sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

cottagelife

Moikka! Oon taas mökillä ja postaaminen on siks jäänyt vähän vähemmälle, pahoittelut siitä.. Tässäkään postauksessa ei montaa kuvaa ollut, mut tajusin että en ookkaan tyhjentäny puhelinta vähään aikaan eli ei jää niin köyhäks kuvasaldo :) Mun mökkielämään on kuulunut ihan pelkästään auringonotto ja muutenkin rentoutuminen, mutta kävin perjantaina tekemässä voimatreenin. Ens viikolla saatankin päästä jo juoksemaan, josta oon ihan superinnoissani!! Johan tässä on 8 viikkoo kulunut kisakaudesta pelkästään lihaskunnon ja puntin tekemiseen..Täytyy vaan toivoo että jalat kestää! Kävin myös hakemassa maanantaina kirjastosta ton outolinnun kolmannen osan kun varasin sen jo kauan aikaa sitten, ja nyt viimein tuli mun vuoro :D Toi on siis enkuks, mutta tosi hyvin oon pysyny perillä eikä sanakirjaakaan tarvii oikeestaan yhtään!
Tänään ollaan illalla lähössä takasin Jyväskylään. Ens viikolle mulla ei oo mitään ihmeempiä suunnitelmia kun Iinan kanssa olis tarkotus mennä kattomaan se Tähtiin kirjoitettu virhe! Iina ei oo nähnyt sitä mutta mä siis kävin kttomassa sen jo ennakkonäytöksessä mut haluun ehottomasti nähä sen uudestaan!
Oon myös miettiny että voisin pitää jonkunlaista arvontaa tässä lähiaikoina, joten stay tuned ;)
Eipä tässä nyt ihmeempiä enää, joten heipsaaan!
IMG_0251 IMG_0436 page IMG_0435 IMG_0466 IMG_0469
Kun kävästiin maanantaina Jyväskylässä niin kävin myös hakemassa postista paketin Sheinsidelta. Eli toi toppi siis sieltä! Mulla on yks samantapanen kirkkaanvalkonen ja tykkään siitä paljon, ja siks halusin toisenkin! Toi on musta tosi kiva varsinkin esim farkkutakin alla :)
Nyt vielä nää puhelinkuvat loppuun!
page1 page2 page3 page4 page5

21 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja ihana postaus!♡

    http://pinjavera.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Anonyymi7/13/2014

    Missä toi hollister on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Galleriassa, eli siis tukholman keskustas oleva ostoskeskus!

      Poista
  3. Cooleja kuvia sinulla ;)
    Muutenkin ulkoasu on minun mieleeni

    http://fashionsivu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Anonyymi7/14/2014

    mistä oot ostan noi ekois asukuvis näkyvät vaatteet? :)) rakastuin tohon asuun! ja oot muutenki niin upee et tunnen itteni ihan nollaks sun vierel :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on Bikbokista ja shortsit Hollisterilta! :) Voii apua älä ajattele noi!! Mut kiitti ihan hirmusesti! :')

      Poista
  5. ihania kuvia ♥ sun kroppa on ihan täydelline pakko sanoo :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi7/15/2014

    Sulla on ihana blogi,tykkään tosi paljon!Ois kiva saada joku harrastus/reenailu postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! :) jaa en oikeen tiiä millasta haluisit et harrastuspostauksen oon tehny jo ja reenipostauksen kans tekstinä, mut jos jotai muuta ideaa nii kerro ihmeessä! :) Jotai videoo reeneistä on pyydetty et sellasta tulee varmaan jossain vaiheessa!

      Poista
    2. Anonyymi7/19/2014

      Joo siis just semmonen video olis tosi kiva:))

      Poista
  7. Hei tää sun blogi on ihan mahtava! ♥ Oon rakastunut sun kuviin, sun blogin ulkoasuun ja kaikkeen muuhunkin mitä täällä sun blogissa on. :) Liityin lukijaksi jo muutama päivä sitten mutta oli pakko tulla hehkuttamaan.

