tiistai 25. maaliskuuta 2014

weekend @salo

Moikka! Ai että tota keliä!! En varmasti oo ainut joka sitä hehkuttaa blogissaan, mutta se vaikuttaa niin paljon omaan fiilikseen! Aamulla herää jo luonnollisestikin kaheksan aikaan kun on niin valosaa, ja iltapäivällä voi kähtee kuvaamaan vaikka vielä kuuden aikaan. Nyt vaan ootan että alkais vähän vihertämään, mutta onneks siihenkään ei kauheen kauaa mee! :)
Viime viikko; täysin normaali niinkun joka kerta tuun tänne ilmottamaan... Rennompaa treeneistä, suht rentoa koulussa. Perjantaina lähin kuitenkin Mintulle Saloon ja tulin sunnuntaina. Vietettiin aika paljon aikaa Turussa kierrellen kauppoja ja löysinkin farkut! Oon jo jonkun aikaa käyttäny Sannin täydellisiä farkkuja, jotka mun harmiks on myös Sannin lempparit... Yritinkin sitten epätoivosesti ettiä samanlaisia itelleni, ja vihdoin löysin tosi kivat ja vielä gina tricosta! Myös toinen farkkutarina on parin viikon takaa kun mun lempifarkkuihin tuli reikä... Kyse oli siis niistä beesseistä Cubuksen housuista jotka täälläkin on näkyny moneen otteeseen. Ne sopii vaan jokaseen asuun, ja ihan hupparinkin kanssa. Etin kaikki paikat, mutta missään ei ollu sopivia.. Parin päivän jälkeen yritin uuestaan ja Cubukselle olikin tullu melkeen saman värisiä ja vähän eri mallisia uusia farkkuja!! Olin ihan onnessani kun nyt mulla on yhtä kivasti istuvat ja kaiken kanssa käyvät farkut taas kaapissa!
Nooh jos farkuista sitten eteenpäin.. Viikonloppu oli siis tosi mukava, kateltiin leffoja ja kuvailtiin. Sain myös mun Hollisterin shortsit jotka tilasin Mintun tilauksen yhteydessä, mutta ei vaan olla nähty vähään aikaan.. Tykkään noista kyllä tosi paljon! Tänään kävin aamulla verikokeissa, mutta muuten ei mitään ihmeellistä.. Kohta pitäis lähtee vähän omatoimisesti treenaileen, mutta onhan tonne ulos nyt kiva lähtee! :)
Nyt mulla on aika kiirettä nää pari viikkoo ennen koeviikkoa, ja sit tietty ite koeviikko. Sen jälkeen lähetäänkin Espanjaan, joten kauheen montaa postausta en kerkee tulla tekeen ennen sitä. Yritän pari -kolme kuitenkin ja ajastan vaikka pari erikoispostausta meijän reissun ajaks! Jos teillä olis jotain erikoispostausideoita niin niitä otan mielelläni vastaan! :)
Nauttikaahan tekin tosta ilmasta ja muutenkin keväästä! :)

IMG_5728 IMG_5629 IMG_5586 IMG_5526 IMG_5423 page7 IMG_5421 IMG_5735 IMG_5739

21 kommenttia:

  1. Oi ihania kuvia♡

    VastaaPoista
  2. ihana postaus! ♥ ja ihanat noi kaikki vaatteet! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kuulla et tykkäsit!! :) Ja nii mustaki!♥

      Poista
  3. Ihania vaatteita, onko noi GT:n farkut minkä hintaset? :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi3/25/2014

    kuolin ihastukseen <3 D: (SIIS TIETYSTI IHASTUIN KUVIIN :D)

    VastaaPoista
  5. namiih! donitseja ♥ :3

    VastaaPoista
  6. Anonyymi3/26/2014

    Ihanii ostoksii ja tosi kivoi kuvii! Erikoispostauksista esim. huonepostaus tai päivä kuvina vois olla kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep mustaki! Kiitti ehotuksista!:)

      Poista
  7. Anonyymi3/26/2014

    Oon kyl kade suulle ku saat asuu jkl! Ihanii kuvia! Voisit tehä sellasen erikoispostauksen, jossa kerrot sun huoneesta ?:) ~r ihanaa kevätttä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tääl on kyl tosi mukava asua, mut älä oo kateelline! :) Joo voisin tehä ton huonepostauksen kun sitä on nii paljon pyydelty!!

      Poista
  8. Minkä hintaset noi cubuksen farkut oli? :)

    VastaaPoista
  9. Niken urheilutopit <3 Rakastan noita neon-värejä! Itseltä löytyy neon-vihreä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeeep! <3 Mullaki on seki, ai että!! :)

      Poista