päätettiin että painetaan menemään vielä ainakin ne kisat. Teippauksien ja adrenaliinin avulla sain kaks hyvää juoksua aikaseks, ja olin lopulta neljäs ja tein vielä enkankin. En vois olla tyytyväisempi siihen, koska n. 8 viikon iskuttamattomuus näky kuitenkin eikä jalkakaan tosiaan ollu kivuton. Onneks näistä vastoinkäymisistä huolimatta pystyn pitämään mun tason aikalailla samassa kun vaikka vuos sitten, eikä se pääse laskeen vaikka ei saiskaan reenata täysillä. Jos ens kaudesta tulis ensimmäinen ehjä kaus pitkään aikaan niin näkis mihin oikeesti pystyn kun oon täysin kunnossa!
Nyt mulla siis on n. viikon tauko treeneistä ja sit alottelen peruskuntokautta, vähän aiemmin mitä muut. Tällä viikolla maanantaina kävin fyssarilla, ja eilinen meni koulujuttuja tehdessä. Perjantaina lähetään Iinan kanssa Helsinkiin, ja tarkotus olis mennä Lauantaina kattomaan Suomi-Ruotsi maaottelua. Tulee varmasti mukava reissu josta saatte luultavasti kuvamateriaalia kans!! 
Nyt mulla ei oikeen oo enää muuta kerrottavaa, joten seuraavaan postaukseen! :)
IMG_2120 IMG_2163 IMG_2148 IMG_2083 IMG_2176 IMG_2089 IMG_2081 IMG_2062 blogi3 IMG_2069
Teetin taas vaihteeks kuvia ja päätin tehä niistä tollasen kollaasin, ja nyt se sit on mun seinällä! Piristää kyl mukavasti ja auttaa ens kevääseen/kesään helposti ;)

16 kommenttia:

  1. ihanan valoisia kuvia! mistä tuo neule on, näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! :) Mut ostin sen n. vuos sitte espanjasta.. :/

      Poista
  2. ihania kuvia ♥ tosi kiva neule :) ♥ & ihanan näköstä ruokaa, namnamnam :P ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti paljon!! :]♥ Haha oli hyvääää :P

      Poista
  3. Ihania kuvia!:3 Mistä noi housut?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi8/29/2014

    oot ihan mielettömän hyvä piirtämää! :)

    VastaaPoista
  5. Älyttömän kivoja kuvia oot ottanu! Ja tällänen kouluun liittyvä kyssä, että montako kurssia sulla oli viime vuonna ja selvisitkö hyvin, itsellä kun nyt alko lukio ja treenejä on usein ni mietin miten sitä jaksaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) Mulla on n. 30 kurssia, ehkä pari toho päälle! Mut meen siis neljään vuoteen urheilun takia, mut oon silti just ja just kolmen vuoden tahissa :) Kannattaa esim kolmantee jaksoo keventää ku on pimee ja masennus ja sit esim vitosee ottaa enemmä ku kevät tuleee! :]

      Poista
  6. Mikä biisi tuo on tuossa? Ja oot tosi nätti, ihania kuvia osaat ottaa. Ja tsemppiä treenailuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thr scriptin superheroes! Kiittiii! :)

      Poista
  7. Anonyymi9/01/2014

    Sun blogis on visuaalisesti erittäin tasokas ;)

    VastaaPoista
  8. Miten ihania kuvia täällä!! :O Tuo harmaa neule on ihan pro!

    VastaaPoista