keskiviikko 12. helmikuuta 2014

january favourites

Eli mäkin nyt päätin tehä tällasen kuukauden lempparit-postauksen kun näitä näkyy paljon blogeissa ja on tätä taijettu multa pyytääkin! Otin tähän nyt vähän mitä sattuu, mut silti noita tuli aika vähän :/ Mutta kertokaa mitä tästä piditte ja jatkanko näitten tekemistä joka kuukaus? :)
Joka tapauksessa tästä se lähtee:
IMG_4986
Sain joululahjaksi Schwarzkopfin hiusöljyn jota oon nyt käyttänyt joka kerta kun pesen hiukset, tai sen jälkeen. Eli toi levitetään pyyhekuiviin latvoihin ja jätetään hiuksiin. Se kosteuttaa latvoja, minkä oon huomannu ja ehkäsee kaksihaarasia, mitä en oo huomannu :D Mutta vaikka onkin kaksihaarasia nii silti latvatkin menee hyvin suoristusraudan läpi ja muutenki paljon elävämmät latvat on tullu tota käyttäessä! Toisena tossa on noi vanulaput joita näytinkin jo yhessä videossa. Nimi on siis Vanulaput kasvovedellä mutta kyllä mun meikit ripsareista lähtien lähtee noilla. En millään ikinä jaksa ottaa erikseen vanulappua ja sit laittaa siihen meikinpoistoainetta ja nekin kirvelee silmiä ja iho jää sellaseks limaseks ja sitä on vaikee saada pois... Noi on kuitenkin ratkassu ne ongelmat! Kolmantena on toi Hilseshampoo joka on siis trakotettu kuivalle päänahalle. Ite löysin ton toisen blogin tällasesta lempparipostauksesta ja aattelin kokeilla kun kampaaja sano että mulla on kuivahko päänahka, ja nyt ei mitään merkkejä siitä! Pitää vaan varoa ettei liikaa käytä tota, tai liian kauaa senkin jälkeen kun ongelma on ratkennu koska toi myös rasvottaa hiuksia aika paljon jos siis ei kuivuutta ole.

IMG_4990
Piirtäminen on ollut yks mun lempparitekemisiä viime kuun loppupuolella. Oon tykänny piirrellä ennenkin mutta sain uutta innostusta kun mulla oli kuvis tässä jaksossa ja tykkäsin siitä tosi paljon, ja halusin sit jatkaa vapaa-ajallakin. Tää on onneks ollu mahollista myös mun rennon jakson takia että jää aikaa vaikka treenaakin. En oo ikinä ollu mikään huippupiirtäjä mutta onneks piirtäminen on vaa mukavaa ajanvietettä eikä siinä oo mitään menestymispaineita XD

IMG_4993
Usain Boltin ''elämänkerta''-kirja. En oo ihan varma voiko tota sanoo elämänkerraks kun kyseessä on kuitenkin vasta 27 vuotias mies :D Mutta halusin ihan älyttömästi lukee tän, en kuitenkaan muistanu/tajunnu pyytää joululahjaksi. Kyttäsinkin sitten kirjastojen nettisivuilta päivittäin että millon niille palautuis et saisin lainattua, kaikkihan oli siis tietysti lainassa kun tää on niin uus kirja... Yks päivä sen sitten sainkin hyvällä tuurilla, ja luin sitä myös äikän kurssille. Tää oli ihan huippuluettavaa, varsinkin kun Usain Bolt on oikeesti ihan älyttömän hauska ja mielenkiintonen persoona! Aika nopsasti sainkin luettua ja vähän harmittti palauttaa se kirjastoon.. Saatiin kuitenkin hankittua mulle omaks tää samainen kirja, ja nyt voin lueskella sitä monetkin kerrat ja samalla saan lisää motivaatiota treenaamiseen! Suosittelen!! :)

IMG_4998
We❤it on ollu kanssa yks inspiraation lähde lähiaikoina. Oon ihan koukussa noiden kuvien selailuun ja aina saa tallennella uusia kivoja kuvia kännykälle. Ei tää tän enempää esittelyjä kaipaa :D
IMG_4996
Musiikki ja iPod on tässäkin kuussa ollu tärkeessä osassa. Jokaisen omatoimisen aikana mitä teen yksikseen kuuntelen musiikkia. Se saa jotenki nii kummasti jaksaan ja hyvän fiiliksen. IPod on kyllä tehny sen tosi helpoks, en kadu hetkeekään ton hankkimista. Ehottomasti paras ostos tammikuussa!

Laitan tähän vielä muutamat kappaleet mitä oon kuunnellu tammikuun aikana!

Christina Perri-Human

Demi Lovato-Let it go

John Newman-Losing sleep

Janna-Sä et ole hullu

Tuomas Kauhanen-Pummilla Tallinnaan

Mutta tää oli siis tässä, laittakaa kommenttia mitä tykkäsitte! Kyllä vai ei näitten postausten jatkamiselle kuukausittain? :)

23 kommenttia:

  1. Tosi kiva oli tää! :-) jatka ihmeessä näitten tekemistä!

    VastaaPoista
  2. Ensin olin vähän skeptinen, kun huomasin että näitä suosikki-postauksia alko blogeihin ilmestyä, mutta onhan nämä mielenkiintoisia ja tämäkin oli kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta et tästä on tullu jo aika massa :/ Mutta silti jotenki halusin tehä tän ja kiva ku oli sunki mieleen! :)

      Poista
  3. Mäki tykkäsin tästä! :-) Tee ihmeessä ens kuussa samanlainen!
    a-cup-of-morning-tea.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Oo hyvä piirtämään ! itte on kuvis luokalla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no en tiiä mut kiitti! :) Aijjaa kuullostaa kivalta!

      Poista
  5. ihana postaus ♥ oot tosi hyvä piirtää ♥ jatka ehottomasti näitten tekemistä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voii ihana kuulla et tykkäsit! :)♥

      Poista
  6. Anonyymi2/13/2014

    Siis näähän postausket on massaa mut nää on tosi hyvii!! Tee jatkossaki! :)Ute oon nähnyt näitä moonelta bloggaajalta mutta mä tykkään näisyäö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi2/13/2014

      Suomi on selvästi vaikeeta miulle:/

      Poista
    2. Kiva jos tykkäsit!! :) Hahah ei haittaa:PP

      Poista
  7. Wau! Älyttömän upee ulkoasu ja tosi hyviä kuvia!(:

    http://lellyblogg.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus <3, oot nätti :)

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva kuulla että tykkäsit!! :)

    VastaaPoista
  10. Oih tosi upee blogi! :-D ulkoasu, kirjoitustapa, kuvat.. perfect :-) täältä yksi lukija lisää :)
    t. kateellinen!

    http://helmi-i.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vooi apua kiitti! :) Älä oo kateelline!!

      Poista
  11. Haastoin sinut blogissani! :)
    http://tuulinpaivakirja.blogspot.fi/2014/02/haaste.html

    VastaaPoista
  12. Tosi kiva blogi, jään seurailemaan :)

    Jos kiinnostaa niin käy kurkkimassa;

    http://emsimatu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. Ihan älyttömän kiva blogi sulla! Tykkään sun ulkoasusta tosi paljon ja varsinki bannerista :) Oot myös ihanan tollanen luonnonkaunis.

    Kiva jos käyt kattomassa myös mun blogin: sparkling-mornings.blogspot.com

    VastaaPoista