torstai 16. tammikuuta 2014

winter wonderland

Moikka taas! Ihan ekaks haluun kiittää kaikkia jotka on laittanu tonne arvontaan palautetta, oon ihan älyttömän otettu mitä te ajattelette musta ja mun blogista! Ootte ihania! :) Yritän toteuttaa mahollisimman nopeesti, tai ees säännöllisesti niitä erikoispostauksia mitä toivoitte!
Mutta, tulin laittamaan teille muutamat kuvat tiistailta. Pääsin koulusta jo puol 12, ja oli niin ihana keli että mun oli pakko käydä nappaa muutamat kuvat. Nyt aletaan vihdoin olemaan ton otsikon mukasissa olosuhteissa! Huippua kun mun ei enää tarvii anella Sannia mukaan kuvausreissuille kun on kameranjalka, ai että! Nyt saatte sit katella mun pärstää vähän useemmassa kuvassa :D
Tiistaina mulle tuli myös postissa iPod! Oon jo syksystä asti miettiny et toi pieni olis tosi kätevä treenatessa, mutta en ikinä saanu aikaseks katella vaihtoehtoja jnejne... Mutta nyt toi on mun, ja se on pari kertaa ollu jo reeneissä käytössä, ja oon enemmän kun tyytyväine! Ei tarvii kännykkää raahata kokoajan mukana..
Enään yks päivä ja sit viikonloppu! Mulla olis suunnitelmissa olla lauantaina Iinan kans, ja sunnuntaina meen taas lasten peuhulaan töihin! Pitäkää tekin mukava viikonloppu! :)
IMG_3903 IMG_3880 page8 IMG_3938 page9 IMG_4020

26 kommenttia:

  1. Anonyymi1/16/2014

    miten oot saanu ton tunnisteet tollasiks jänniksi millä koodilla?entä toi helmi,maaliskuu juttu toho noi viivat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://koodikielella.blogspot.fi/
      tuolta kannattaa kattoo, sieltä mäki katon melkeen kaiken html-koodiin liittyen! Mut noita viivoja en oo ees yrittäny saada, eli en tiiä yhtään mistä ne on tullu :D

      Poista
  2. oii tosi kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia & ihana sinä, oot niin kaunis! ♥

    VastaaPoista
  4. Anonyymi1/16/2014

    Mistä tilasit ton iPodin ja paljo makso? vois itekki hommaa tollassen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen tori.fistä ku joku myi melkeen uutena! :) Eli sain sen halvalla, 30e! Mut mitä kattelin nii uutena esim gigantista maksaa n. 60e. Mut suosittelen ostaa, tosi kätsy!:)

      Poista
  5. Anonyymi1/16/2014

    Kerro vähä tosta ipodista! Mistä ostit paljon makso ym. Koska oon ite ajatellu ostaa ihelleni mut en Vaa löyä sellasta perfectiä...:) Siulla on ihanat silmät! Loistaa nätisti -r

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa ylempänä tuli jo jonku verran! :) Mietin et ostanko ton vai sit sen nanon, missä on näyttö, mutta tulin siihen tulokseen ettei se oo nii tärkee! Et tossa on vaa et saa kappaleet joko järjestyksessä tai sit sekasi, kai pystyy jotai soittolistoi tai jotai enemmä kikkailee mut mulle riittää vaa et saa vaihettuu kappalern ja volyymia! :) Ja voi kiitti paljon! :)

      Poista
  6. Olinpas yllättynyt kuinka kiva blogi sulta löytyikin! Tosi persoonallinen mutta kumminki siisti - tykkään :)
    PoppyPounds

    VastaaPoista
  7. Anonyymi1/17/2014

    Miten saat sun hiukset näyttää noin ihanilta?(:

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus!♡

    http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Ihan mahtava toi banneri!! Millä teit sen?(: Ihana blogi muutenkin!:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! :) Tein sen zoner photo studiolla muuten mut ton läpinäkyvyyden gimpillä!

      Poista
  10. Mä oon just tota ihan samaa iPodia miettiny, just treenaamisen kannalta ois helppo kun on pieni. Miltä on tuntunut, kun siinä ei näyttöä ole ollenkaan?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mua oo ainakaan yhtään häirinny ettei oo näyttöö! Et ite en tarvii soittolistoi yms et riittää kun saa vaihettuu kappaleen:D Nii toi on kyl ollu huippu, mun tarpeille ainaki riittävä eikä näytöstä olis mulle mitää etua enää! :)

      Poista
  11. Ihana ulkoasu! Ja oot tosi kaunis! :)

    http://lifelle.blogspot.fi/

    VastaaPoista