tiistai 15. huhtikuuta 2014

House Of Brandon

house of brandon
Mulle tuli mahdollisuus tehdä yhteistyötä House Of Brandonin kanssa, mistä olin tosi innoissani. House Of Brandon on siis uus, täysin suomalainen verkkokauppa, ja sen takia toimitusajatkin on tosi lyhyet kun toimitus tulee suomesta eikä ulkomailta. Postikulut on ilmaset jos ostaa yli 90 eurolla, muuten 3,95. Myös 30 päivän ilmanen palautus helpottaa, ainakin mulla itelläni on aina mukava tietää ettei päätös oo lopullinen :P Heillä on tosi paljon merkkituotteita, esim. Dr. Denim ja Converse ja hinnat on mun mielestä hyvät! Tällä hetkellä on heillä myös ale- osio jossa on tuotteita hyvillä hinnoilla, joten käykää kurkkaamassa! :)
Mutta mennään sit näihin mun tuotteisiin!
IMG_6350 IMG_6354

Valitsin itelleni kaks paitaa ja farkut. En oo ikinä ees kokeillu Dr. Denimeitä, mutta oon kuullu niistä pelkkää hyvää. En kuitenkaan tykkää käyttää mustia farkkuja koska jotenkin tuntuu kauheen synkältä kun on vielä tummat hiukset :P Eli päädyin noihin vaaleensinisiin! Mulla on ne yhet beessit farkut, ja ne sopii kaiken kanssa niiden yksvärisyyden ja vaaleuden takia. Ajattelin että nyt nää vaaleensinisetkin vois olla käytännölliset samojen asioiden takia! Sitä on vielä vähän vaikee sanoa miten paljon näitä tulevaisuudessa tulee käyttämään, mutta nyt tuntu tosi hyvältä päällä ja väri oli kiva! En ihmettele miks niitä kehutaan :D
page

Toinen paidoista jotka tilasin on Vilan pitsipeplum. Tykkään tästäkin tosi paljon, ja varmasti tulee käyttöä kesällä :) Toi on myös sen mallinen että sitä voi käyttää vaikka neuleen alla kesän jälkeenkin! Tää oli myös eka peplum joka eksy mun vaatekaappiin!
page1 IMG_6355

Ja vielä tää Vilan sifonkinen toppi. Tän valkkasin ihan kesää ajatellen! Toi on vaan niin kivan värinen eikä ihan perustoppi erikoisen, mutta hienon kuvion takia. Tällekkin varmasti tulee käyttöä!
page2

Kaikki näistä tuotteista on siis hyvää merkkiä, eli hyvää laatua. Mulle ainakin synty vahva luotto House Of Brandoniin näin kivojen ja hyvälaatusten tuotteiden ansiosta!

Kiitos vielä heille! :)

Lähden siis ylihuomenna reissuun kahdeksi viikoksi, joten siltä ajalta julkasen vaan pari erikoispostausta. Sen jälkeen luvassa ois taas pari kuvatäytteistä postausta koskien juurikin sitä reissua! :) Toivottavasti ootte kärsivällisiä vaikka musta ei normipostauksen merkeissä kuulukkaan vähään aikaan.
Hyvää pääsiäistä kaikille, nauttikaa pitkästä viikonlopusta!

16 kommenttia:

  1. Oi että tuo peplum on ihana!!

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Anonyymi4/15/2014

    Miten nää sun yhteistyöjutut Oikeen toimii? Ihania vaatteita, aattelin mennä kyllä kattomaan noita sivuja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu aina yhteistyökumppanista! Ja ulkomaalaisten kauppojen kanssa toimii taas vähä eritavalla kun suomalaisten. Et erimaalaiset on sillai et ne lähettää mulle vaatteita n. kerran kuukaudessa mut suomalaisten yritysten kanssa on tällasia lyhyitä, mainoksen tapasia yhteistöitä! :)

      Poista
  3. oi ihania ♥ nyt on munkin kyllä ihan pakko tsekata tuo kauppa! ♥

    http://ilonabloggaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niii!! Kannattaa kyllä käydä tsekkaa!:)

      Poista
  4. Anonyymi4/16/2014

    Upeita vaatteita!! Lähtee kohta puolee varmaa tilaus😊

    VastaaPoista
  5. Anonyymi4/16/2014

    minne oot lähössä reissuun? keiden kaa ja mitä siellä teette? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espanjaan lähen reenikavereitten ja valmentajan kanssa reenailee! :)

      Poista
  6. Anonyymi4/19/2014

    Voisitko tehä normi tai video postauksen sun kaikista urheilu vaatteista vaikka niitä onkin varmaan tosi paljon ja sun blogi on muuten tosi kiva oon lukenu kaikki postaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo no katotaa :P En tiiä onks mulla kauheen erikoisia reenivaatteita xd Mut kiva kuulla!! :)

      Poista
  7. Anonyymi4/22/2014

    ihania vaatteita! pitääpä käydä kattoon nuo sivut :)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi4/23/2014

    Millä kameralla ja objektiivilla kuvailet? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canonin 600dllä ja sit mulla on sen kittilinssin lisäks tamronin 28-300mm ja canonin 50mm objektiivit! :)

      Poista