sunnuntai 4. toukokuuta 2014

SPAIN osa 2

Heipsan! Nyt olis tarjolla toista osaa meidän Espanjan reissulta! Muuta en oikeen osaa kertoo enää kun treenaamisesta pääpiirteittäin, mutta te joita ei treenijutut kiinnosta nii katelkaa vaan kuvat! :)
Treenattiin siis 13 kertaa ton kahen viikon aikana, kerran käytiin aamulenkillä rannassa, ja meillä oli kolme täysin vapaata päivää. Pääosin tehtiin nopeustreenejä, hypättiin pituutta ja juostiin aitoja. Kaks kertaa käytiin puntilla, joka oli tosi kiva mun mielestä kun siellä soi hyvä musiikki ja muutenki oli huippufiilis :D Kuvailtiin myös useesti suorituksia ja analysoitiin niitä iltasin, mistä oli kyllä apua! Kerranki oli aikaa perehtyä tekniikoihin kunnolla!
Pysyin tosi hyvin ehjänä koko leirin ajan, vaikka ongelmia nyt on ollu jonkun verran... Tosin heti alkuleiristä kun juostiin aitoja, kolautin kahella ekalla vedolla samaan aitaan saman kohan mun polvesta... Aidat oli tietysti painavat kisa-aidat, ja sattu kyl aika julmetusti.. Kyllähän mä yritin lopputreenin vetää sen jälkeen kun hetken pidin kylmää, mutta aitojen yli oli henkisesti tosi vaikee mennä... Polvi vaan paheni iltaa kohti, ja kävelykin alko olee vaikeeta ja kipu säteili reiteen ja säärtä alaspäin. Onneks seuraavana päivänä mitään muuta ei ollu jälellä kun iso mustelma, ja pääsin takasin treenaamaan täysiä! Toi olis ollu tosi iso takaisku jos olisin pelkän aitoihin kolisemisen takia joutunu karsii reenejä... Varsinkin kun en ikinä aiemmi oo kolhinu aitoja samalla lailla kun nyt kahesti peräkkäin!
Kahtena vikana päivänä meillä oli ohjelmassa 'leiriottelu', jossa treenattiin 7-ottelussa olevat lajit peräkkäin. ''Totisen'' treenin jälkeen tehtiin myös joka lajin leikkimielinen kisa, mikä oli tosi kivaa tasapainotusta niin pitkän treenijakson jälkeen! Noi kaks vikaa päivää menikin aikalailla treenatessa, ekana päivänä oltiin kentällä n. 6-7 tuntia ja toisena 4... Kyllä siinä alko jo vähän väsymys painaa, varsinkin kun tän toisen treenipäivän jälkeisenä yönä meidän piti lähtee Suomea kohti... Ei nukuttu sinä yönä yhtään vaan pelattiin korttia siihen asti kun kyyti lähti kentälle neljältä yöllä, koneessa nukuttiin sen mitä siellä nyt pystyy. Kunnon palautuminen tosta parin päivän tiukasta treenistä alko siis vasta suomessa.
Treenaamisen lisäks oltiin paljon rannalla, pelattiin korttia (joka on huikeeta isolla porukalla), katottiin leffoja, syötiin Maxibon- jätskejä (vikaks yöks ostettiin vielä omat paketit ettei heti tekis mieli suomessa) ja vaan oleskeltiin. Parempaa reissua en ees ois voinu kuvitella! Tää oli ehkä jo liian täydellinen, koska nyt tuntuu ettei tähän arkeen palaudu koskaan... Mutta eiköhän se ens kevät ja seuraava leiri sieltä kuitenkin vielä tuu! Kiitos vielä jokaselle jotka tuolla leirillä oli mukana, te teitte siitä huikeen!
Tässä vielä pari kappaletta jotka meidän kämpällä soi jatkuvasti, ja nyt niistä ei mikään muu tuukkaan mieleen kun tää reissu!
IMG_7834 IMG_7735 IMG_7748 page2 IMG_7917 IMG_7919 IMG_7739 IMG_7570 IMG_7586 IMG_7615 IMG_7929 IMG_7974 IMG_7962 IMG_7963 IMG_7987 IMG_7991 IMG_8001 IMG_8012 IMG_8014

