maanantai 17. maaliskuuta 2014

I swear I could touch the sky


Moikka! Nyt oon kotiutunu alueleiriltä joka meni ihan hyvin. Noin paljon treeniä kovilla tehoilla tuli pikkusen liian nopeesti mulle ja sunnuntaina mulla oli tosi voimaton olo. Eli taisin ajautua mukavaan ylirasitustilaan, mutta tokenen tästä parissa päivässä. Tää päivä ja huominen mulla on siis ihan lepoo treeneistä. Tänään menin kouluun vasta 12.25 kuten huomennakin. Huomenna mulla on kuitenkin illalla Jyväskylän kaupunginjohtajan tapaaminen kuten tätä blogia pidempään seuranneet muistaa saman tapahtuman viime vuodelta :D Siellä siis palkitaan SM- kultamitalistit ja siitä paremmin arvokisoissa pärjänneet.
Oon nyt about kolme tuntia ähertäny ton lukijapalkin kanssa... Huomasin, että tähän blogiin ei voinu liittyä, eikä oo ilmeisesti voinukkaan pariin päivään. Nyt sain kuitenkin ton kuvallisen liittymishommelin jonka kautta pystyy liittymään, mutta tosta googlen omasta palkista ei mun ymmärtääkseni pysty. Eli, te jotka haluatte liittyä, niin liittykää tosta kuvan kautta! Teidän se pikkukuva kyllä tulee ihan normaalisti tonne palkkiin mutta liitytte vaan vähän eri kautta:) Näin ainakin siihen asti kun mä, tai ehkä google tekee asialle jotain. En nimittäin tiiä yhtään mistä toi vika johtuu...
Mutta mutta, hyvää viikkoa kaikille!! :)

IMG_5325 IMG_5351 IMG_5370 IMG_5417 IMG_5354 page6
Kun multa kyseltiin että voisinko tehä arvostelun tosta mun uudesta ripsarista, nii tässä se tulee! Tossa ekassa kuvassa mulla ei siis oo ripsaria, ja alemmassa on. Mulla on luonnostaan aina ollu tummat ja aika pikät ripset, joten tietty se vähän poikkee sellasten ripsistä jotka joutuu laittamaan monta kerrosta kun ite en viitti kun korkeentaan yhen ettei näytä luonnottomalta. Mutta siis tykkään tosta tosi paljon! Aluks ton haju vähän ihmetytti mut nyt oon jo tottunu, ja myös se, että ton harjan mukana tulee pikkusen paakkuja mutta ne ei jää ripsiin kuitenkaan on hyvä juttu. En kyllä keksi tästä mitään huonoo :D Ehkä välillä se että toi ei erottele ripsiä tarpeeks, mutta se hoituu ripsiharjalla! Eli suosittelen siis tätä:)

24 kommenttia:

  1. jotenin blogin tunnelma muuttu kun vaihdoit taustan,se pitsinen oli niin ihana(mistä se on löytyny??) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha se oli tarkotuski xd :) Ja iha googlettamalla taisin löytää!

      Poista
    2. ok,kiitti! ja tarkoti vaan et tuli jotenki kylmä tunnelma.. :D

      Poista
  2. Joo tää Google sekoilee ihan kivasti näiden blogejen kanssa. Miten sait ton kuvan tehtyä, josta voi liittyä lukijaks? Jaksaisiks auttaa tai onko jotain linkkiä missä joku kertoo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeb nii vähä aattelinki et googlessa mättää nyt joku.. Mutta siis kuva kuvankäsittelyohjelmalla niinku varmaa tiesitki ja sit täältä ohjeet ite linkkiin: http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/08/miten-linkki-jota-klikkaamalla-pystyy.html

      :)

      Poista
    2. Kiitosta! Koitan saada ton kans. :)

      Poista
  3. Ihana blogi, jään ehdottomasti seuraileen!:)
    http://glitterspikes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitti paljon! voi ihanaa tervetuloa!! :)

      Poista
  4. Ihana tausta! Ite rakastan tota ripsaria, en ole parempaa ikinä ostanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! Jep tosta tuli kyllä munki lemppari!! :)

      Poista
  5. Ootpas kaunis! :) Ja tuo Volume Million Lashes on oikeesti maailman paras ripsari! <3 Toivottavasti sen valmistusta ei ikinä lopeteta...

    http://hungrythirstymirri.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! :) Ja jep toi on kyl hyvä!!

      Poista
  6. Anonyymi3/21/2014

    Tää uus tausta on kivempi. Ei oo semmonen silmää pistävä, ja tekstiä on kivempi lukea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mäki tykkään tästä paljo! :)

      Poista
  7. noniin Heta, NYT SINUT ON HAASTETTU!
    Haasteen löydät blogistani: http://openyoureyesbysiiri.blogspot.fi/
    enjoy ;)

    VastaaPoista
  8. oot tosi kaunis ja aivan ihanat silmät sulla! :)

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Anonyymi3/24/2014

    Mulla ois sulle pari postaus ideaa 1.sellanen jossa kertoisit sun elämän aikana vakavimmista taudeista tai murtumista yms. Se ois musta tosi mielen kiintoinen ja varmaan monen muunkin mielestä 2. Voisit tehdä postauksen sun siskosta kertoo sen harrastuksista laittaa pari kuvaa ja muutakin olennaista. 3. Voisit tehdä postauksen sun urheilu vaatteista ja JKU:n edutus vaatteista sillä niitä sulle on varmaan kertynyt sillä olet niin URHEILIJA!! Ja sitten loppuun vähän kehuja sun bloki on ihan mahtava ja tätä on tosi mukava lukee tän parissa vierähtää helposti monta tuntia :) Toivottaavasti näistä ideoista/ehdotuksista oli sulle jotain apua tai iloa!!!♥ AIVAN IHANA BLOGI♥!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua 0.0 No ensinnäki, kiitos paljon ihanasta kommentista! Piristit kyllä:) Ja kiitti ehotuksista, noita voisin kyl toteuttaa!! :) Mut toi 1. on vähä hankala ku ei mulla mitää isompaa koskaa oo ollu ainakaa sillai et mulla olis omaa muistikuvaa :/ Et ku pienenä oli sellane sydänhommeli mut siitä en ite muista mitää.. Mutta juuu ainaki Sannista voisin jotain postausta tehä! :) Ja muutenki meijän suhteesta sisaruksina!

      Poista
    2. Ja vielä, ihana kuulla et tykkäät lueskella mun blogia!! Parasta mitä bloggaaja oikeestaa voi saada kommentiks! :)♥

      Poista