    Mun on vaan pakko sanoa vaikka eihän tää silleen sun blogiisi "liity", ja voit sanoo jos et tykkää tälläsistä joissa höpötän jotain omaa koska mun kommentit menee vähän väkisin tälläsiks jos mulle ei siitä oo sanottu aikaisemmin. :D Mut siis oon jo pitkään ihmetellyt että bloggaajalla perjaattessa PITÄÄ olla joko pitkät hiukset tai pyykkilautavatsa, mieluiten molemmat. Siis kun mulla itelläni on sellanen pieni pömppömaha ja lyhyet hiukset, pömppömaha kyllä johtuu siitä kun mä syön paria lääkettä jotka hidastaa aineenvaihduntaa ja lisää ruokahalua, ja kaiken lisäksi toinen lääkkeistä aiheuttaa mulla pahoinvointia (jonka takia en voi ruveta harrastamaan liikuntaa, koska alan voida pahoin). Mutta siis pointti on nyt se että miksihän sellaiset bloggaajat jotka on vähän erilaisia ei oo niin suosittuja kuin ns. "normaalit" bloggaajat joilla ei oo koskaan ollu mitään pitkiä psykiatrisia sairaalajaksoja tai niin (ja jotka on kertonu siitä blogissaan). Tiiän toki yhden bloggaajan joka on ollut sairaalahoidossa, olen itsekin nähnyt hänet livenä ja ollaan oltu samalla osastolla jonkin aikaa. Mutta hänen suosionsa johtuu siitä koska hän on a) ihan älyttömän hyvä kuvaamaan ja muokkaamaan kuvia ja 2) hän on poika (joka on taas siksi suosittua koska pojat on hyvin usein suosittuja sukupuolensa takia, toki asiaan myös vaikuttaa hyvät kuvat ja hyvälaatuinen teksti).

    Itehän siis oon ollut psykiatrisessa sairaalassa ja tällä hetkellä asun nuorisokodissa. Ihmettelen vaan suuresti että tosi moni on tullut ja tulee varmaan vastaisuudessakin mulle kehumaan mun blogia mutta silti lukijamäärä laskee laskemistaan, tosi harvoin nousee ja vielä harvemmin nousee kahdella. En nyt halua kalastella lukijoita mutta ihmettelen vaan. :o Kyllä mä mielummin otan 10 kommenttia kuin 10 epäaktiivista lukijaa, mutta oon vaan ihmetellyt tätä tosi kauan. Mulle tullaan tosi usein sanomaan "ui, ihana blogi! Tykkään sun kuvista ja ää sun teksti on tosi ihanaa luettavaa ja pläplää", mutta yleensä se tulee anonyyminä.

    Kyllä mä tiedän että ihmisiä saattaa pelottaa se että mä asun nuorisokodissa ja että mulla on pitkä sairaalahistoria, joku voi jopa luulla että mä oon ihan pähkähullu. Mutta siis, aina kun oon törmännyt blogiin jonka pitäjällä on lyhyet hiukset ja joka on vähän pyöreämpi (ja jolla on jotain mielenterveysongelmia), sillä on 0-70 lukijaa. Mun mieli ei vaan pysty käsittämään sitä, että vaikka blogissa olisi ihania kuvia ja hyvää tekstiä, niin jos blogin pitäjällä on lyhyet hiukset, meikkaa harvoin ja on vähän pyöreämpi niin blogin lukijamäärä on heti pienempi D: Ihmettelin tässä yksi päivä (puoli vuotta sitten) tätä blogissani mutta poistin postauksen kun ei sinne muuta tullutkaan kuin anonyymien kommentteja "hyi vittu sä oot läski" "mee roskiin rumilus" "sä et kuulu tähän maailmaan, tapa ittes ja vie paska blogi mennessäs".

    Tässä oli tää mun asia, sori vielä jos sua häiritsee tällänen kommentti, oli vaan pakko kertoa kun mun peppua on kutittanut tää aika kauan jo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jenni! Ihan ekaks kiitos kommentistas:) Oon myös sun kanssa täysin samaa mieltä.. Ite oon siis huomannu myös että suureen suosioon pääsee paaaljon helmpommin hyvällä ulkonäöllä mihin sit lukeutuu hyvä pukeutuminen, itsevarmuus ja myös valitettavasti se et onko sosiaalinen/kavereita/suosittu.. En tiiä mistä tää johtuu, mutta surullistahan se on... Itekkin kieltämättä taian lukee vaan blogeja joiden kirjottajat on nättejä ja ns. ''normaaleja nuoria''. Ihmiset lukee sellasia blogeja joihin ite pystyy samaistumaan tai muuten vaan ne muistuttaa omaa elämää. Sen takia vähän tästä poikkeavat blogit jää pimentoon, koska blogimaailmasta on tullu niin vahvasti tällanen ''elämä on ihanaa'' - tyylinen, koska sitä ihmiset lukee.. Tietysti sekin, että bloggaamisesta on tullut jo niin yleiseks vaikuttaa ettei lukijoita saa helposti eikä ihmiset löydä blogiin... Vinkki sulle vois olla että yritä tavottaa sunlaisia ihmisiä ja mieti kelle haluut kirjottaa :) Jos haluut kirjottaa ihan tavallisille nuorille, esim kelle mä kirjotan, niin kannattaa sit pitäytyä ihan siinä kuulumisten kertomisessa ja elämän hehkuttamisessa :D Mutta jos haluut pohdiskella enemmän niin kerro blogistas syvällisenä blogina, ja sillon sen tapasen tekstin ystävät varmasti löytää sinne! Demi.fi on hyvä paikka mainostaa! :) Tota en todellakaan ymmärrä että kun oot tehnyt postauksen jossa kerrot just tästä asiasta ja kommentit oli asiattomia... Koska puhut täyttä asiaa, valitettavasti se on karu totuus eikä monet ilmeisesti ymmärrä sitä... Itekkin oon samaa miettiny, mutta mua se ei häiritse niin paljoa kun kuulun nimenomaan siihen enemmistöön blogin kirjottajien keskuudessa...

