sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

holiday

Heipsan! Nyt on mun loma ohi, mutta käytin sen hyvin! Sain tienattua, treenasin ja lomailin mummolassa. Eli torstaina postauksen jälkeen suuntasin lääkäriin mun kipeen jalkapöydän takia. Onneks mikään vakavampi kun hermopinne ja vähäsen tulehtunut jänne ei pitäis vaivata, ja ne lähtee tiistaina kun saan kortisonipiikin. Illalla oli treenit mistä lähin suoraan mummolaan Sannin kanssa. Perjantaina lähettiinkin Tuuriin pitkästä aikaa! En sieltä ikinä oikeen löydä mitään mutta jotenkin se on silti tosi kiva paikka aina kävästä! Tällä kertaa ostettiin tosi paljon leffoja, oisko niitä ollu joku 12 :D Ja sit, ai että! Täykkäreiden 4 & 5 tuotantokaudet! Katotaan niitä liviltä, eli ne on menossa vasta neljännessä tuotantokaudessa. En vaan ikinä malta oottaa viikkoa uutta jaksoo ja nyt ei tarvii! Kotiutin myös uuden ripsarin, tosta oon kuullu vaan hyvää niin siks päädyin tohon! Lauantaina kävin papan kanssa mökillä ja ajeltiin jäällä, mikä oli iha älyttömän pelottavaa :D Otin sieltä myös muutamat kuvat ihan valokuvaamisen ilosta! Noi kuvat musta on viime viikolta kun käytiin Sannin kanssa kuvaamassa! Tänään oon vaan ollu koneella, mutta kohta olis tarkotus lähtee kattomaan vielä SM-halliotteluita jotka on täälä Jyväskylässä. Ens viikolla alkaakin tää viides jakso kunnolla, mutta onneks tääki jakso on kohtuu rento! Keskiviikkona mulla olis myös tarkotus mennä vielä Iinan kanssa töihin vaikka koulut alkaakin. Voi olla että aletaan käymään aina välillä siellä kun treenin antaa myötä ja kun niillä on töitä, mikä kuullostaa musta ainaki iha kivalta!

Mulla oli pari viikkoo sitten Sammydress.com:in sponssaama giveaway ja sen voittaja oli Henna, henni.na@hotmail.fi! Sammydress ottaa suoraan suhun yhteyttä! :) IMG_5146 IMG_5119 IMG_5087 IMG_5125 IMG_5124 IMG_5108 page3 IMG_5117 IMG_5139 page4 IMG_5111 IMG_5071 IMG_5148 IMG_5153

19 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus jälleen! Ja oot tosi kaunis (:!

    http://emma-thestoryofme.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, sun kuvat on aina niin upeita! Voisitkohan mahdollisesti tehä tosta ripsarista tuotearvostelun? Kun itsekin olen meinannut sen monesti ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Voin joo ainaki kertoo jonku postauksen loppuun tosta!

      Poista
    2. Anonyymi3/04/2014

      Joo olis tosi kiva saada tosta ripsarista arvostelu ja vaikka silleen, että näkis kuvat ennen ja jälkeen ripsarin laiton! :)

      Poista
    3. Jeep voin tehä! :)

      Poista
  3. Niin ihana postaus <3 mä jotenki rakastan sun huulia & kulmakarvoja! <3 :D

    VastaaPoista
  4. Omistan kaikki täykkäreiden kaudet, ja mun mielestä just toi nelonen on kaikkein paras! Ihan paras sarja :D

    VastaaPoista
  5. kannattaa käydä tsekkaamassa blogini nimittäin linkkaa blogisi suosikit on julkistettu!:)

    http://yksinalle-yhdelletytolle.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Älyttömän upeita kuvia! Ja oot superkaunis! :-)

    VastaaPoista
  7. Kiva postaus! :)

    http://pinjavera.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Voi miten kaunis oot! :)

    http://lfdy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Kiitos kun kävit äänestämässä! Kivoja nää sun blogi- kuvat :)

    VastaaPoista