perjantai 25. heinäkuuta 2014

kesää parhaimmillaan!

Hellou! Tän viikon maanantaina lähettiin meidän serkkujen kanssa Särkänniemeen niinkun joka vuonna on tapana. Alan kuitenkin tulla jo vanhaks enkä jaksa ihan kokopäivää ravata laitteesta toiseen ilman että tulee huono olo, mutta sille ei voi mitään :D Oli kuitenkin tosi mukava reissu kaiken kaikkiaan! Tulin sillon illalla kotiin koska tiistaiaamuna mun piti jo ohjata urheilukerhoja. Tiistaina kävin myös Iinan kanssa illalla kuvaamassa auringonlaskussa, ja tuli kyl hienoja kuvia!! Auringonlaskut on kyl parhautta näin kesäsin, ja kun vielä on lämmin myöhäänkin! Loppuviikkoon kuulu treenaamista, urheilukerhoja ja käytiin Sannin kanssa leffassa kattomassa Lomapainajainen! Tais olla ainakin Jyväskylän viimenen näytös leffateatterissa, mutta onneks käytiin kattomassa! Oli tosi hyvä, just sellanen perus hömppä mitä on lepposa kattoo! :) Tänään mun lenksut tuli, ja rakastuin heti kun sain noi jalkaan! Seuraavia reenejä ootellessa haha :P
Nyt ihan just lähetään mökille ja Iina lähtee mukaan, sunnuntaina on ainakin luvassa rippijuhlat! Mutta seuraavaan postaukseen, heiiipsan!
IMG_1042 IMG_0893 IMG_1109 IMG_0882 IMG_0739 IMG_0855 IMG_1129 IMG_1132 IMG_1136
Keskiviikkona mulle tuli myös postissa Cloettan lähettämiä uutuussuklaita, ja ai että!!  Noi kaikki on kyllä aivan ihania vaikka yleensä pitäydyn Fazerin Sinisessä :D Jatkossa siihenkin saattaa tulla poikkeus, koska näistä lempparit oli kyllä toi Chocowoffel crispy ja nougat suklaalevy oli kans huippu! Tällain helteellä suklaa ei oo kyllä paras mahollinen herkku mutta jääkaappiin kun laittaa hetkeks nii sillon ei tarvii nuoleskella paperista sulia suklaita ja maistuu muutenkin paremmalle !! :) Kiitos vielä Cloettalle ihanista maistiaisista! :)




15 kommenttia:

  1. wau noi auringonlaskukuvat! *_*

    VastaaPoista
  2. wow mitä kuvia! :) ja ihanat lenkkarit! :)

    VastaaPoista
  3. Oii ihanat noi ekat kuvat! :)

    VastaaPoista
  4. vaaauu noi auringonlaskukuvat on ihan törkeen hienoja!!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi7/26/2014

    Tosi hienoja noi auringonlaskukuvat! Mitä kautta muuten sait noita suklaita testattavaksi? Teetkö jotain yhteistyötä cloettan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon:) Ja siis otin heihin yhteyttä ja tein tällasen kampanjan heidän kanssa, eli ei mitää pitempää yhteistyötä oo tarkotus tehä!

      Poista
  6. Aivan älyttömän hienoja nuo auringonlaskukuvat! :-)

    VastaaPoista
  7. tosi hienoja kuvia! mulla on samanlaiset lenkkarit, eriväriset vaan. mäki tykkään ihan sikana!

    VastaaPoista