Ja näiden perään vielä mun, äitin, Iinan ja Jopon kännyköiden tyhjennys! :)

page1
1. Menossa lentokentälle 2. Lentokoneessa laskeutumassa Alicanteen 3. Tampereen lentokentällä lähtövalmiina 4. Astuttu Espanjan lämpöön!

page2
1. Menossa Alicantesta Torreviejaan kämpälle 2. Ruokakaupan etsimistä 3. Ekana iltana 4. Ekana aamuna

page3
1. Kaikki makkarit ja vessa oli tollasella pitkällä käytävällä, olkkari ja keittiö jää ns. selän taakse. (Joku kyseli kuvia kämpästä, siks vähän selostusta) 2. Saatiin toi meiän pieni huone aika nopsasti kaaoksen valtaan, ja turha sitä oli siivotakkaan kun oltiin sen verran vähän aikaa siellä xd 3. Oreota oli kyllä kaikessa mahollisessa muodossa, muuta en maistanu kun suklaan ja ite keksit... 4. Löydettiin jätskibaari jossa oli kai yli 100 makua, muutamaa tuli maistettua niillä parilla kerralla kun käytiin siellä :P

page4
1 & 2. Eka treeni takana! 3. Kenttä 4. Kipee polvi ja pakastepussi

page5
1. Käytiin Zenia Boulevardissa, tosi isossa ostoskeskuksessa yks päivä ja siellä oli huikee wok- buffet eri maiden ruuista! Syötiin ittemme niin ähkyiks kun vaan mahollista, koska toi ruoka oli taivaallista!! 2. Saman buffetin jälkkäri 3. Ekoja kertoja biitsillä 4. Uudet biksut!

page6
1. Kaks asiaa jota tehtiin, syötiin herkkuja ja pelattiin korttia xd 2. Jäätiin kerran oven taakse jäätelöiden kanssa kauppareissun jälkeen kun kukaan ei ollukkaan sisällä, joten päätettiin pitää piknik niiden ostosten kanssa. 3. Tuolla Zenia Boulevardissa oli tollasia ilmeisesti sähköllä toimivia elukoita joilla lapset pääs ajelee ympäri ostoskeskusta :D Vähän oli hurjan näköstä mutta olis meiänkin tehny mieli kokeilla xd 4. Hyvä treeni takana

page7
1. Ekaa leiriottelupäivää 2. Mun ja Iinan lenkkareiden ja ZeroPoint:ien yhdistelmän värioksennus 3. Joka treenin jälkeen täyty vetää tollanen proteiinilitku joka oli aivan hemmetin pahaa mun mielestä. Keksittiinkin että voin lisätä kaakaojauhetta sinne mukaan, ja sillain siitä tuli ihan siedettävää. 4. Tytöt juomatauolla

page8
1 & 2. Treeniä 3. Alicanten lentokentällä lähössä takasin Suomeen 4. Lentokoneeseen ->

Siinä siis varsinaiset postaukset Espanjasta, toivottavasti tykkäsitte! Ostospostausta vielä kuitenkin luvassa parin päivän sisään! Mä taidan jatkaa läksyjen tekoa ja piirtelyä, tsemppiä maanantaihin kaikille! :)

30 kommenttia:

  1. Noita oreoita oli hirveesti kehuttu kaikkialla, mut mäkun pääsin niitä maistamaan Espanjassa niin mun mielestä ne oli ihan surkeita, pahempia kun dominot!;D Mut toi milkan oreosuklaa oli puolestaan taivaallista! :)

    fredriiikka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa haha XD musta noi oli tosi hyvii, mut loppureissusta vähä kyllästy :/ Ja toi suklaa taas ei mun mielestä ollu nii hyvää ku keksit XD vähä meni ristii meiän mielipiteet xd

      Poista
  2. Kiva postaus :) Tykkään muutenkin sun blogista, kirjotat hyviä tekstejä ja kuvat on upeita ! :)

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia, vitsit et teillä tais olla kiva leiri :)!

