lauantai 2. elokuuta 2014

new macbook!

Heipsun! Täältä kirjottelee tällä hetkellä tosi ilonen tyttö! Sain siis eilen uuden koneen koska edellinen alko jo pikkuhiljaa hidastumaan... Tää uus jolta nyt kirjottelen on siis MacBook Air johon oon aivan rakastunu!! Aluks olin ihan hämmentyny et miten tätä käytetään koska siis oikeeta hiiren näppäintä ei esim ees oo, mutta hetken opettelun jälkeen aloin päästä jyvälle. Vielä en pidemmän päälle tiiä että onko hintansa väärti mutta niin uskallan toivoo! Ainakin oon kuullu paljon hyvää tästä, joten odotukset on superkorkeella! Tähän mennessä ei oo ainakaan mitään moitittavaa!!
Eiliseen kuulu myös voimatreeni ja Kalevan kisojen kattelua. Tänään lähettiin aamulla mökille jossa oon tälläkin hetkellä ja palaan takasin Jyväskylään huomenna. Tän postauksen kuvat on viime viikonlopulta ja tältä päivältä! :) Viettäkää hyviä hellepäiviä, seee youu!
IMG_1731 IMG_1734 IMG_1722 IMG_1612 IMG_1741 IMG_1710

20 kommenttia:

  1. Jep, itekin sain kesäkuussa samaisen koneen ja alkusählinkien jälkeen tää on ehdottomasti ollu paras kone, mitä mulla on ollu!
    http://jennicarita.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huikee kuulla et oot tykänny!! :)

      Poista
  2. Voi miten ihania kuvia ja ihana blogi! Airia oon itekkin suunnitellut hankittavaksi, mutta puntaroin vielä sen ja pron välillä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! :) Jep mäkin puntaroin noitten välillä mut uusimmassa prossa ei oo ees levypaikkaa siis jos haluu kattoo esim dvd:itä koneella mitä ei airissakaan, joten se ratkas sit kun pro kuitenki vähä kalliimpi... Et prohan on tietty parempi jos tekee paljon esim videonmuokkausta yms raskasta hommaa, muta air sit jos paljon reissaa ja tarvi koneen mukaan kun tää on ihan superkevyt!! :)

      Poista
  3. Anonyymi8/03/2014

    arvonnan voittaja?????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. arvon sen heti kun pääsen kotiin ja teen seuraavan postauksen!!!!!

      Poista
  4. Voi että ihana postaus! Itekkin oon saamassa macbookin, mutta en osaa päättää airin ja pron välillä :D ot tosi kaunis!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! :) Jeep tossa ylempänä jo selitinkin mikä mulla ratkas mutta kannattaa ehottomasti miettiä omia tarpeita! :)

      Poista
  5. ää, oot niin kaunis! ja nää kuvat on aina niin valosia, josta tykkään :p ♥ toivottavasti on hyvä kone :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitti paljon!! :') Jep nii toivon ja uskonki! :)

      Poista
  6. Anonyymi8/03/2014

    onko toi 13 tuumanen? :) paljon maksoit tuosta? itsekki oon miettinyt tuon hankkimista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on 13 tuumanen ja n. tonnin ku täs on vähä enemmän muistia mitä niissä halvemmissa, mutta ei niis kauheesti hintaeroo oo! Kannattaa kyllä hankkia!! :)

      Poista
  7. Voi että, macbook must have mullakin! Saattaa olla, et hommaan jenkeistä kun sinne lähden, vähän edullisempia kun sieltä hankkii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tästä on kyl tullu iha välttämätön jo paris päiväs eli suosittelen! :P Aijjaa nonii kannattaa ehottomasti!! ;)

      Poista
  8. Oi vitsit itekkin tahtoisin macbookin, mutta hinta vaan vähän kirpasee :o:/ Mut hei kiva postaus jälleen kerran!:) Mistä muuten tuo harmaa paita on?

    http://aada-m.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep hinta on kyl ainut mut aika iso miinus :/ Kyllähä sillä rahalla saa tosi hyvän koneen mut nii... Kiitti paljon!! :) Ja se on espanjasta jostain kaupasta, en muista mistä :/

      Poista
  9. Anonyymi8/08/2014

    et oo veiläkään arponu voittajaa?

    "Aikaa on 1.8 asti, eli palkinto kerkee tosi hyvin vielä voittajalle ennen kun koulut alkaa :)!!" täälä ainaki koulut alko jo 7.8. että myöhässä oot......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuuh palkinto on lähetetty jo voittajalle....... Eli aivan oikeessa taisin olla sittekki

      Poista
    2. ja nyt tästä seurais jatkokysymys että miks en oo kertonu täällä kuka voitti, nii siks koska ei oo kuvia postata enkä viitti tehä tosta erikseen postausta

      Poista
  10. Anonyymi8/10/2014

    Meillä on AINA ollut vaan noita Macin koneita, ja voin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, että ne kyllä kestää! Meilläkin vanhin on 10 vuotta vanha, ihan toimiva läppäri vieläkin käytössä. :D

    VastaaPoista