      Mutta kiitti vielä sulle kummentista, ihanaa että joku jaksaa kommentoida näin pohdiskelevan tekstin!! :)

      Poista
    2. Ole hyvä! :) Ja kiitos sulle että vastasit mun pohdiskeluun (ja vielä pitkästi)! :3 Ja kiitos vielä siitäkin että liityit mun valokuvausblogiin :D

      No mua on itseasiassa alkanut ärsyttää se, että oon pääasiassa kahdenlaisia ääripääblogeja; sellaisia, joissa hehkutetaan just tota kun elämä on ihanaa ja mikään ei oo ikinä pielessä... ja sitten on näitä angstiblogeja joissa tekstit on luokkaa "helvettivittusaatana kun elämä on paskaa", eikä oikeastaan innosta lukea sellaisiakaan. Oon törmännyt aika harvoihin blogeihin joissa nää kaks asiaa on tasapainossa, on hyviä päiviä ja joskus myös huonoja päiviä. Joten nykyään mä liityn blogeihin kuvia silmälläpitäen, jos nää blogit on sellasia "ihii elämä on aina ihanaa"-blogeja.

      Ja no, mä en oikein "osaa" kirjottaa syvällisiä tekstejä, mielipidekirjoituksia kyllä mutta en silleen syvällisiä :D Ja sitten taas, en haluu pelkästään hehkuttaa elämääni blogissa, haluun että mun blogi on aito. Siitä ihmiset on yleensä tullut sanomaan "tykkään sun blogista tosi paljon koska oot niin ihanan aito etkä häpeile kertoa huonoista päivistä". Mulle tulee varsinkin tuollaisista kommenteista aivan mahtava mieli, tulee tunne että joku oikeasti TYKKÄÄ mun blogista.

      Nykyään, jos mulle on tultu sanomaan "hyi vittu sä oot ruma/läski/jotain muuta kivaa, niin joku mun lukijoista tulee melkeenpä heti puolustamaan mua :D Joten luulenpa että kirjoitan sen mielipidepostauksen tästä asiasta uusiksi mun omaan blogiin!

      Demissä joskus oon kyllä mainostanut mutta musta jossain vaiheessa alkoi tuntua että kaikki sieltä kautta tulevat oli niitä haukkujia, ja lopetin siellä mainostamisen viime syksynä. Pitäisi kyllä kokeilla uusiksi, ehkä tällä kertaa onnistaisi :D

      Ole hyvä vaan, nää on näitä mun tylsän illan tuotoksia! :)

      Poista
  8. Pääsit mun linkkaa blogisi -postauksen top 5:teen! :) Itse postauksen voit kattoo täältä: http://sonjatuuliak.blogspot.fi/2014/07/top-5-blogit.html

    VastaaPoista
  9. Hih! Löytyipäs kiva blogi! :) Sattumalta klikkasin kun meidät oli molemmat valittu Sonjan linkitä blogisi- postauksen suosikeiksi! :) Jään ehdottomasti seurailemaan! ♥

    Olis tosi kiva jos kurkkaisit myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä! Kommentteja kun on aina kiva antaa ja saada, eikö ;)
    ❤:llä Master of your own life

    VastaaPoista
  10. Anonyymi7/31/2014

    Hei onko tota allegianttia vaikea lukea englanniksi? :-D oon lukenu divergentin kaks ekaa osaa suomeks ja haluisin hitsisti lukee ton vikan mutta englanniks lukeminen vähän arveluttaa :/ ja ärsyttävää ku ei yhtää tiedä millon ton suomennettu versio ilmestyy :-(

    Mut mahtava blogi sulla kumminkin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulle ainakaa tuota isompii vaikeuksia! Et välillä ns. ratkasevissa kohissa pitää kattoo sanakirjasta pari sanaa ettei mee mitään tärkeetä ohi mut varsinkin lopussa alko jo tottuu siihen ja lukunopeuski oli lähes sama mitä ku lukee suomeks :)! Eli kokeile ihmeessä!! Aluks voi kyl tuntuu siltä ettei siitä tuu yhtää mitää ku kokoaja on outoi sanoi mut turhissa kohissa niitten yli kannattaa hypätä ja yrittää saaha vihjeitä muista sanoista et mihi se vois viitata! Suomeks se kolmone ilmestyy ens keväänä vasta :/

      Poista
    2. Ja kiitti viel! :)

      Poista