    VastaaPoista
  4. ihana tuo jäätelö kuva <3 !

    wilmaainoelena.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Oi ihania kuvia!:-)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi5/04/2014

    Wow oot tosi hyvässä kunnossa, tarkotan siis vartaloa!! ihana blogi sulla :)

    VastaaPoista
  7. Apua ku ihanii kuvii, itteläki kauhee ikävä tonne nyt ! ): Tunnistan täysin noi paikat ja kuvittelen vaan kaikki miljoonat kerrat ku oon kävelly noit teitä. Mut tosi kiva kuulla, että sul oli upee ja ikimuistonen matka ! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihana kuulla et tuolla on käyny muitaki!! :D Oli kyllä ihana paikka, tuun kaipaamaan nii kaua takasi :/

      Poista
  8. Anonyymi5/05/2014

    Hei minkä merkkinen ja mallinen toi sun kameranjalusta on minkä sait joululahjaks? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkki on Manfrotto mut mallia en tiiä enkä löyä sitä alkuperästä laatikkoo :/

      Poista
  9. Anonyymi5/05/2014

    millasii noi tein harjotukset oli? siis lähinnä sitä tarkotan et oliks osa noista jotain palauttavia vai ihan kaikkiko tehokkaita hyppy tai aitareenejä vaii miten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis mentiin n. 3 päivän rytmillä että ekana päivänä oli valmistava kevyt reeni, toisena päivänä kaks kovaa treeniä esim just nopeutta, loikkia/pituutta yms. ja sit kolmantena päivänä palauttava mut suht kova reeni kuitenkin, esim kevyet intervallit + lihaskunto ja sit lepo jne :) Oikeestaan tolla rytmillä mentiin vaan ekat kolme päivää XD Mutta loput oli melkeen samallalailla, et muistaakseni tolle kolmannelle päivällekki tuli toine treeni :) Mutta siis pääpointti oli että oli myös kevyitä reenejä! Ei kahta viikkoo jaksais paukuttaa täysiä xd

      Poista
  10. Ihania kuvia ja teillä oli selvästi ihana matka! Mulla oli tollanen "mitenarkeenvoienääkoskaantottua"-fiilis ku tultiin kolme viikkoo sit luokan kans leirikoulusta Maltalta. Se oli kyllä ihan mahtava matka!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittii ja oli kyllä ihana! :) Haha jep tiiän kyllä tunteen xd Eiköhän tääkin vielä kiitollisuudeks muutu ja tota muistelee pelkästään ilolla :)

      Poista
  11. Anonyymi5/05/2014

    Ketä muita siellä oli kun Sä, jopo, Iina ja teijän valmentaja?:) ihanalta reissulta vaikutti, halusin kans jku:hun! Ois kiva tutustua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiän lisäks Sonja, Liinu, Inka ja Sara! Tiiät jos tiiät, en viitti sukunimiä laittaa ihan heidän yksityisyyden takia :) Haha tervetuloo vaan ja varmasti suhunkin :)

      Poista
  12. Vitsit miten ihania kuvia ♥ :)

    VastaaPoista
  13. Aaaah mun matkakuume ei ainakaan hellitä tällasia postauksia katsellessa :D ihania kuvia!

    http://miukunen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah sama täällä! xd Haluisin nii paljo takasi!! Mut kiitti! :)

      Poista
  14. Oi miten ihana postaus!! Ja vautsi mikä kroppa (-: oioii olenpas kade!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti paljon!! Mut älä oo kateelline! :)

      Poista
  15. Anonyymi5/11/2014

    DAT MASU

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDD en tiiä mitä tähä pitäis vastata mutta arvostan

      Poista