sunnuntai 25. toukokuuta 2014

even when i lose i'm winning

Helllou! Postaaminen on jääny nyt lähiaikoina vähiin, mutta kuten varmasti ootte muidenkin blogeista lukenut, niin meillä lukiossa on koeviikko vielä vikalla viikolla. Mulla eka koe on huomenna, toinen keskiviikkona ja vika vielä perjantaina. Meiän ei oo kuitenkaan pakko mennä enää lauantaina kouluun, joten pääsen loman viettoon jo perjantaina heti Venäjän kokeen jälkeen! :) Lupaan että postailen kesällä paaaljon enemmän ja toteutan teiän toivomia erikoispostauksia!
Viime viikko meni nopsasti koska meillä oli vaan pari päivää normikoulua. Tiistaina kävin taas lääkärissä, ja sain kuulla että mun mykoplasma-arvo on taas noussu... Viime syksy meni kokonaan antibiootteja syödessä, ja vihdoin kun se arvo alko tosi hiljalleen laskea, aloin treenata. Kävin/ käyn kuitenkin joka kuukaus kontrollissa, ja nyt se oli kuukaudessa noussu lähes kesän arvojen tasalle... Se ärsyttää tällä hetkellä aika hemmetisti koska oon kaks vuotta taistellu mykon kanssa enkä vaa meinaa voittaa. Nyt syön taas yhen kuurin, joka taitaa olla jo viides vahva antibiootti mitä oon syöny, ja treenejä pitää keventää. Toisaalta tähän samaan syssyyn tuli myös mun molemmat jalkapöydät kipeeks, joista toisen kanssa kävin torstaina magneetissa ja meen kuulemaan tuloksia huomenna, joten ehkä niillekkin parempi jos vähän keventää. Kisakauden alotan luultavasti vasta heinäkuun puolella..
Noooh mitäs muuta kun koulukiireitä ja urheilua xd Ainakin kävin tänään Iinan kanssa kuvaamassa nopsasti, siltä reissulta oikeestaan kaikki kuvat. Oon myös nauttinu näistä ihanista keleistä jotka muuten ens viikolla muuttu joo ihan älyttömän kylmiks.. Jääkiekkoa on myös tullu katottua, tää on aina kevään kohokohta kun jääkiekon MM! En vaan olis ikinä uskonu että tänä vuonna suomi yltää mihinkään, mutta onneks olin väärässä :P Eli tsemppiä suomi kohta alkavaan finaaliiiin! Tsemppiä myös kaikille joilla koeviikko painaa vielä päälle, kohta pääsee huilaa :) ps. Huomasitte varmaan että muokkailin vähän tätä ulkoasua kesäsemmäks, ainakin ite tykkään ja toivottavasti tekin :)
IMG_8716 IMG_8729 IMG_8734
Myös mun Persunmallin paketti tuli jo jonkun aikaa sitten, tiasin topin ja korun. Toi koru on tosi kiva mun mielestä, muta vähän löysä mun ranteelle.. Toi toppi on kans ihanan kesäinen, ja tuun varmastikin käyttää kesällä! Itseasiassa nyt vasta tajusin että oon käyttäny tota väärinpäin, mutta mun mielestä toi on kivempi ehkä noin XD Mietittiin Sannin kanssa pitkään et miten tota käytetään, mutta veikkaan että se on ihan luovuudesta kiinni :p
IMG_8843 IMG_8902 IMG_8826 page9 IMG_8842

14 kommenttia:

  1. Anonyymi5/25/2014

    mikä toi tän postauksen biisi on nimeltään? entä tos myday videos (2 alempi postaus) taustal soiva biisi? :) kiitti jos vastaat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän postauksen biisi on John Legendin All of me ja siin my dayssa oli Mr. Probz:in Waves! :)

      Poista
  2. Tsemppiä koeviikolle! :-) Mäkin tilasin ton saman korun, ja se on kyl ihan liian löysä..! Harmi, kun muuten ois ihana :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! :) Jeep mullaki jää kyllä käyttämättä sen takia :/

      Poista
  3. Voi ei, i feel you edelleen tuon mykoplasman kanssa! Mullahan kävi sama homma kun reilun 3vuoden kärsimyksen jälkeen tauti oli saatu aikalailla taakse ja pystyi vetämään jo 20h viikkoja harjoittelussa kesän ja syksyn niin se vaan sitten uusiutui ja talvi meni taas ihan plörinäksi. Yli 4vuotta oon saanu tätä kestää, ja saattaa olla että joudun lopettamaan täysin kilpaurheilun ku kroppa ei kestä ja mykoplasma pisti keuhkot niin surkeeseen kuntoon :( Toivottavasti sä saat ton nopeesti pois, tsemppiä taudinselätykseen ja kouluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeep muistan ku oot kommentoinu! Kauheen kuullonen toi sun tarina mykon kanssa... Toivottavasti sun ei tarvis kuitenkaa lopettaa kilpaurheilua kokonaa! Kauheeta ajatella jos itelle kävis sillai!! Ja mitä tarkotat tolla et myko pisti sun keuhkot surkeeseen kuntoon?? Ku mullaki on ollu vähä ongelmia hengityksen/keuhkojen/sydämen kanssa eikä oikee tiietä mistä kannattas alkaa ettiä ongelmaa.. Mut hei kiitti ihanasta kommentista ja samoin tsemppiä sulle! :)

      Poista
  4. Joo tiän tuon koeviikko tunteen ku alko viime keskiviikkona ja vielä ois huomenna yks koe niin ois kuusi koetta läpi käyty! Onneks saa mitä mahtavimman palkinnon ku loma alkaa :) tsemppiä siulle jatkoon, tosi kivoja kuvia taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeep!! Huikee fiilis varmasti huomen mullaki vikan kokeen jälkee! Ja kiitti paljon!! :)

      Poista
  5. Anonyymi5/31/2014

    Missä/miten/keiden kaa vietät päättärit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltii tutun ylppäreissä iltaa asti nii iha vietin kotona loppuillan ja katoin timanttiliigaa xd

      Poista
  6. heta tää sun blogi on yksinkertasesti paras !! ♥_♥

    VastaaPoista
  7. heiii miten sä laitat ton youtube-palkin tollasena valkosena tänne? ite osaan kylläjuu lisätä tommosen pienen palkin youtubesta tänne, mutta haluun kans valkoseks! :o

    VastaaPoista
  8. Löysin sun blogin ihan äskettäin ja tykkään tästä tosi paljon! :) Oot niin nätti ja sun kuvat on upeita!

    http://ppiiu-welcometomyworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista