maanantai 16. joulukuuta 2013

vastaukset kysymyksiin-video osa1

Jep, eli vastasin tänään noihin kysymyksiin videolla ja sainkin tän näin nopeesti tänne!
Tulee siis varmasti se kolme osaa ainakin, ellei neljäkin. Mutta, eipä tässä nyt muuta, toivottavasti tykkäätte! :)

28 kommenttia:

  1. Anonyymi12/16/2013

    millä sä muokkaat nää videot?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en itseasiassa oo ihan varma koska se ohjelma on iskän koneella, mutta joku pinaclen ohjelma :P Ja sen tiiän et se on maksullinen!

      Poista
  2. Anonyymi12/16/2013

    Just ihana kun vastaat tolleen perusteellisesti ja ei haittaa yhtään vaik on pitkii videoit! Näit on niin kiva kattoo :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi12/17/2013

    oot kivan olonen ja tälleen, mutta jotenki tulee susta semmone lellitelty vaikutelma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. arvasin et tällane kommentti tulee, koska mullekki tuli iha sama vaikutelma ku katoin ite ton lopuks:D vaikutelmia on vaikee poistaa mut siis varmaa toi paljonko käytän rahaa kysymys tekee sen, ja siis en täälä ala selittään meiän perheen asioita tarkemmin mut sanon lyhyesti, että en saa säännöllistä viikko tai kuukausirahaa ollenkaa, vaan sit äiti ja iskä antaa mulle rahaa vaatteisiin yms ku tarviin. Koska en oo sellanen joka ostaa jokasen vastaan tulevan asian, eli mun vanhemmat luottaa siihen et jos pyydän jotain nii myös haluun sen oikeesti. Koska en useesti pyydä. Eli en todellakaan oo lellitty, oon vaa hyvin kasvatettu enkä pyydä paljoa/useesti. Ja seki et oon mukava mun vanhemmille ja rakastan niitä aidosti, niin sit saa samaa myös takasin, välillä myös materialistisesti. Toivottavasti sain vähän kumottua sun vaikutelmaa!

      Poista
    2. Anonyymi12/20/2013

      No tästä sai taas vaikutelman että ne jotka ei oo niinku sinä tai ei saa säännöllistä viikko tai kuukausirahaa nii ei sitte niinku rakastais vanhempiaan aidosti tai ois niille mukavia tai sillee, kun en osaa oikein selittää mutta tästä kommentista jäi aika huono fiilis kun kerroit nii monesti, että en pyydä useesti ja näin. :/

      Poista
    3. ei hemmetti... no en todellakaan tarkottanu sitä, vaan sitä että oikeesti lellityt nuoret tiuskii vaan vanhemmilleen ja yrittää kokoajan saada vaan enemmän rahaa huutamalla. Et ite en todellakaan oo ikinä sortunu sellaseen, ja sitä tarkotin et saan rahani ns. ansaitusti mun vanhemmilta. Niinkun varmasti moni muukin vaikka saiskin esim kuukausirahaa. En ymmärrä mistä sä repäsit tollasen jutun koska en sanonu kertaakaan että jokaikinen muu mun ikänen ihminen tässä maailmassa ei rakasta vanhempiaan jotka saa kuukausi- tai viikkorahaa. Ja miten siitä voi jäädä huono fiilis että sanon ''en pyydä useesti rahaa'' ?? :D Mutta en jaksais tästä väitellä anon kanssa koska mun ei ees tarvis vastata tällasiin kommentteihin jotka koskee mun ja mun perheen raha-asioita :D Ja yritin vaan ystävällisesti kumota sun vaikutelmaa, koska se ei oo ihan sitä mitä oikeesti. Ja miten mun sanominen, että rakastan mun vanhempia voi saada taas jonkun negatiivisen vaikutelman? Otan normaalisti kritiikin hyvin, mutta nyt kyllä sen verran pienestä teit ison jutun etten pysty ymmärtämään. Jos pystyt selittämään paremmin nii voin myöntää että olin väärässä.

      Poista
    4. Anonyymi12/20/2013

      En ymmärrä tota tuon anon valitusta ku mulla on aika sama asia, tehään sisarien kaa paljon töitä ja ollaan luotettavii ja suht "kilttejä" :) sit ne haluu olla sillee reiluja ja sit ne ostaa meille aika paljo juttuu mitä halutaan :D

      Poista
    5. Nimenomaan tämä!! Hyvä että jollain on samat menetelmät ja ymmärtää! :)

      Poista
    6. Anonyymi12/21/2013

      Hei vaikken hetaa kovin hyvin tunnekaa nii Heta ei oo tollanen kun sä väität:) äläkä valita anona:D sori mutta muaki alko ärsyttää toi ano !

      Poista
  4. Anonyymi12/17/2013

    ku katoin sitä postausta mihin sai laittaa niitä kysymyksiä, ja luit varmaan siltä järjestyksessä ylhäältä alas? ni hypit aina joidenkin kysymysten yli etkä vastannut niihin?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis en itseasiassa. Koska mun piti eka tehä yu kysymyksille erillinen video, mut niitä ei tullutkaa nii paljoo et olisin tehny. Sitten lisäsin ne kysymyksen satunnaisesti vaa niitten muitten sekaan, kun laitoin kaikki kysymyksen listana wordiin eli siinä järjestys muuttu aika paljon. Ja pari kysymystä jäi kun kamera oli jotenki pysähtyny enkä ollu tajunnu et ne kysymykset jäi, mutta katoin ja ne samat on kysytty myös myöhemmin eli niihin vastaan sitten.

      Poista
  5. Anonyymi12/17/2013

    oi söpö murre :3 ja ihana blogi muutenki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. xd Luulin et keski-suomalaisilla ei oo mitenkää erikoista murretta :PP mut kiitti :)

      Poista
  6. Anonyymi12/17/2013

    ihana video! ton jaksaa kyl hyvin kattoo eikä oo yhtään tylsä :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi12/18/2013

    Tykkäsin kahtoo tätä videoo ja toivottavasti jatkat bloggausta pitkään!sulla on muute ihania pieniä eleitä:) -r

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti paljon, jatkan varmasti! :) Aijaa en ite huomannu xd

      Poista
  8. Anonyymi12/18/2013

    Voit vastata tähän videolla tai tässä mut mitä ripsaria käytät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan perus rimmelin :) Voin näyttää sen vaik ens videolla!

      Poista
  9. tää oli tosi kiva video heta!:)<3

    VastaaPoista
  10. Anonyymi12/21/2013

    Tiiätkö onko muilla yleisurheilijoilla blogeja?:) jos tiiät nii voitko kertoo:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tässä mitä ite luen:
      http://saijasendshugs.blogspot.fi
      http://withoutlove-minttu.blogspot.fi
      http:/onesmilecanchangeyourlife.blogspot.fi
      http://daysofmyway.blogspot.fi
      http://ingalovesyou.blogspot.fi
      http://gottalustforlife.blogspot.fi

      :)

      Poista